بافت مو ....

👋 سلام!

انجمن یه حس خوب جایی برای گفت‌وگو، تجربه‌های مفید و ارتباط دوستانه است. برای ارسال پیام، چت خصوصی، یا دانلود فایل‌ها، کافیه ثبت‌نام کنی.

📝 [ثبت‌نام کن و شروع کن!]
چه تخفیف خوووووبی از کانال تلگرام و اینستا هم میشه خبر دار شد..:love:

فریال خریدی از پکیج هاشون یا نه ؟
همه پول رو یجا دادی یا نه میشد بیعانه بدی ؟:question:

اره همون شب از سایتشون گرفتم ی پکیج رو
ولی باید همه پول پکیج رو یجا بدیم قیمتش رو خیلی خوب بود
حیف که تموم شد :confused:

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: شیما
اره همون شب از سایتشون گرفتم ی پکیج رو
ولی باید همه پول پکیج رو یجا بدیم قیمتش رو خیلی خوب بود
حیف که تموم شد :confused:

اره واقعا خیلی حیف شد که تخفیف هاشون تموم شد
اما هنوز فکر میکنم تخفیف رزرو انلاینشون رو برنداشته باشن اونو باید داشته باشن میشه ازش استفاده کرد :slobber:

سلام سلام :shout:من از تخفیف پارس آنا استفاده کردم و پکیج میکاپ شینیون ثبت نام کردم ....
حالا میتونم با یک قیمت خوبی که دادم وبا یک ارایشو شینیون درجه یک می تونم برم مراسم با خیال راحت و دو بار استفاده کنم با پولی که دادم:Smile::دو تا مراسم هر وقت که خودم خواستم
ممنونم من زود خبردار کردید..دیگه روز اخر نا امید شده بودم انقدر شلوغ بود گفتم حالا میگن ظرفیتمون پر شده...
و شیما یکی از شرایط ثبت نام پارس آنا همین بود که پول یک جا بدهید

سلام سلام :shout:من از تخفیف پارس آنا استفاده کردم و پکیج میکاپ شینیون ثبت نام کردم ....
حالا میتونم با یک قیمت خوبی که دادم وبا یک ارایشو شینیون درجه یک می تونم برم مراسم با خیال راحت و دو بار استفاده کنم با پولی که دادم:Smile::دو تا مراسم هر وقت که خودم خواستم
ممنونم من زود خبردار کردید..دیگه روز اخر نا امید شده بودم انقدر شلوغ بود گفتم حالا میگن ظرفیتمون پر شده...
و شیما یکی از شرایط ثبت نام پارس آنا همین بود که پول یک جا بدهید

خوب بوده شرایطشون
مبارکت باشه ثمین جان
خدا کنه زودتر بازم از این جور تخفیف ها بذارن :slobber:

ثمین برای کسانی که مطمئن مراسم دارند واقعا با صرفه هست مخصوصا همچین شانسی بیاری و تخفیف بهت بخوره ...دیگه جای نگرانی نداره کلی خوشگل میشی

مدل بافت شعاعی هم مدل جالبیه :love:

شعاعییییییییییییییییییییییییییییییییییییییی
من تا حالا ندیدم میشه بک مدل عکس بفرستید ؟؟؟
شما بافت مو شعاعی انجام دادید ؟؟؟

شعاعییییییییییییییییییییییییییییییییییییییی
من تا حالا ندیدم میشه بک مدل عکس بفرستید ؟؟؟
شما بافت مو شعاعی انجام دادید ؟؟؟

منم نمیدونم چند مدل دیدم اما فکر نکن یعنی نمیدونم درست باشه یا نه
اما کل موها بافت بزنی روی سر اما دقیقا نمیدونم :Embarrassed
باید بری از خود ارایشگاه بپرسی

کاری نداره ها خودمونم میتونیم انجام بدیدم نیاز نیست بریم آرایشگاه :love:

خیلی شیک شینیون
اگربافت مو انجام نمیداد انقدر جلوه نمیکر به نظرم حرفه ای شینیون انجام داده:love:

من خیلی خوشم امد از شینیون که همراه بافت مو هست میشه لطفا مدل های دیگه ازش بفرستید

photo_2016-10-25_19-15-10.jpg
photo_2016-10-29_20-13-03.jpg

این شینیون جمع به نظرت خوبه این مدل شینیون خوبه ؟؟ به مراسمتون میخوره مدلش؟

درباره ما

• انجمن یه‌حس‌خوب در اردیبهشت سال 1392 با هدف ایجاد یک شبکه اجتماعی شامل موضوعات سرگرمی، علمی، دانشگاهی، فناوری و ... شروع بکار کرد و بیش از یک دهه آنلاین است. این مجموعه کاربرمحور بوده و اعضای آن در طول این سال‌ها تجارب خود را برای شما بازدیدکنندگان عزیز به اشتراک گذاشتند. این مجموعه دارای نظارت 24 ساعته بوده تا محیطی سالم را برای کاربران خود فراهم آورد، از کاربران انتظار می رود که با رعایت قوانین ما را برای رسیدن به این هدف یاری نمایند.

منوی کاربر