آزمایش سلیوانف در صنایع غذایی | Seliwanoff's test

Sina

Administrator
پرسنل مدیریت
2013-05-11
4,703
2,901
113
چابکســـر
معرفی:
از این آزمایش جهت تمیز دادن کتوز از آلدوز استفاده می شود، زیرا کتوز ها در مجاورت اسید های رقیق سریع تر از آلدوز ها تولید 5-هیدروکسی متیل فورفورال می کنند. از این رو می توان کتوزها را با توجه به زمان تولید رنگ (قرمز گیلاسی) و کیفیت رنگ از آلدوز ها تمیز داد. وقتی فورورال با رزوزسینول (بنزن 1 و 3 - دی ال) که ماده موثر معرف سیلوانف است ترکیب شود رنگ قرمز گیلاسی ظاهر می شود.

روش کار:
1 سی سی محلول قندی را به همراه 1 سی سی رزوزسینول در یک لوله آزمایش باهم مخلوط می کنیم، سپس به مدت 2 دقیقه در بن ماری قرار می دهیم. ایجاد رنگ قرمز گیلاسی تایید کننده ی وجود کتوز ها در محلول قندی است. نباید مدت زمان قرار گیری لوله آزمایش حاوی مخلوط ذکر شده طولانی و بیشتر از 10 دقیقه باشد زیرا در این صورت آلدوز هم پاسخ مثبت می دهد.



اتفاقی که می افتد:



کاربرد:
جهت تشخیص کتوز ها و اغلب بعنوان آزمایشی جهت ketohexoses در کربوهیدارت در نظر می گیرند.

نویسنده: سینا کریم دوست
 

درباره ما

  • خوش آمدید ؛ یه حسِ خوب یک انجمن است که شما می توانید در آن عضو شده از امکانات آن استفاده کرده و دوستان جدید پیدا کنید. این مجموعه دارای نظارت 24 ساعته بوده تا محیطی سالم را برای کاربران خود فراهم آورد،از کاربران انتظار می رود که با رعایت قوانین ما را برای رسیدن به این هدف یاری کنند.
    از طرف مدیر وب سایت:
    "همواره آرزو دارم که هربازدید کننده ای بعد از ورود به انجمن، با یه حسِ خوب اینجارو ترک کنه!"

منوی کاربر