شكوفه كره بادام‌زميني

روشنک m

مدیر تالار اسرار خانه داری
2013-12-01
1,103
1,110
0
شكوفه كره بادام‌زميني

3583_273.jpg



مواد لازم :



  • روغن جامد: يك دوم فنجان

  • كره بادام‌زميني: يك‌دوم فنجان

  • شكر: يك‌دوم فنجان

  • شكر قهوه‌اي: يك دوم فنجان

  • بيكينگ‌پودر: يك قاشق مرباخوري

  • جوش شيرين: يك‌هشتم قاشق مرباخوري

  • تخم‌مرغ: يك عدد

  • شير: 2 قاشق غذاخوري

  • وانيل: مقداري

  • آرد: يك و سه‌چهارم فنجان

  • شكر: يك‌چهارم فنجان

  • شكلات شير كاكائويي: 50 عدد



روش تهیه :

فر را با حرارت 350 درجه فارنهايت گرم كنيد. روغن و كره را 30 ثانيه با سرعت زياد همزن بزنيد. يك دوم فنجان شكر، شكر قهوه‌اي، بيكينگ‌پودر و جوش شيرين را اضافه كنيد و بزنيد تا مخلوط شوند. تخم‌مرغ، وانيل و شير را هم اضافه كنيد. تا جايي كه ممكن است آرد را با همزن مخلوط كنيد. بقيه آرد را هم بريزيد تا خمير آماده شود. خمير را به شكل توپ‌هايي به اندازه گردو (دايره‌اي به قطر
3 سانتي‌متر) در آوريد. در شكر بغلتانيد و به فاصله 5 سانت در سيني بچينيد. 10 تا 12 دقيقه در فر بگذاريد تا كف شيريني‌ها طلايي شود. فورا شكلات‌ها را وسط شيريني‌ها بگذاريد و فشار دهيد و روي الك سيمي خنك كنيد. (50 عدد)

----------------------------------------------------------
 

درباره ما

  • خوش آمدید ؛ یه حسِ خوب یک انجمن است که شما می توانید در آن عضو شده از امکانات آن استفاده کرده و دوستان جدید پیدا کنید. این مجموعه دارای نظارت 24 ساعته بوده تا محیطی سالم را برای کاربران خود فراهم آورد،از کاربران انتظار می رود که با رعایت قوانین ما را برای رسیدن به این هدف یاری کنند.
    از طرف مدیر وب سایت:
    "همواره آرزو دارم که هربازدید کننده ای بعد از ورود به انجمن، با یه حسِ خوب اینجارو ترک کنه!"

منوی کاربر