دسترسی به فایلها مخصوص اعضای انجمن است، شما هم میتوانید عضو انجمن "یه حس خوب" شوید، کافیست ثبت نام کنید.
زیر خاکستر جا گـــــذاشتـــــــی!!!
آهـــــــایـــــــــــــ.. .
با توام…
تــــــــــــــــــــــــ ـو یادتـــــ نـــرود!!!
من به خاطرتــــــــو
آتـــــــش گـــرفته ام….
دسترسی به فایلها مخصوص اعضای انجمن است، شما هم میتوانید عضو انجمن "یه حس خوب" شوید، کافیست ثبت نام کنید.
یی، یه حرفایی، چنان آتیشت میزنه که دوست داری فریاد بزنی، ولی نمیتونی! دوست داری اشک بریزی، ولی نمیتونی! حتی دیگه نفس کشیدنم برات سخت میشه! تمام وجودت میشه بغضی که نمیترکه، به این میگن “درد بی درمون”
[TABLE="width: 717"]
[TR]
[TD="width: 14"][/TD]
[TD="width: 717, bgcolor: #000000, align: center"]نمیدانم این بار چه کسی دل تنگ است...
دستانم که سالهاست زخمیست.....
یا چشمانم. که همیشه دید و سکوت کرد...
نمیدانم شاید اغوشم سخت دل تنگی میکند
هر چقدر ارامش میکنم....
با من قهر میکند ...
اسمان ابری، زمین سنگی، هوا سنگین. در تلاتم روزگار شکست خوردم مردوده از امتحان خدا.عاشقی رسم غریبی ست، گاه با خنده تو را بدرقه کرد، گاه با تلخی زبرش قلب تو را میساید.من دل گل گلدان یخی را بشکستم، باز مرا دوست صدا میکندم،باز مرا در دل خود نگاه میدارد، سایه پاییز بود شد زمستان، سایه خزان بود شد برف سپید.سایه تا تهه تنهایی رفت انجا ماند، دور باید شد از این فصل غریب.رفت تا نشوند گلهای یخی اب، برف تنها نشودمی شود تنها ماند ولی، باغ بی گلهای یخی هرگز.راه مرا میخواند باد مرا میراند، دور خواهم شد از این فصل غریب.
شکست عشقی نخوردم اما...احساسمو از دست دادم! کسی تنهام نذاشته اما... دلم تنهاست! قلبم نشکسته اما... احساس می کنم یه زخم عمیق روی تنش جا خوش کرده! از این زندگی خسته نشدم اما... فقط گاهی احساس می کنم باید بگم دیگه کم آوردم؛ انصراف می دم! دلتنگ نشدم اما... یه وقت هایی دلم هوای بودن کسی رو می کنه که خودمم نمی دونم کیه!! افسرده نیستم اما... خب گاهی پیش میاد حوصله ی هیچ کس و ندارم؛ حتی خودمو! حالم بد نیست اما... گاهی وقتها خوب می فهمم چقدر می تونه یه اتفاق ساده از پا درم بیاره!
نزدیک شدن به افکار دختری که روزها مردانه با زندگی می جنگد اما شب ها… بالشش از هق هق دخترانه اش خیس است
کاش میشد بمانم !!
کاش میشد کاری نکرده باشی که به رفتن با سر قانع شم !!
نگرانم ...
بعد از من اشک نریزی !!!
نه به بهانه من به هر بهانه ایی ...
نگرانم بعد از من کسی نباشد همانندم به تو یادآوری کند که گریه , چشمان زیبایت را زشت خواهد کرد ...!!
بی وفا !! ایـن روزهـا نـه مـجـالـی… بـرای دلـتـنـگـی دارم… و نـه حـوصـلـه ات را.. ولـی بـا ایـن هـمـه، گـاه گـاهـی دلـم هـوای تـو را مـیکـنـد . . .
لمس کن کلماتی ر اکه برایت می نویسم ...
تا بخوانی و بفهمی چقدر جایت خالیست ... تا بدانی نبودنت آزارم می دهد ... لمس کن نوشته هایی را که لمس ناشدنیست و عریان ... که از قلبم بر قلم و کاغذ می چکد ...
لمس کن گونه هایم را که خیس اشک است ... لمس کن لحظه هایم را ... تویی که می دانی من چگونه عاشقت هستم، لمس کن این با تو نبودنها را....