مواد اولیه :
خميرپيتزا 140 گرم
گوجه* فرنگي رسيده يك عدد
قارچ 70 گرم
پنيرپيتزا 80 گرم
سينه* مرغ خرد شده 110 گرم
سير يك حبه
ترخون و روغن*زيتون به ميزان لازم
طرز تهيه:
ابتدا گوجه*فرنگي* را رنده كرده و آن را داخل تابه تفت مي*دهيم. پس از* آن خميرپيتزا را پهن كرده و گوجه*فرنگي تفت داده شده را روي آن مي*ماليم. در مرحله بعد قارچ را كه از قبل آب*پز كرده*ايم خرد كرده و روي خميرپيتزا مي*ريزيم و پنيرپيتزا را روي آن پخش مي*كنيم.
سپس سينه*مرغ را به همراه يك حبه سير كه آن را خرد كرده*ايم داخل تابه*اي جداگانه با روغن*زيتون تفت مي*دهيم و آن را روي ترخوني كه بر روي يك سيني ريخته*ايم غلتانده و داخل فر با حرارت 012 درجه قرار مي*دهيم. پس از 15 دقيقه پيتزا آماده است.