
مواد لازم :[TABLE="class: zebra, width: 337, align: center"]
[TR="bgcolor: #FAFAFA"]
[TD="class: center, align: center"] انجیر[/TD]
[TD="class: center, align: center"]2 کیلو گرم[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: center, align: center"]شکر[/TD]
[TD="class: center, align: center"] 750 گرم[/TD]
[/TR]
[TR="bgcolor: #FAFAFA"]
[TD="class: center, align: center"] آب[/TD]
[TD="class: center, align: center"] 1 لیوان[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: center, align: center"] دارچین[/TD]
[TD="class: center, align: center"] 1 قاشق غذا خوری[/TD]
[/TR]
[TR="bgcolor: #FAFAFA"]
[TD="class: center, align: center"] سرکه[/TD]
[TD="class: center, align: center"] به مقدار لازم[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
طرز تهیه :
شکر , سرکه , آب و دارچین را در ظرفی جوشانده و انجیرهای شسته شده را به آن اضافه کنید و اجازه دهید مواد چند جوش بخورند. مواد را از روی حرارت برداشته و 24 ساعت کنار بگذارید و این کار را 3 روز تکرار کنید و روز سوم مواد را داخل ظرف مناسب ریخته و درجایی خنک قرار دهید تا ترشی خوب جا افتاده شود.