
تابستان فصل نوشیدنیهای خنک و جذاب است؛ حال که ماه مبارک رمضان هم با فصل گرم تابستان مقارن شده است، ضرورت قرار گرفتن نوشیدنیهای سالم و طبیعی در برنامه غذایی روزهداران بیشتر احساس میشود. در این مقاله برای شما نوشیدنیهای خنک و متنوع تابستانی را در نظر گرفتهایم که فکر میکنم برای روزه داران عزیز و کمک به گذر از این روزهای گرم و طولانی جذاب و کاربردی باشد.
کیوی - زنجبیل
وقتی کیوی آب گرفته میشود، طعم و مزه قویتری دارد، حالا تصور کنید که ریشه زنجبیل با آن عطر و مزه قوی به کیوی اضافه شود، نتیجه نهایی نوشیدنی معطر، خنککننده و خوشمزه است که دمای بدن را متعادل کرده و عطش را بر طرف میکند.
مواد لازم برای یک لیوان بلند :[TABLE="class: zebra, width: 337, align: center"]
[TR="bgcolor: #FAFAFA"]
[TD="class: center, align: center"]کیوی[/TD]
[TD="class: center, align: center"] دو عدد[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: center, align: center"] زنجبیل رنده شده[/TD]
[TD="class: center, align: center"]نصف قاشق چای خوری[/TD]
[/TR]
[TR="bgcolor: #FAFAFA"]
[TD="class: center, align: center"] شکر نرم[/TD]
[TD="class: center, align: center"]یک قاشق غذاخوری[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: center, align: center"] سودا[/TD]
[TD="class: center, align: center"]یک سوم پیمانه[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
روش تهیه :
کیوی را پوست کنده و آب بگیرید. شکر را در سودا حل کرده و با زنجبیل مخلوط کنید، سپس آن را صاف کرده و به آب کیوی اضافه کنید.
نکات :
- کیوی را میتوانید با پوست آب بگیرید.
- کیوی میوه نیمه استوایی است، بنابراین باید در یخچال نگهداری شود. اگر میخواهید کیوی زودتر رسیده شود، آن را با سیب، موز یا گلابی در کیسه پلاستیک در بسته بگذارید.