لطفا به این سوال که یکی از کاربران پرسیده دقت نمایید:
با سلام ، یک مدته زمانی که کامپیوترم را روشن می کنم و وارد ویندوز می شوم صفحه کامپیوترم سیاه می باشد ویندوز من ۷ می باشد. چی کار باید کنم ؟
جواب : به طور معمول این مشکل به کارت گرافیک شما بر می گردد.
برای حل این مشکل می توانید راه حل های زیر را امتحان نمایید :
کارت گرافیکتان را مجدد نصب نمایید ،
برای این منظور:
نکته : بعد از نصب مجددکارت گرافیک نیاز هست که کامپیوتر را یک بار ریست کنید . و احتمالا تنظیم مجدد screen resolution.
در صورتی که بعد از نصب مجدد کارت گرافیک مشکل شما حل نشد ، مراحل زیر برسی نمایید :
رایانه را با Safe mode بالا بیاورید و سپس برنامه System Restore را اجرا نمایید، برای این منظور :
منبع: hinetwork
با سلام ، یک مدته زمانی که کامپیوترم را روشن می کنم و وارد ویندوز می شوم صفحه کامپیوترم سیاه می باشد ویندوز من ۷ می باشد. چی کار باید کنم ؟
جواب : به طور معمول این مشکل به کارت گرافیک شما بر می گردد.
برای حل این مشکل می توانید راه حل های زیر را امتحان نمایید :
کارت گرافیکتان را مجدد نصب نمایید ،
برای این منظور:
- ۱. بر روی Taskbar کلیک راست نمایید ، بر روی Start Task Manager. کلیک نمایید.
- ۲. بر روی تب Processes کلیک نمایید ، کلیک بر روی explorer.exe ، وسپس کلیک بر روی End Process.
- 3. کلیک بر روی تب Application ، سپس کلیک بر روی New Task ، و تایپ Explorer.exe و سپس OK .
- 4. کلیک بر روی Start ، تایپ device manager ، در نتیجه جستجو انتخاب device manager .
- 5. کلیک بر روی Display adapters ، کلیک راست بر روی device نمایش داده شده و سپس Update Driver Software .
برای مشاهده لینک نیاز به ثبت نام دارید؛ برای ثبت نام کلیک کنید
نکته : بعد از نصب مجددکارت گرافیک نیاز هست که کامپیوتر را یک بار ریست کنید . و احتمالا تنظیم مجدد screen resolution.
در صورتی که بعد از نصب مجدد کارت گرافیک مشکل شما حل نشد ، مراحل زیر برسی نمایید :
- ۱. بر روی Taskbar کلیک راست نمایید ، بر روی Start Task Manager. کلیک نمایید.
- ۲. بر روی تب Processes کلیک نمایید ، کلیک بر روی explorer.exe ، وسپس کلیک بر روی End Process.
- 3. کلیک بر روی تب Application ، سپس کلیک بر روی New Task ، و تایپ Explorer.exe و سپس OK .
- 4. کلیک بر روی Start ، تایپ regedit ، وکلیک بر روی regedit.exe
- 5. مسیر زیر را طی نمایید:
- HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Winlogon
- 6. WinLogon را انتخاب نمایید، در قسمت راست بر روی Shell کلیک نمایید. مقدار Shell می بایست explorer.exe باشد. در غیر این صورت مقدار آنرا به explorer.exe تغییر دهید و سپس ok کنید.
- ۷. پنجره ی registry editor را Close نمایید و سیستم را یکبار ریست کنید.
رایانه را با Safe mode بالا بیاورید و سپس برنامه System Restore را اجرا نمایید، برای این منظور :
- ۱. کامپیوتر را ریست نمایید ، زمانی که کامپیوتر ریست شد و در مرحله لود شدن کلید F8 را بزنید. بعد از ظاهر شدن Advanced Boot Options با استفاده از کلیدهای جهت نما Safe mode را انتخاب نمایید.
- ۲. با حساب کاربری Administrator به سیستم Log on کنید .
- ۳. بر روی start کلیک نمایید ، و “system restore” را تایپ نمایید. و restore point مورد نظر را انتخاب و سپس Next و Finish .
- 4. کامپیوتر را ریست نمایید.
منبع: hinetwork