خیارشور با شوید
• میزان: 6 لیتر
• زمان تهیه: 30 دقیقه
• زمان پخت: 10 دقیقه
• فرایند آماده سازی: یک هفته
• میزان: 6 لیتر
• زمان تهیه: 30 دقیقه
• زمان پخت: 10 دقیقه
• فرایند آماده سازی: یک هفته
مواد لازم
• 1500 گرم خیار مناسب خیارشور
• 4 پیمانه آب
• 4 پیمانه سرکه سفید
• نصف پیمانه شکر
• 1/3 پیمانه نمک ترشی
• 6 قاشق غذاخوری دانه شوید
طرز تهیه
1. پیش از خرد کردن خیار، آنها را تمیز بشویید و پوست بگیرید. تخم خیار و سر و ته آن را جدا کنید. آنها را حلقه ای برش دهید. در یک قابلمه استیل لعابی آب، سرکه، شکر و نمک را با هم مخلوط کنید. روی حرارت متوسط بگذارید تا بجوشد.
2. سپس آنها را داخل شیشه بریزید و حدود 1 سانتی متر از سر شیشه را خالی نگه دارید. در شیشه را سفت ببندید و آن را 10 دقیقه روی حرارت داخل آب بجوشانید تا کاملا استرلیزه شود.
3. به مدت یک هفته کنار بگذارید تا به اصطلاح ترشی برسد.
4. می توانید به جای سرکه سفید از سرکه سیب هم استفاده کنید و به آن فلفل تند چیلی و دو حبه سیر از وسط نصف شده نیز اضافه کنید.
5. اگر بخواهید ترشی بیش از این شیرین باشد، میزان شکر را به سه پیمانه افزایش دهید.