طرز تهیه سمبوسه سیب زمینیآشنایی با طرز تهیه سمبوسه سیبزمینی در مقالهی زیر.
مواد لازم
مقدار
1
سیبزمینی
4 عدد
2
شوید تازه
نصف پیمانه
3
پیاز
1 عدد
4
هویج رنده شده
1 پیمانه
5
نخودفرنگی یا باقالی پخته
1 پیمانه
6
ادویه کاری
نصف قاشق چایخوری
7
زردچوبه، نمک، روغن
به مقدار لازم
طرز تهیه
پیاز را خردکرده و در روغن سرخکنید. زردچوبه و ادویه کاری را به پیاز افزوده و تفت دهید. سپس شوید را ریخته و گاز را خاموش کنید. سیبزمینی پختهشده را پوستکنده،رنده نمایید و به مخلوط پیاز اضافه کنید. هویج و نخودفرنگی را بریزید و با گوشتکوب بکوبید تا خوب مخلوط گردند.
خمیر را طبق روش گفتهشده آماده کنید. و وسط هر خمیر بریدهشده یک یا دو قاشق از مخلوط را ریخته و آن را صاف و هموار کنید. سپس لایهها را به شکل مثلث روی هم جمع کنید و قسمتهایی که لایهها روی هم افتادهاند را با انگشت فشار دهید تا به هم بچسبند و موقع سرخ شدن در روغن باز نشوند. پس از اتمام سرخ کردن، سمبوسهها را در ظرف مناسبی چیده و با سس تزیین نمایید.
منبع:
مواد لازممواد لازم
مقدار
1
سیبزمینی
4 عدد
2
شوید تازه
نصف پیمانه
3
پیاز
1 عدد
4
هویج رنده شده
1 پیمانه
5
نخودفرنگی یا باقالی پخته
1 پیمانه
6
ادویه کاری
نصف قاشق چایخوری
7
زردچوبه، نمک، روغن
به مقدار لازم
طرز تهیه
پیاز را خردکرده و در روغن سرخکنید. زردچوبه و ادویه کاری را به پیاز افزوده و تفت دهید. سپس شوید را ریخته و گاز را خاموش کنید. سیبزمینی پختهشده را پوستکنده،رنده نمایید و به مخلوط پیاز اضافه کنید. هویج و نخودفرنگی را بریزید و با گوشتکوب بکوبید تا خوب مخلوط گردند.
خمیر را طبق روش گفتهشده آماده کنید. و وسط هر خمیر بریدهشده یک یا دو قاشق از مخلوط را ریخته و آن را صاف و هموار کنید. سپس لایهها را به شکل مثلث روی هم جمع کنید و قسمتهایی که لایهها روی هم افتادهاند را با انگشت فشار دهید تا به هم بچسبند و موقع سرخ شدن در روغن باز نشوند. پس از اتمام سرخ کردن، سمبوسهها را در ظرف مناسبی چیده و با سس تزیین نمایید.
منبع:
برای مشاهده لینک نیاز به ثبت نام دارید؛ برای ثبت نام کلیک کنید