طرز تهیه ی پيتزا آلاپوكو

2013-07-13
9
5
0
1373799930_272_c1063dead7.jpg


مواد اولیه :
خميرپيتزا 140 گرم
گوجه* فرنگي رسيده يك عدد
قارچ 70 گرم
پنيرپيتزا 80 گرم
سينه* مرغ خرد شده 110 گرم
سير يك حبه
ترخون و روغن*زيتون به ميزان لازم


طرز تهيه:
ابتدا گوجه*فرنگي* را رنده كرده و آن را داخل تابه تفت مي*دهيم. پس از* آن خميرپيتزا را پهن كرده و گوجه*فرنگي تفت داده شده را روي آن مي*ماليم. در مرحله بعد قارچ را كه از قبل آب*پز كرده*ايم خرد كرده و روي خميرپيتزا مي*ريزيم و پنيرپيتزا را روي آن پخش مي*كنيم.
سپس سينه*مرغ را به همراه يك حبه سير كه آن را خرد كرده*ايم داخل تابه*اي جداگانه با روغن*زيتون تفت مي*دهيم و آن را روي ترخوني كه بر روي يك سيني ريخته*ايم غلتانده و داخل فر با حرارت 012 درجه قرار مي*دهيم. پس از 15 دقيقه پيتزا آماده است.
 

درباره ما

  • خوش آمدید ؛ یه حسِ خوب یک انجمن است که شما می توانید در آن عضو شده از امکانات آن استفاده کرده و دوستان جدید پیدا کنید. این مجموعه دارای نظارت 24 ساعته بوده تا محیطی سالم را برای کاربران خود فراهم آورد،از کاربران انتظار می رود که با رعایت قوانین ما را برای رسیدن به این هدف یاری کنند.
    از طرف مدیر وب سایت:
    "همواره آرزو دارم که هربازدید کننده ای بعد از ورود به انجمن، با یه حسِ خوب اینجارو ترک کنه!"

منوی کاربر