هزینه های واقعی ثبت شرکت

ثبت فردا

New member
2014-06-28
11
5
0
[h=1]هزینه های واقعی ثبت شرکت[/h]اگر بخواهیم شرکتی را رایگان یا ارزان ثبت نماییم، باید بگوییم هیچ ارزانی بی دلیل نیست. به طور کلی اگر مراحل ثبت شرکت را مورد بررسی قرار دهیم، به این نتیجه خواهیم رسید که هزینه های واریزی به علاوه سرمایه اولیه ثبت یک شرکت هزینه آنچنانی ندارد. اما این فقط یک سری هزینه های مربوط به واریزی های رسمی ثبت یک شرکت می باشد.

[h=1]هزینه های ثبت شرکت سهامی خاص و مسئولیت محدود :[/h]حق الثبت و حق الدرج ثبت شرکت سهامی خاص به علاوه حق وکالت وکیل پرونده ثبت شرکت در اداره ثبت شرکت ها 700 هزار تومان است. ولی انجام دقیق و کیفیت ثبت، هر یک هزینه های متفاوتی دارد که به عنوان دستمزد موسسات ثبت شرکت (مانند ثبت شرکت فردا) محسوب می شود.
هزینه های فوق برای ثبت شرکت با مسئولیت محدود 600 هزار تومان است.

[h=1]ثبت شرکت ارزان یا گران ؟؟؟؟[/h]مسلما هزینه ثبت شرکت سهامی خاص در زمان کوتاه تر و پشتیبانی بعد از ثبت شرکت بدون هیچ نگرانی، هزینه بیشتری نسبت به ثبت شرکت بدون پشتیبانی میباشد. لذا به کلیه متقاضیانثبت شرکت توصیه می شود نسبت به هزینه ها حساس باشند زیرا که هر ارزانی دلیل بر سود اندک نیست، بلکه در بسیاری مواقع علت فرار از امور بعد از ثبت و عدم احترام به زمان مشتری می باشد.
بهترین و منصفانه ترین دستمزد ها برای ثبت شرکت سهامی خاص و یا شرکت با مسئولیت محدود معمولا بین 700 هزار تا 1 میلیون تومان می باشد که با توجه به کاهش زمان، مبلغ فوق افزایش می یابد.

حتما این شعار را شنیده اید : ما آنقدر پولدار نیستیم که جنس ارزان بخریم
اگر بخواهیم این شعار را به کار ثبت شرکت ها ربط دهیم، می توانیم به این امر اشاره کنیم که باید نگران ثبت شرکت خود باشیم و با کمی دقت و پرداخت هزینه بیشتر این نگرانی را برطرف نماییم و گامی محکم برای آغاز کسب و کار خود برداریم.

نکته : اصولا کار خدماتی بدین گونه است که بعد از پرداخت هزینه ها، صفر تا صد کار را از مجری انتظار داریم. پس به این نکته توجه داشته باشید که موسسه ای که خدمات ثبت شرکت یا ثبت برند برایتان انجام می دهد، صفر تا صد کار را بپذیرد و تضمین نماید امور را به شکل صحیح و اصولی انجام می دهد.
ثبت شرکت فردا هم سود منطقی را خواستار است هم رضایت دائمی مشتریان خود را.
در ثبت شرکت ارزان احتیاط نمایید.
-
(نویسنده : ی صباغ)

[h=1]انواع شرکت و مراحل ثبت آن[/h] در این مقاله شما با کلیات ثبت شرکت های گوناگون و تعریف انواع شرکت آشنا خواهید شد. ثبت شرکت فردا، در این صفحه تعاریف ساده و آشنایی با ثبت شرکت سهامی عام، ثبت شرکت سهامی خاص، ثبت شرکت با مسئولیت محدود، ثبت شرکت تضامنی و ... را به نگرش درآورده. ثبت شرکت فردا برای اطلاعات کاملتر، صفحه های اختصاصی برای ثبت شرکت های مذکور (دانشنامه ثبت شرکت)به وجود آورده است.حال با برخی از مفاهیم شرکت ها آشنا خواهیم شد.
easy%20company%20register.jpg
[h=1]
1- شرکت سهامی عام
[/h]شرکت سهامی‌عام، شرکتی است بازرگانی (هرچند که موضوع عملیات آن، امور بازرگانی نباشد) که سرمایه‌‌ی آن به سهام،تقسیم‌شده که بخشی از این سرمایه از طریق فروش سهام به مردم تأمین‌ می‌شود.
khat.png

