نسخه جدید آموزش رد شدن از خیابان برای کودکان:
اول به سمت چپ که محل عبور ماشین هاست نگاه میکنیم، بعد به سمت راست که محل عبور موتورهاست نگاه میکنم، بعد به سمت بالا نگاه میکنیم که محل سقوط هواپیما هاست…
سپس با روحی سرشار و قلبی مطمئن پا به خیابان می گذاری!
من هروقت تو مترو اس ام اس بازی میکنم با بغل دستیم مشورت میکنم! چون معمولا اونم در جریانه و بالاخره دوتا عقل بهتر کار می کنه!
حساب کردم اگه پول تو جیبیامو جمع کنم سر سال میتونم یه اپل بگیرم، البته نه اون تیکه گاز زده بزرگه که گذاشتن رو گوشی ها! فقط اون تیکه کوچیکه که میندازن دور و میگم!
تا حالا دقت کردین وقتی میرین تو حراجی همه ی قیمت ها پایینه جز اونی که شما انتخاب می کنید!
سخت ترین مرحله در درمان و ترک بیشعوری، همان مرحله ی نخست است… یعنی پذیرفتن بیشعور بودن!
تجربه نشون داده وقتی با دوستت دعوات میشه تازه میفهمی چقدر از اسرار زندگیت با خبر بوده!
انقدر عطر ادکلن گرون شده که دیگه باید ادویه بزنیم به خودمون بریم بیرون!
به بعضیا هم باید گفت: تا دیروز فکر میکردم بهم خیانت کردی ولی وقتی طرفو دیدم فهمیدم در حق خودت جنایت کردی!
اکثر رابطه ها با جمله ی تو با بقیه فرق داری شروع میشه و با جمله ی تو هم مثل بقیه ای تمام میشه!
تنها دعوتی که توی زندگیم شدم از طرف اسپانسر برنامه ها برای دیدن ادامه برنامه بود و دیگر هیچ!
میگن اون دنیا موضوع انشاء میدن: زندگی خودتان را چگونه گذرانده اید؟
همه ایرانیا مینویسن: پایِ کامپیوتر فقط منتظر بودیم دانلود شه!
جهان سوم جاییه که وقتی راهنما میزنی بهت راه نمیدن ولی وقتی دستتو از پنجره بیاری بیرون بهت راه میدن حتی نیسان های آبی!