Sina

Administrator
پرسنل مدیریت
2013-05-11
4,708
2,901
113
چابکســـر

میریم سراغ آخرین شوی هفتگی دبلیودبلیوای قبل از پی پر ویو بتل گراند .

تم سانگ رومن رینز بصدا در میاد و راهی رینگ میشه : همه چیز از دخالت بری وایت در مانی این د بنک شروع شد ، اون یکی از بزرگترین شانس های زندگی منو درست انداخت وسط سطل آشغال . بعد از اون اتفاق تو هر مسابقه ای سعی میکرد به هر نحوی منو بازی بده اما من بازیچه دست وایت نیستم و اینو در آتلانتا به همه نشون میدم . دین آمبروز امشب در مین اونت کنار منه تا جلوی تیم بیگشو و شیمس قرار بگیریم پس خیلی بهتره وایت امشب خودشو جلوی من آفتابی نکنه چون میخواهم بهترین عملکردم رو برای مردم بیرمنگهام نشون بدم .

ا بری وایت توی مانیتور بزرگ ورزشگاه پیداش میشه : واقعا منو تحت تاثیر قرار دادی زدی تو خال چون نطراتت کاملا درسته . من برای مقابله با تو هم ار مغزم کار کشیدم هم از زور بازوم چون معتقدم لیاقت این هدیه هارو رو داشتی . تو دستنیافتنی هستی ، تو سنگ نوشته یک بنای تاریخی هستی که نشان دهنده همه چیز خوب در این جهانه . در بتل گراند دست من مثل یه چکش بنای تاریخی رو از بین میبره و به زمین میریزه درست شبیه یه برگ خشک شده ( این فازش چیه وجدانا!!!! :| ) .
رینز : میخوای تمامی شب در مورد چکش و نظریات مغز فاسد شده ات حرف بزنی یا نه جلوی مردم بیرمنگهام به رینگ میای تا مثل یه مرد حرف بزنی .
بری وایت همچنان یه چیز هایی تو گلوش گیر کرده : صبر داشته باش درست مثل یه آتش یه زیر خاکستر انتظارتو میکشم تا شعله ور بشم و نیشت بزنم . بهتره به خونه برگردی به اعضای خانواده ات بگی چقدر دوستشون داری و متاسفی چون بعد از بتل گراند هیچ قولی نمیدم که دوباره سالم ببینیشون .

قهرمانان تگ تیم میان و کنار تیم گزارشری میشینند .
مسابقه اول . تیم لوچا دراگون" کالیسیو و سین کارا " برابر تیم نیو دی " کوفی کینگستن و بیگ ا "
تیم پیروز : نیو دی ( نیو دی با همکاری خوبشون مکزیکی های دبلیودبلیوای رو شکست دادند ) . بعد از تموم شدن مسابقه ، وود از تماشاگرا میخواد شعار جدیدشون ( new tag champs )رو تکرار کنند چون مطمئن هستند در بتل گراند کمربند های قهرمانی تگ تیم رو پس میگیرند . اونیل و یانگ وارد رینگ میشوند تا ببیند حرف حسابشون چیه که هیچی نیست دیگه چون از اون طرف رینگ بیرون میرند .

تو رختکن رینز داره خودشو آماده میکنه که دین آمبروز میاد تو و میره کنارش بهش میگه واقعا از دست بری وایت خسته شدم اون دیگه از حد گذرونده و از رینز میخواد آمادگی هر اتفاقی رو داشته باشه . رومن رینز که در مرحله انفجار رسیده میگه اگر وایت رو ببینم نمیزارم کار به بتل گراند بکشه و همین امشب دخلشو میارم .

مسابقه دوم . کینگ برت برابر سواگر
پیروز : کینگ برت ( سواگر داره همچنان به نزول خودش ادامه میده و اینبار بعد از دریافت بولهمر هیچ حرفی برای زدن نداشت ) .

پرومویی مفصل از درگیری سث رولینز و براک لزنر پخش میشه .
سزارو در راهرو در حال راه رفتن به سمت محل ورودی به سالنه که اونز جلوش رو میگیره و برای مرد سوییسی آرزوی خوش شانسی میکنه .

مسابقه سوم . سزارو برابر روزف / همراه سامر ری
پیروز : سزارو ( روزف که حریف واقعا سرسختی نصیبش شده بود تصمیم گرفت بره بالای تاپ روپ خیر سرش یه غلطی بکنه ولی موقع فرود با یه اروپین اپرکات دهنش صاف شد ، سزارو معطلش نکرد و با اجرای فینیشرش یه پیروزی واقعا بزرگ بدست آورد ) . بعد از تموم شدن مسابقه سزارو که سر از خوشحالی نمیشناسه دور رینگ میچرخه ( انگار رفته جام جهانی ) و خودشو طرف تماشاگرا میندازه و جشن پپیروزیشو با اونها تقسیم میکنه .

نگاهی کوتاه میندازیم به اتفاقات مسابقه نویل و استارداست در راء این هفته .

مسابقه چهارم . نویل برابر استارداست
پیروز : نویل ( استارداست سعی کرد با استفاده از طناب ها یه پین کثیف انجام بده اما داور به موقع متوجه شد ، این اتفاق سوژه بگو مگوی استارداست با داور مسابقه شد . نویل از این موقعیت استفاده کرد با یه حرکت خارق العاده حریفشو رول کرد و شکست قبلیشو جبران کرد ) .

نائومی اسنوکا و ساشا بنکس در بک استیج هستند و اعلام میکنند از این به بعد میتونند اسم گروهشون رو the BAD صدا بزنند .

مین اونت . دین آمبروز و رومن رینز برابر بیگشو و شیمس
تیم پیروز با قانون دیکیو : رینز و آمبروز ( وسطای مسابقه بیگشو یه چاکسلم روی میز گزارشرا به آمبروز زد و باعث ناک اوت شدن هرجفتشون شد مسابقه داخل رینگ با حساسیت دنبال میشد . اواخر جدال رینز تونست ناک اوت پانچو پیاده کنه و آماده اجرای اسپیر بشه که بری وایت مثل بختک یهو افتاد وسط مسابقه و به رینز حمله کرد ) . بعد از تموم شدن مسابقه ، وایت رفت سیستر اببگل رو اجرا کنه اما رینز بدل کرد و یه سوپر من پانچ دیگه گذاشت تو کاسه ی فیس جدید ترس و به بیرون ربنگ انداختش . شیمس رفت بروگ کیک بزنه که باز رینز جاخالی داد و طی یه رفت و برگشت اسپیر نثار مستر مانی این د بنک کرد .
بری وایت بیرون ربنگ افتاده و مونده چه خاکی در بتل گراند به سرش بگیره اما رومن رینز امادگی بالاش رو نشون داده و خوشحاله یه جواب دندون شکن به وایت داده .
اینم از آخرین اسمکدان قبل از بتلگراند ، حالا باید دید این یکشنبه چه اتفاقاتی انتظارمون رو میکشه .