طرز تهیه ترشی انجیر

  • نویسنده موضوع نویسنده موضوع eMziper
  • تاریخ شروع تاریخ شروع

eMziper

همراه نمونه
2015-03-13
579
102
0
تهـــــران
fo2512.jpg



مواد لازم :[TABLE="class: zebra, width: 337, align: center"]
[TR="bgcolor: #FAFAFA"]
[TD="class: center, align: center"] انجیر[/TD]
[TD="class: center, align: center"]2 کیلو گرم[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: center, align: center"]شکر[/TD]
[TD="class: center, align: center"] 750 گرم[/TD]
[/TR]
[TR="bgcolor: #FAFAFA"]
[TD="class: center, align: center"] آب[/TD]
[TD="class: center, align: center"] 1 لیوان[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: center, align: center"] دارچین[/TD]
[TD="class: center, align: center"] 1 قاشق غذا خوری[/TD]
[/TR]
[TR="bgcolor: #FAFAFA"]
[TD="class: center, align: center"] سرکه[/TD]
[TD="class: center, align: center"] به مقدار لازم[/TD]
[/TR]
[/TABLE]


طرز تهیه :
شکر , سرکه , آب و دارچین را در ظرفی جوشانده و انجیرهای شسته شده را به آن اضافه کنید و اجازه دهید مواد چند جوش بخورند. مواد را از روی حرارت برداشته و 24 ساعت کنار بگذارید و این کار را 3 روز تکرار کنید و روز سوم مواد را داخل ظرف مناسب ریخته و درجایی خنک قرار دهید تا ترشی خوب جا افتاده شود.
 
  • Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: Sina

درباره ما

  • انجمن یه‌حس‌خوب در اردیبهشت سال 1392 با هدف ایجاد یک شبکه اجتماعی شامل موضوعات سرگرمی، علمی، دانشگاهی، فناوری و ... شروع بکار کرد و بیش از یک دهه آنلاین است. این مجموعه کاربرمحور بوده و اعضای آن در طول این سال‌ها تجارب خود را برای شما بازدیدکنندگان عزیز به اشتراک گذاشتند. این مجموعه دارای نظارت 24 ساعته بوده تا محیطی سالم را برای کاربران خود فراهم آورد، از کاربران انتظار می رود که با رعایت قوانین ما را برای رسیدن به این هدف یاری نمایند.

منوی کاربر