رنگ شما ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

👋 سلام!

انجمن یه حس خوب جایی برای گفت‌وگو، تجربه‌های مفید و ارتباط دوستانه است. برای ارسال پیام، چت خصوصی، یا دانلود فایل‌ها، کافیه ثبت‌نام کنی.

📝 [ثبت‌نام کن و شروع کن!]

♪®¡ℑHε ℘¡®Aℑε S G

همراه نمونه
2014-07-06
353
240
0
United States Alaki;)

رنگ حقیقی شما چیست ؟
نام را به زبان انگلیسی وارد نمایید
من مشکی بودم

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: S A F A، zahra، Sina و 2 کاربر دیگر
منم خاکستری بودم ولی سبزو دوس دارماااااااااا;;)

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: zahra و Sina
im001.gif

[h=2]RED[/h][h=3][SIZE=-1][/SIZE]You have incredible will-power and you are capable of overcoming obstacles that would stop others.
You enjoy a pleasant and colorful environment.
You are capable of bursts of high energy spontaneity, though generally more "laid back".
You are energetic and interested in many areas of life.
You are capable of accomplishment when consciously focused and persistent.
[/h]
ولی با اسمه کاملم میشم
[h=1][/h]
im005.gif

[h=2]BLUE[/h][h=3][SIZE=-1][/SIZE]You enjoy a peaceful environment in which to relax and appreciate life.
You have a refined sense of beauty.
You are capable of persisting against all odds when determined to reach a goal in which you often succeed.
[/h]

درباره ما

• انجمن یه‌حس‌خوب در اردیبهشت سال 1392 با هدف ایجاد یک شبکه اجتماعی شامل موضوعات سرگرمی، علمی، دانشگاهی، فناوری و ... شروع بکار کرد و بیش از یک دهه آنلاین است. این مجموعه کاربرمحور بوده و اعضای آن در طول این سال‌ها تجارب خود را برای شما بازدیدکنندگان عزیز به اشتراک گذاشتند. این مجموعه دارای نظارت 24 ساعته بوده تا محیطی سالم را برای کاربران خود فراهم آورد، از کاربران انتظار می رود که با رعایت قوانین ما را برای رسیدن به این هدف یاری نمایند.

منوی کاربر