[h=1]
2- شرکت سهامی خاص
[/h]شرکت سهامی خاص شرکتی است بازرگانی (ولو اینکه موضوع عملیات آن،‌ امور بازرگانی نباشد) که تمام سرمایه‌ی آنمنحصراً توسط مؤسسین،تأمین‌گردیده و سرمایه‌ی آن به سهام، تقسیم شده و مسئولیت صاحبان سهام، ‌محدود به مبلغاسمی سهام آنهاست. تعداد سهام‌داران نباید از سه نفر کمتر باشد و عنوان «‌شرکت سهامی خاص»‌ باید قبل از نام شرکت یابعد از آن بدون فاصله با نام شرکت، به طور روشن و خوانا قید شود.
khat.png
[h=1]
3- شرکت با مسئولیت محدود
[/h]شرکت با مسئولیت محدود، شرکتی است که بین دو یا چند نفر برای امور تجاری تشکیل شده و هر یک از شرکا بدون اینکهسرمایه به سهام یا قطعات سهام تقسیم شده باشد؛ فقط به میزان سرمایه‌ی خود مسئول قروض و تعهدات شرکت است.درنام شرکت باید عبارت ‹‹‌با مسئولیت محدود›› ‌قید شود.
khat.png
[h=1]
4- شرکت تضامنی
[/h]شرکت تضامنی،شرکتی است که تحت نام مخصوص برای امور تجاری بین دو یا چند نفر با مسئولیت تضامنی تشکیلمی‌شود.اگر دارایی شرکت برای تأدیه‌ی تمام قروض کافی نباشد؛ هر یک ازشرکا مسئول پرداخت تمام قروض شرکت است. هرقراری که بین شرکا برخلاف این، ترتیب داده شده باشد در مقابل اشخاص ثالث، کان لم یکن خواهد بود. در نام شرکتتضامنی باید عبارت «شرکت تضامنی» ‌و لااقل اسم یک نفر از شرکا ذکر شود.
khat.png
[h=1]
5- شرکت مختلط غیرسهامی
[/h]شرکت مختلط غیرسهامی، شرکتی است که برای امور تجاری تحت نام مخصوصی بین یک یا چند نفر شریک ضامن و یک یاچند نفر شریک با مسئولیت محدود، بدون انتشار سهام، تشکیل می‌شود. شریک ضامن، مسئول کلیه‌ی قروضی است کهممکن است علاوه بر دارایی شرکت پیدا شود. شریک با مسئولیت محدود، کسی است که مسئولیت او فقط به میزانسرمایه‌ای است که درشرکت گذارده و یا بایستی بگذارد.
khat.png
[h=1]
6- تعریف شرکت مختلط سهامی
[/h]شرکت مختلط سهامی، شرکتی است که تحت نام مخصوص بین یک عده شرکای سهامی و یک یا چند نفر شریک ضامنتشکیل می‌شود.شرکای سهامی کسانی هستند که سرمایه‌ی آنها به صورت سهام یا قطعات سهام متساوی القیمه درآمدهو مسئولیت آنها تا میزان همان سرمایه‌ای است که در شرکت دارند. شریک ضامن کسی است که سرمایه‌ی او به صورتسهام درنیامده و مسئول کلیه‌ی قروضی است که ممکن است علاوه بر دارایی شرکت پیداشود .در صورت تعدد شریک ضامن،مسئولیت آنها در مقابل طلبکاران و روابط آنها با یکدیگر، تابع مقررات شرکت تضامنی خواهد بود. در نام شرکت باید عبارت«شرکت مختلط»‌ ‌و لااقل اسم یکی از شرکای ضامن قید شود.
khat.png
[h=1]
7- شرکت نسبی
[/h]شرکت نسبی شرکتی است که برای امور تجاری، تحت نام مخصوص بین دو یا چند نفر تشکیل می‌شود و مسئولیت هریک ازشرکا به نسبت سرمایه‌ای است که در شرکت گذاشته است. در اسم شرکت نسبی عبارت «شرکت نسبی» و لااقل اسمیکی از شرکا باید ذکر شود؛ در صورتی که اسم شرکت مشتمل بر اسامی تمام شرکا نباشد؛ بعد از اسم شریک یا شرکاییکه ذکر شده عبارتی از قبیل «و شرکا» و «‌و برادران» ضروری است.
khat.png
[h=1]
8- شرکت تعاونی
[/h]به موجب ماده‌ی17 قانون تجارت جمهوری اسلامی ایران، «شرکت تعاونی، شرکتی است که تمام یا حداقل 51% سرمایه‌ی آنبه وسیله‌ی اعضا در اختیار شرکت تعاونی قرارگیرد و وزارتخانه‌ها، سازمان‌ها، شرکت‌های دولتی و وابسته به دولت و تحتپوشش دولت، بانک‌ها،‌ شهرداری‌ها، شوراهای اسلامی کشوری، بنیاد مستضعفان و سایر نهادهای عمومی می‌توانند جهتاجرای بند 2 اصل 43 از راه وام بدون بهره یا هر راه مشروع دیگر از قبیل مشارکت، مضاربه، مزارعه، ‌مساقات، اجاره، اجاره بهشرط تملیک، بیع شرط، فروش اقساطی و صلح، اقدام به کمک در تأمین یا افزایش سرمایه‌ی شرکت‌های تعاونی نمایند؛ بدونآن که عضو باشند.

