
آماده سازی: 15 دقیقه
مدت انتظار: 5 دقیقه
مجموعاً: 20 دقیقه مواد لازم :[TABLE="class: zebra, width: 293, align: center"]
[TR="bgcolor: #FAFAFA"]
[TD="class: center, align: center"] چغندر قرمز[/TD]
[TD="class: center, align: center"] 425 گرم[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: center, align: center"] شکر قهوه ای[/TD]
[TD="class: center, align: center"] 50 گرم[/TD]
[/TR]
[TR="bgcolor: #FAFAFA"]
[TD="class: center, align: center"] سرکه[/TD]
[TD="class: center, align: center"] 1/2 فنجان[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: center, align: center"] آب سرد[/TD]
[TD="class: center, align: center"] 1/2 فنجان[/TD]
[/TR]
[TR="bgcolor: #FAFAFA"]
[TD="class: center, align: center"] نمک[/TD]
[TD="class: center, align: center"] 1/2 قاشق چای خوری[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: center, align: center"]میخک[/TD]
[TD="class: center, align: center"]4 عدد[/TD]
[/TR]
[TR="bgcolor: #FAFAFA"]
[TD="class: center, align: center"]چوب دارچین کوچک[/TD]
[TD="class: center, align: center"]1 عدد[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: center, align: center"]تخم مرغ آب پز شده[/TD]
[TD="class: center, align: center"]6 عدد[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
طرز تهیه:
شکر قهوه ای، سرکه، آب، نمک، میخک و چوب دارچین را با هم در یک ماهی تابه متوسط مخلوط کنید. سپس به مدت 8 دقیقه روی حرارت متوسط گذاشته، هم بزنید.
چغندر ها را اضافه کرده و 2 دقیقه روی حرارت بگذارید تا گرم شوند.
پوست تخم مرغ های آب پز را گرفته و در ظرف مورد نظر برای تهیه ترشی بگذارید و بعد مخلوط مواد را به آن اضافه کنید. درب ظرف را محکم ببندید و حداقل 5 روز قبل از مصرف، در یخچال نگهدارید.
