دانلود جزوه اصول نگهداری مواد غذایی سرکار مهندس داور

Sina

Administrator
پرسنل مدیریت
2013-05-11
4,721
2,902
113
چابکســـر
بخشی از جزوه:

خلاصه ي جلسه ي اول:
در اصول نگهداري ماده ي اوليه به فرم پايدار تبديل ميشود تا بتوان در تمام طول سال نگهداري و مصرف نمود .
در عمل پاستوريزه كردن ميكروبها و آنزيم ها غر فعال ميشوند آنزيم دناتوره شده ...چون ساختمان پروتييني دارند
ويژگي كنسرو: ظرف سربسته كه در شرايط خلا و با استفاده از حرارت مواد غذايي را نگهداري مبكنند.
مهمترين عيوب نگهداري مواد , كاهش ارزش غذايي آن است
روشهاي قديمي نگهداري :
خشك كردن يا driing : اين روش قديمي ترين روش است.آب از دسترس ميكروب وآنزيم خارج ميشود و فعاليت آبي كم ميشود.
با استفاده از شرايط خنك: از درجه حرارت براي كاهش فعاليت آنزيم و ميكروب استفاده ميكنند.به اين صورت كه فعاليت آبي كاهش مي يابد.
نمك سود كردن : رطوبت را جذب ميكند.
شكر اندود كردن :در صنعت مربا و ژله استفاده ميشود.آب را جذب ميكند .

لینک دانلود مستقیم:
 

درباره ما

  • انجمن یه‌حس‌خوب در اردیبهشت سال 1392 با هدف ایجاد یک شبکه اجتماعی شامل موضوعات سرگرمی، علمی، دانشگاهی، فناوری و ... شروع بکار کرد و بیش از یک دهه آنلاین است. این مجموعه کاربرمحور بوده و اعضای آن در طول این سال‌ها تجارب خود را برای شما بازدیدکنندگان عزیز به اشتراک گذاشتند. این مجموعه دارای نظارت 24 ساعته بوده تا محیطی سالم را برای کاربران خود فراهم آورد، از کاربران انتظار می رود که با رعایت قوانین ما را برای رسیدن به این هدف یاری نمایند.

منوی کاربر