قالبی و مجلسی( برای ۳ نفر ) ( دلمه حلقه ای )

روشنک m

مدیر تالار اسرار خانه داری
2013-12-01
1,103
1,110
0
دلمه برگ مو
قالبی و مجلسی( برای ۳ نفر )
( دلمه حلقه ای )
دوستان عزيز اگر حوصله پيچيدن دلمه برگ مو را نداريد ويا تعداد برگها كم بود به اين روش ابتکاری من امتحان كنيد ابتدا برگها را شسته و در آب روي شعله بگذاريد و ۵ دقيقه بعد از جوش آمدن ، شعله را خاموش كنيد و برگها را روي صافي بريزيد تا آبش برود بعد كف قالب نچسب را چرب كنيد و برگها را ۱ الی ۲ لایه با دقت طوري كنار هم در فالب بچينيد كه لبه هاي برگها روی هم آمده و از قالب آویزان باشد و بين برگها فاصله نباشد سعي كنيد يرگها نازك و در صورت امكان رگبرگهاي ضخيم را با قيچي جدا كنيد تا هنگام برش زدن پس از پخت ،بتوانيد مثل برشهاي كيك آنرا جدا كنيد
براي اين قالب من با استفاده از مواد زير مايه درون آنرا تهيه كردم
مواد لازم :
۱ـ برنج ۲ پيمانه
۲ـ گوشت ۲۰۰ گرم
۳ـ سبزي خرد شده ( ترخون ، ريحان ، جعفري ، گشنيز ، پيازجه ، شويد ) ۲ پيمانه
۴ـ ونوشك تازه ۲ الي ۳ قاشق ( در صورت دسترسي به ونوشك در غير اين صورت ونوشك را حذف كنيد)
۵ـ پياز سرخ شده ۲ قاشق غذا خوري
۶ ـ خلال پوست پرتقال ۲ قاشق غذا خوري
۷ ـ رزشك قرمز ۳ قاشق غذا خوري
۸ ـ سركه دو سوم ليوان
۹ ـ شكر نصف ليوان
۱۰ ـ فلفل سياه و قرمز به ميزان دلخواه
۱۱ـ روغن زيتون ۲ الي ۳ قاشق
۱۰ ـ آب نيم ليوان
طرز تهيه :
اگر دوست نداريد برنج داخل دلمه نرم شود از برنج دانه بلند خارجي استفاده كنيد برنج را با آب و زردچوبه و نمك و كمي روغن زيتون به صورت كته درست كنيد .
گوشت را با نمك ، زردچوبه ، فلفل و كمي روغن و پياز رنده شده ابتدا كمي تفت داده و بعد با يك ليوان آب بپزيد و صبر كنيد تا تمام آبش تبخير شود
خلال پوست پرتقال را با آب يك دور بجوشانيد تاتلخي آن گرفته شود و توسط صافي از آب جدا كنيد .
سسي ازشكر و سركه و آب را تهيه كرده و بچشيد و در مقدارش با توجه به ذائقه تان ميزان شكر و سركه را تغيير دهيد و جند قاشق از آن را براي روي دلمه كنار بگذاريدو بقيه را با مواد خوب مخلوط کنید.در صورت تمايل از سسهاي مورد علاقه خودتان استفاده كنيد اما بدون سس دلمه خوشمزه نميشود .من دلمه هاي پر سس و جاشني را بيشتر ميپسندم
مواد را روی برگها در قالب بريزيد و با پشت قاشق مواد را يكنواخت و فشرده كنيد و سپس بادنباله برگ مو كه از اطراف قالب آویزان است روی مواد را بپوشانید . و چند قاشق از سس سرکه وشکر را برای جلوگیری از خشک و برشته شدن برگهاروی آن بریزید
توسط فويل روي قالب را بپوشانيد تا زماني كه در فر ميگذاريد دم بكشد
قالب را به مدت يك ساعت در فر با درجه متوسط بگذاريد تا دلمه دم بيفتد
فر را خاموش وفويل را از قالب جدا كنيد و يك ديس روي قالب وارونه كنيد و دلمه كه شبيه به يك حلقه شده ( دلمه حلقه ای ) را برگردانيد وبا سليقه خودتان آنرا تزئين كنيد.

اگر از برنج ايراني استفاده كنيد و يا ميزان سس را بيشتر كنيد مايه دلمه نرم ترو چسبنده تر ميشودكه بعضي اين نوع را بيشتر مي پسندند
%D8%AF%D9%84%D9%85%D9%87%20%D8%A8%D8%B1%DA%AF%20%D9%85%D9%88%D9%82%D8%A7%D9%84%D8%A8%D9%8A%205.jpg

%D8%AF%D9%84%D9%85%D9%87%20%D8%A8%D8%B1%DA%AF%20%D9%85%D9%88%20%D9%82%D8%A7%D9%84%D8%A8%D9%8A7.jpg

%D8%AF%D9%84%D9%85%D9%87%20%D8%A8%D8%B1%DA%AF%20%D9%85%D9%88%20%D9%82%D8%A7%D9%84%D8%A8%D9%8A6.jpg

ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــ
مراحل تهيه دلمه قالبي
%D8%AF%D9%84%D9%85%D9%87%20%D8%A8%D8%B1%DA%AF%20%D9%85%D9%88%20%D9%82%D8%A7%D9%84%D8%A8%D9%8A%201.jpg

%D8%AF%D9%84%D9%85%D9%87%20%D8%A8%D8%B1%DA%AF%20%D9%85%D9%88%20%D9%82%D8%A7%D9%84%D8%A8%D9%8A%202.jpg

%D8%AF%D9%84%D9%85%D9%87%20%D8%A8%D8%B1%DA%AF%20%D9%85%D9%88%20%D9%82%D8%A7%D9%84%D8%A8%D9%8A3.jpg
%D8%AF%D9%84%D9%85%D9%87%20%D8%A8%D8%B1%DA%AF%20%D9%85%D9%88%20%D9%82%D8%A7%D9%84%D8%A8%D9%8A%204.jpg

__________________
 

درباره ما

  • خوش آمدید ؛ یه حسِ خوب یک انجمن است که شما می توانید در آن عضو شده از امکانات آن استفاده کرده و دوستان جدید پیدا کنید. این مجموعه دارای نظارت 24 ساعته بوده تا محیطی سالم را برای کاربران خود فراهم آورد،از کاربران انتظار می رود که با رعایت قوانین ما را برای رسیدن به این هدف یاری کنند.
    از طرف مدیر وب سایت:
    "همواره آرزو دارم که هربازدید کننده ای بعد از ورود به انجمن، با یه حسِ خوب اینجارو ترک کنه!"

منوی کاربر