آزمایش سلیوانف در صنایع غذایی | Seliwanoff's test

👋 سلام!

انجمن یه حس خوب جایی برای گفت‌وگو، تجربه‌های مفید و ارتباط دوستانه است. برای ارسال پیام، چت خصوصی، یا دانلود فایل‌ها، کافیه ثبت‌نام کنی.

📝 [ثبت‌نام کن و شروع کن!]

Sina

Administrator
پرسنل مدیریت
2013-05-11
4,739
2,903
113
چابکســـر
معرفی:
از این آزمایش جهت تمیز دادن کتوز از آلدوز استفاده می شود، زیرا کتوز ها در مجاورت اسید های رقیق سریع تر از آلدوز ها تولید 5-هیدروکسی متیل فورفورال می کنند. از این رو می توان کتوزها را با توجه به زمان تولید رنگ (قرمز گیلاسی) و کیفیت رنگ از آلدوز ها تمیز داد. وقتی فورورال با رزوزسینول (بنزن 1 و 3 - دی ال) که ماده موثر معرف سیلوانف است ترکیب شود رنگ قرمز گیلاسی ظاهر می شود.

روش کار:
1 سی سی محلول قندی را به همراه 1 سی سی رزوزسینول در یک لوله آزمایش باهم مخلوط می کنیم، سپس به مدت 2 دقیقه در بن ماری قرار می دهیم. ایجاد رنگ قرمز گیلاسی تایید کننده ی وجود کتوز ها در محلول قندی است. نباید مدت زمان قرار گیری لوله آزمایش حاوی مخلوط ذکر شده طولانی و بیشتر از 10 دقیقه باشد زیرا در این صورت آلدوز هم پاسخ مثبت می دهد.



اتفاقی که می افتد:



کاربرد:
جهت تشخیص کتوز ها و اغلب بعنوان آزمایشی جهت ketohexoses در کربوهیدارت در نظر می گیرند.

نویسنده: سینا کریم دوست
 

درباره ما

  • انجمن یه‌حس‌خوب در اردیبهشت سال 1392 با هدف ایجاد یک شبکه اجتماعی شامل موضوعات سرگرمی، علمی، دانشگاهی، فناوری و ... شروع بکار کرد و بیش از یک دهه آنلاین است. این مجموعه کاربرمحور بوده و اعضای آن در طول این سال‌ها تجارب خود را برای شما بازدیدکنندگان عزیز به اشتراک گذاشتند. این مجموعه دارای نظارت 24 ساعته بوده تا محیطی سالم را برای کاربران خود فراهم آورد، از کاربران انتظار می رود که با رعایت قوانین ما را برای رسیدن به این هدف یاری نمایند.

منوی کاربر