پيتزا ولنتاين

pegah

افتخاری
2013-09-28
556
990
0
گیلان


مواد لازم :

كالباس و سوسيس 250 گرم
فلفل دلمه اي 200 گرم
خمير پيتزا حدود نيم كيلو يا به تعداد 3 پيتزا
قارچ 250 گرم
پنير پيتزا 300 گرم

سس گوجه به مقدار لازم
آويشن به مقدار لازم

طرز تهيه :
* فر رو با دماي 250 درجه سانتيگراد گرمش كنيد .
* بعد خمیر راكمي ورز بدين تا هواي داخل بافت خمير خارج بشه .
* روي ميز كارمون آرد مي پاشيم تا خمير به سطح كارمون نچسبه .

* خمير رو به سه قسمت تقسيم مي كنيم . اصطلاحا" به هر قسمت يه "چانه" مي گن . پس ما 3 چونه براي سه پيتزاي خوشمزه داريم .

* خوب هر چونه رو به اين صورت درست كنيد :
* يك چهارم خمير رو جدا كنيد ( بعنوان گلوله هاي كناري پيتزا ) .پس توجه داشته باشيد كه از اين به بعد در مورد يه چونه داريم كار مي كنيم و دو چونه ديگه رو فعلا" بذاريد كنار .

* سطح سيني يا ظرفي كه پيتزا رو در اون مي پزيد رو چرب كنيد .

* روي ميز كارمون كمي خمير رو با وردنه باز مي كنيم بعد به سيني منتقل مي كنيم . مثل شكل زير :

* بعد با دستمون بهش فرم قلب رو مي ديم ( خيلي راحت مي شه اينكارو انجام داد ) .

* خوب الان اون يه چهارم چونه رو كه جدا كرده بوديم رو بصورت گلوله هاي كوچولو كوچولو درست كرده و اطراف خميرمون قرار مي ديم .

* اين هم يه فرم ديگه :

* اگه از فر مكروفر استفاده مي كنيد :
سيني رو روي سه پايه فلزي كوتاه قرار دهيد .
220 درجه سانتيگراد بمدت 8-6 دقيقه تنظيم كنيد ( زمانها بسته به فر شما داره براي من 6 دقيقه كافي بود )
* اگه از فر گاز استفاده مي كنيد :
180 درجه سانتيگراد بمدت 10-8 دقيقه ( لطفا" زمان رو با توجه به فرتون چك كنيد )

* اگه درست كردن خمير براتون سخته مي تونيد از خمير پيتزاي آماده استفاده كرده و با چاقو به فرم قلب برش بدين .
* بعد روش سس گوجه مي ريزيم و با پشت قاشق روي سطح خمير پخش مي كنيم .


* بعد روش كمي پنير پيتزا بريزيد ( پنير پيتزا باعث مي شه بعد از پخت ، مواد از خمير جدا نشه ).

* سپس سوسیس و کالباس ...

* مجددا" كمي پنير بريزيد .

* بعد قارچ و فلفل دلمه اي خرد شده رو روي مواد بريزيد .

* و در نهايت با پنير پيتزا پوشش بدين .

* براي اينكه گلوله هاي اطراف خوش رنگ تر بشن مي تونيد يه دونه تخم مرغ رو با چنگال هم بزنيد و با قلمو روي گلوله ها بماليد .

* اگه از فر مكروفر استفاده مي كنيد :سيني رو روي سه پايه فلزي كوتاه قرار دهيد .220 درجه سانتيگراد بمدت 10-8 دقيقه تنظيم كنيد ( لطفا" كنترل كنيد كه روي پيتزا نسوزه براي من 9 دقيقه طول كشيد )* اگه از فر گاز استفاده مي كنيد :180 درجه سانتيگراد بمدت 12-10 دقيقه ( لطفا" زمان رو با توجه به فرتون چك كنيد از پاي پيتزاتون تكون نخورين كه مي سوزه و بدون ناهار يا شام مي مونيد )* موقع سرو روي پيتزاتون كمي پودر آويشن بپاشيد تا عطر اون فضاي ولنتاينتون رو پر كنه .نوش جان

 
آخرین ویرایش:
  • Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: zahra

درباره ما

  • خوش آمدید ؛ یه حسِ خوب یک انجمن است که شما می توانید در آن عضو شده از امکانات آن استفاده کرده و دوستان جدید پیدا کنید. این مجموعه دارای نظارت 24 ساعته بوده تا محیطی سالم را برای کاربران خود فراهم آورد،از کاربران انتظار می رود که با رعایت قوانین ما را برای رسیدن به این هدف یاری کنند.
    از طرف مدیر وب سایت:
    "همواره آرزو دارم که هربازدید کننده ای بعد از ورود به انجمن، با یه حسِ خوب اینجارو ترک کنه!"

منوی کاربر