بافت مو ....

👋 سلام!

انجمن یه حس خوب جایی برای گفت‌وگو، تجربه‌های مفید و ارتباط دوستانه است. برای ارسال پیام، چت خصوصی، یا دانلود فایل‌ها، کافیه ثبت‌نام کنی.

📝 [ثبت‌نام کن و شروع کن!]
فکرکنم خودش از ذوق موهاش نمیدونست چی کار کنه به این خوبی شده ولی واقعا دستشون طلا مو به این خوبی درست کردن من واقعا کلی حیرت کردم :Winkingکه چطوری کراتینه روی موهاش جواب داده فکر کنم دو یا سه بار باید کراتینه انجام بده تا جواب ببینه..فکر کنم اسیب موهاش خیلی بالا باشه:smile:

واقعا حالا که ارایشگاه خوبی مثل پارس آنا هست که موها به این خوبی شده باید ادامه بده تا موهاش مثل روز اولش بشه

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: شیما
فکرکنم خودش از ذوق موهاش نمیدونست چی کار کنه به این خوبی شده ولی واقعا دستشون طلا مو به این خوبی درست کردن من واقعا کلی حیرت کردم :Winkingکه چطوری کراتینه روی موهاش جواب داده فکر کنم دو یا سه بار باید کراتینه انجام بده تا جواب ببینه..فکر کنم اسیب موهاش خیلی بالا باشه:smile:

واقعا حالا که ارایشگاه خوبی مثل پارس آنا هست که موها به این خوبی شده باید ادامه بده تا موهاش مثل روز اولش بشه

این دیگه مو نیست اخه اگر موهای من بود اینجوری شده بود با ماشین موهام رو از ته میتراشیدم
اصلا به ذهنم هم نمیرسید کراتینه بتونه موها رو اینطوری احیا کنه عالیه واقعا :cool:

منم اینجوری بود حتما از ته میتراشیدم البته اینم بگم که الان یک مواد جدیدی امده به نام اولاپلکس که وقتی موادی هست با رنگ استفاده میشه و وقتی رنگ انجام میدی نه موهات میسوزه و حتی اسیب قبلی ترمیم میکنه و از اسیب مو جلوگیری میکند و چه بهتر وقتی هزینه میکنیم جای بریم که این مواد استفاده میکنند و باعث میشه دیگه موهام اسیب نبیند :e022::e022:

وای این مو تو پارس انا اینجور شده یا اونجا درست شده؟؟؟؟وای چه افتضاح شده بیچاره؟؟؟:startle:

راستی دوستان کار کوتاهی کی خوبه ؟
مامانم میخواد موهاش رو کوتاه کنه ولی موهاش کم پشته نمیخواد کم پشتی موهاش خیلی به چشم بیاد

فریده جون میتونی مدلایی بزنید که زیرشو خورد بزنن که رویه مو خودشو حجیم نشون بده بری ارایشگاه راهنمایی بخوای بهت کمک میکنن

کوتاهی مو برای مامان سخت وقتی میبری آرایشگاه اگر خوب کوتاه نکنه عمری میگن اون روز که من بردی اون ارایشگاه موهای من خراب شد..من که مامانم خودش همیشه میره پیش پارس آنا و کلی راضی راضی هست اما خدایش موهاش نسبت به سن واقعا عالی کوتاه میکنه و تمیز کلا مامانم که راضی من خودم همیشه این ارایشگاه اون ارایشگاه امتحان کردم اما این سری میرم حتما پیش پارس آنا امتحان کنم مدل فش چطوری کوتاه میکنه:cool:

ممنون دوستان حتما به مامانم میگم
امیدوارم خوب باشه کارشون :sweat:

اره واقعا کار سختیه
حالا برای مامانم از ارایشگاه پارس آنا وقت گرفتم فکر کنم با رها وقت بهم دادن
رفتم با مامان میام براتون میگم کارشون چطور بوده :smile:

خانم ها بافت مو اسپرت کسی عکس دارد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اگر دارید لطفا بزارید.؟؟؟؟؟؟؟؟

:shout::shout::shout:
من کاملا میفهمم وقتی میخوای مامانو راضی کنی چقدر سخته ..................
حالا مامان جان من وقتی از جایی راضی نیستن خیلی محترمانه اما هزار بار و جلوی همه مدام میگن تقصیر بچم ارشین نبود که اما...........................
فریده جون اگه مامان رو بردی ارایشگاه پارس انا و مامان راضی بود به منم بگو مامان رو ببرم مرسی

:shout::shout::shout:
من کاملا میفهمم وقتی میخوای مامانو راضی کنی چقدر سخته ..................
حالا مامان جان من وقتی از جایی راضی نیستن خیلی محترمانه اما هزار بار و جلوی همه مدام میگن تقصیر بچم ارشین نبود که اما...........................
فریده جون اگه مامان رو بردی ارایشگاه پارس انا و مامان راضی بود به منم بگو مامان رو ببرم مرسی

اره دیگه به هر حال یجوری بهت میگه که اخرش هم تقصیر تو شده که موهای من بد شده
ولی خوب چه میشه کرد دیگه
من برای امروز عصری وقت گرفتم اومدم خونه بهتون خبر میدم که چطور بوده :confused:

اره واقعا همینجوری به خدا میگن :slobber:

مامان موهاش کوتاه کرد پارس آنا ؟چه مدل راضی بود؟

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: hadis.n88
خلاصه خیلی منتظریم ببینیم پارس انا مامانتو راضی کرده یا نه تا بهش لقب ارایشگاه مامان راضی کن رو بدیم:shout:
اونوقت منم بعد تو مامانمو میبرم
اره دیگه به هر حال یجوری بهت میگه که اخرش هم تقصیر تو شده که موهای من بد شده
ولی خوب چه میشه کرد دیگه
من برای امروز عصری وقت گرفتم اومدم خونه بهتون خبر میدم که چطور بوده :confused:

تابستون شده و همه به فکر کوتاهی یا بافت و هستند خیلی جالبه ...
الما جون بافت اسپرت چی هست؟؟از بافتای اسپرته یا دائم؟؟؟

درباره ما

• انجمن یه‌حس‌خوب در اردیبهشت سال 1392 با هدف ایجاد یک شبکه اجتماعی شامل موضوعات سرگرمی، علمی، دانشگاهی، فناوری و ... شروع بکار کرد و بیش از یک دهه آنلاین است. این مجموعه کاربرمحور بوده و اعضای آن در طول این سال‌ها تجارب خود را برای شما بازدیدکنندگان عزیز به اشتراک گذاشتند. این مجموعه دارای نظارت 24 ساعته بوده تا محیطی سالم را برای کاربران خود فراهم آورد، از کاربران انتظار می رود که با رعایت قوانین ما را برای رسیدن به این هدف یاری نمایند.

منوی کاربر