روش های تهیه مارمالاد هلو

eMziper

همراه نمونه
2015-03-13
579
102
0
تهـــــران
fo2566.jpg



آماده سازی : 60 دقیقه
پخت : 30 دقیقه

مواد لازم جهت تهیه مارمالاد هلو :
هلو500 گرم
شکر 500 گرم
ژله هلو1 قاشق غذا خوری سرپر
جوهر لیموبه میزان لازم


طرز تهیه :
امروز با دو روش متفاوت مارمالاد هلو آشنا می شویم . تفاوتشان خیلی کم است . به ترتیب دو تاشو هم توضیح می دهم .

مارمالاد هلو شماره یک:

fo2567.jpg



مارمالاد هلو شماره دو:

fo2568.jpg


خب همان طور که در تصویر هم می بینید مارمالاد هلو شماره یک کاملا یک دست هست . این مدل مارمالاد هلو را می توانید مثل سس روی دسرها و بستنی هایتان بریزید . ضمن اینکه برای صبحانه هم می شود استفاده کرد.

مارمالاد هلو شماره دو هلو با پوست است ! یکدست نیست و سفت تر است و تکه های بسیار کوچک هلو دارد . خب بعضی ها اینطوری بیشتر می پسندند . مصارف این مدل مارمالاد ، علاوه بر صبحانه ، می تواند وسط شیرینی مشهدی ، یا لابه لای برخی کیک ها و شیرینی ها استفاده شود .

fo2569.jpg


مارمالاد هلو شماره یک (یکدست ):

مواد لازم مارمالاد هلو 1:
شکر 500 گرم
هلو 500 گرم
ژله هلو یک قاشق غذا خوری سر پر
جوهر لیمو به میزان لازم


طرز تهیه :
مقدار شکر را بیشتر نکنید. چون پوست و هسته ی هلو ها را که بگیریم وزنشان کمی پایین می آید !

ابتدا هلو ها را پوست می گیریم و قاچ می کنیم . بعد در میکسر آن قدر باید بزنیم تا کاملا روان شود و تکه ای داخلش نداشته باشد .

fo2570.jpg


fo2571.jpg



حالا شکر را اضافه میکنیم و می گذاریم روی شعله یکنواخت و متوسط . و مدام کف روی آن را می گیریم و دور می ریزیم.

حدود یک ربع باید از جوشیدن آن بگذرد . بعد ژله هلو را اضافه می کنیم و پس از 5 دقیقه زیر آن را خاموش کرده و چند قطره آبلیمو یا جوهر لیمو به آن اضافه می کنیم. باید در ظرف خودش به دمای محیط برسد و بعد داخل شیشه ای تمیز بریزیم.

اصولا مارمالاد ها یک شب تا صبح باید داخل یخچال بماند تا خوب جا بیافتد . چون داخلشان ژله دارد .

fo2572.jpg


__________________________________________________________________
مارمالاد هلو شماره دو:

این مدل هم دقیقا مثل بالایی درست می شود .

تفاوتش:

اولا هلو ها با پوست هستند . بعد وقتی داخل میکسر می ریزیم در حدی می زنیم که پوره نشوند . حالت تکه ای خودشان را حفظ کنند.

دوما به جای ژله هلو داخلش ژله پرتقال ریختم . چون ژله پرتقال کمی ترش تر است ، کمی به شکرش اضافه کردم .

در مورد میزان ژله بگم درسته که من گفتم یک قاشق ، ولی شما کاملا می توانید کمتر و بیشترش کنید . هر چی بیشتر کنید مارمالاد سفت تر خواهد شد و بیشتر مناسب شیرینی مشهدی و ... می شود . اگر هم اصلا ژله نریزید مارمالاد انسجام لازم را لای شیرینی ها نخواهد داشت .

فقط داخل عکس هم مشخص است ... چون هلوها پوره ای نیستند ، شکر را که می ریزید باید هم بزنید تا حل شود . بر عکس مدل قبلی که پوره بود و شکر در جا حل می شد .

fo2573.jpg


fo2574.jpg


fo2575.jpg


fo2576.jpg


fo2566.jpg
 

درباره ما

  • خوش آمدید ؛ یه حسِ خوب یک انجمن است که شما می توانید در آن عضو شده از امکانات آن استفاده کرده و دوستان جدید پیدا کنید. این مجموعه دارای نظارت 24 ساعته بوده تا محیطی سالم را برای کاربران خود فراهم آورد،از کاربران انتظار می رود که با رعایت قوانین ما را برای رسیدن به این هدف یاری کنند.
    از طرف مدیر وب سایت:
    "همواره آرزو دارم که هربازدید کننده ای بعد از ورود به انجمن، با یه حسِ خوب اینجارو ترک کنه!"

منوی کاربر