تبصره: در مواردی که دستگاه‌های دولتی در تأسیس تعاونی، شریک می شوند؛ ظرف مدتی که با موافقت طرفین درضمن
عقد شرکت، تعیین خواهد شد؛ سهم سرمایه‌گذاری دولت به تدریج بازپرداخت و صددرصد سرمایه به تعاونی تعلقخواهدگرفت. مطابق ماده‌ی 26 همان قانون: «تعاونی‌های تولیدی، شامل تعاونی‌هایی است که در امور مربوط به کشاورزی،دام داری، ‌دام پروری، پرورش و صید ماهی، شیلات، صنعت، معدن، ‌عمران شهری و روستایی و نظایر اینها فعالیت می‌نمایند»و به موجب ماده‌ی 27: «‌تعاونی‌های توزیع، عبارتند از تعاونی‌هایی که نیاز مشاغل تولیدی و یا مصرف کنندگان عضو خود را درچهارچوب مصالح عمومی و به منظور کاهش هزینه‌ها و قیمت‌ها تأمین می‌نمایند». تبصره‌ی ماده‌ی 28: ‌«‌تعاونی‌های موضوعاین قانون با رعایت قوانین و مقررات می‌توانند به امر صادرات و واردات در موضوع خود بپردازند».

لازم به تذکر است که به موجب مقررات وزارت تعاون، سرمایه‌ی تأمین یا تعهدشده از طرف اعضا در مرحله‌ی تأسیس شرکت،
نباید کمتر از 51 درصد کل سرمایه‌ی شرکت باشد و هر تعاونی وقتی ثبت و تشکیل می‌گردد که حداقل یک سوم سرمایه‌ی آنتأدیه و در صورتی که به صورت نقدی و جنسی باشد؛ تقدیم و تسلیم شده باشد. اعضای تعاونی نیز مکلفند مبلغ پرداختنشده‌ی سهم خود را ظرف مدت مقرر در اساسنامه تأدیه نمایند.

-
 
  • Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: asalak

ثبت فردا

New member
2014-06-28
11
5
0
ثبت شرکت تبلیغاتی (کانون تبلیغاتی)


ثبت شرکت فردا، متخصص در ثبت شرکت های تبلیغاتی (ثبت، خرید و فروش) سهامی و ...


مراحل ثبت شرکت تبلیغاتی :
1- مراجعه به ثبت فردا و اخذ مشاوره تخصصی ثبت شرکت های تبلیغاتی


2- ارائه مدارک لازم که در ادامه ذکر خواهد شد


3- انتخاب نام و اجرای مراحل ثبت اولیه توسط کارشناس و وکیل متخصص


4- اخذ مجوز های تبلیغاتی در صورت لزوم و تشخیص کارشناس


5- شرکت در آزمون ویژه تاسیس شرکت (کانون) تبلیغاتی در صورت لزوم و تشخیص کارشناس



شرایط درخواست مجوز شرکت تبلیغاتی :
1- ارائه تقاضا نامه به اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان محل سکونت با امضای صاحب امتیاز و معرفی مدیر مسئول


2- مدیر مسول دارای تابعیت ایران و اهلیت قانونی


3- دارا بودن دیپلم کامل متوسطه و داشتن حداقل پنچ سال سابقه کار موثر در ارتباط با تایید کمیته سازمان های تبلیغات با تایید کمیته سازمانهای تبلیغات یا مدرک تحصیلی معادل دانشنامه لیسانس در رشته های بازرگانی (مدیریت بازرگانی و اقتصاد بازرگاتی )،روابط عمومی ، بازاریابی و تبلیغات یا علوم اجتماعی (با کلیه گرایش ها)


4- عدم اشتغال در وزارتخانه ها یاموسسات یا شرکت های دولتی و یا شهرداری ها


5- تنظیم تقاضانامه توسط آن دسته از متقاضیانی که شخصیت حقوقی دارند باید توسط مدیر عامل موسسه یا شرکت انجام پذیرد.


ثبت شرکت های تبلیغاتی و کانون تبلیغاتی




مدارک ثبت شرکت تبلیغاتی :


1- عکس 4*3 چهار قطعه (مدیر مسوول و صاحب امتیاز)


2- تصویر مدرک تحصیلی و ارایه آن (مدیر مسوول و صاحب امتیاز)


3- تصویر شناسنامه از تمامی صفحات و ارایه اصل آن (مدیر مسوول و صاحب امتیاز)


4- تصویر کارت پایان خدمت یا معافیت دایم و ارایه اصل آن (مدیر مسوول و صاحب امتیاز)


5- گواهی عدم سو پیشینه موثر کیفری با معرفی اداره کل (مدیر مسوول و صاحب امتیاز)


6- تاییدیه اماکن نیروی انتظامی با معرفی اداره کل




مشاوره آنلاین ثبت شرکت


منبع :
 

درباره ما

  • خوش آمدید ؛ یه حسِ خوب یک انجمن است که شما می توانید در آن عضو شده از امکانات آن استفاده کرده و دوستان جدید پیدا کنید. این مجموعه دارای نظارت 24 ساعته بوده تا محیطی سالم را برای کاربران خود فراهم آورد،از کاربران انتظار می رود که با رعایت قوانین ما را برای رسیدن به این هدف یاری کنند.
    از طرف مدیر وب سایت:
    "همواره آرزو دارم که هربازدید کننده ای بعد از ورود به انجمن، با یه حسِ خوب اینجارو ترک کنه!"

منوی کاربر