طرز تهیه مربای بالنگ تازه

  • نویسنده موضوع نویسنده موضوع eMziper
  • تاریخ شروع تاریخ شروع

eMziper

همراه نمونه
2015-03-13
579
102
0
تهـــــران
fo1931.jpg



مواد لازم:[TABLE="class: zebra, width: 286, align: center"]
[TR="bgcolor: #FAFAFA"]
[TD="class: center, align: center"] بالنگ[/TD]
[TD="class: center, align: center"] ۲ عدد[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: center, align: center"] شکر[/TD]
[TD="class: center, align: center"] هم وزن بالنگ[/TD]
[/TR]
[TR="bgcolor: #FAFAFA"]
[TD="class: center, align: center"]گلاب [/TD]
[TD="class: center, align: center"] یک چهارم لیوان[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: center, align: center"]زعفران دم کرده[/TD]
[TD="class: center, align: center"] به میزان لازم[/TD]
[/TR]
[/TABLE]


طرز تهیه :
بالنگ هایی را انتحاب کنید که برجستگی کمتری روی پوست داشته باشند تا به سهولت پوست را جدا کنید .برای جدا کردن پوست ،از كارد ميوه خوري تيز استفاده كنيد و يك لايه نازك از روي پوست بالنگ برداريد اگر مقداری از پوست باقي ماند اشكالي ندارد چون باعث عطر بيشتر مربا ميگردد ، اما اگر اين مقدار زياد باشد موجب تلخ شدن مربا ميگردد.

بعد از اينكه پوست را جدا كرديد بالنگ را از وسط به دو نيم كنيد و بخش داخلي (مغز) را در آوريد و آب یکی از بالنگ ها را گرفته و صاف کنید که بعداْ به مربا اضافه شود و بخش سفيد رنگ پوست كه شبيه پنبه است را براي مربا جدا كنيد توسط قيچي يا كارد به قطعات تقريباً ۱ در ۲ سانتي متر ببريد .سعي كنيد قطعات كوچك نباشد .بعد آنرا وزن كنيد تا وزن شكر به دست آید .

بالنگ را به مدت۱۲ ساعت در آب بخیسانید در اين مدت مقداري آب جذب ميكند .
شكر را با دو ليوان آب بجوشانيد تا براي مربا آماده باشد .

بعد از ۱۲ ساعت بالنگ ها را از آب خارج كنيد و با دست فشار دهيد تا آب آن گرفته شود سپس در ظرفي آب بريزيد و بالنگ ها را بجوشانيد . دو بار اينكار را تكرا كنيد تا تلخي مربا گرفته شود دقت داشته باشيد كه زياد نجوشد هر بار ۱۰ دقيقه كافيست هر چه ميزان آب هنگام جوشيدن بشتر باشد تلخي آن زودتر گرفته ميشود .پس از اين مرحله بالنگ را روي صافي بريزيد و چند بار آب سرد رويش بريزيد بعد با دست فشار داده و آبش را بگيريد و در شهد بيندازيد آب صاف شده بالنگ را به جاي آبليمو اضافه كنيد ( از شكرك زدن شهد غليظ جلوگيري ميكند ) شعله را روشن كنيد و صبر كنيد تا بالنگ كاملاً بپزد و شهد کمی برایش باقی مانده و شيشه اي شود در آخر گلاب و زعفران اضافه كنيد و صبر كنيد دو سه جوش بزند و شعله را خاموش كنيد .

fo1932.jpg



مراحل تهيه مرباي بالنگ

fo1933.jpg


fo1934.jpg


fo1935.jpg
 

درباره ما

  • انجمن یه‌حس‌خوب در اردیبهشت سال 1392 با هدف ایجاد یک شبکه اجتماعی شامل موضوعات سرگرمی، علمی، دانشگاهی، فناوری و ... شروع بکار کرد و بیش از یک دهه آنلاین است. این مجموعه کاربرمحور بوده و اعضای آن در طول این سال‌ها تجارب خود را برای شما بازدیدکنندگان عزیز به اشتراک گذاشتند. این مجموعه دارای نظارت 24 ساعته بوده تا محیطی سالم را برای کاربران خود فراهم آورد، از کاربران انتظار می رود که با رعایت قوانین ما را برای رسیدن به این هدف یاری نمایند.

منوی کاربر