خیارشور با شوید

روشنک m

مدیر تالار اسرار خانه داری
2013-12-01
1,103
1,110
0
خیارشور با شوید

میزان: 6 لیتر
زمان تهیه: 30 دقیقه
زمان پخت: 10 دقیقه
فرایند آماده سازی: یک هفته

212665_593.jpg



مواد لازم

• 1500 گرم خیار مناسب خیارشور
• 4 پیمانه آب
• 4 پیمانه سرکه سفید
• نصف پیمانه شکر
• 1/3 پیمانه نمک ترشی
• 6 قاشق غذاخوری دانه شوید

طرز تهیه

1. پیش از خرد کردن خیار، آنها را تمیز بشویید و پوست بگیرید. تخم خیار و سر و ته آن را جدا کنید. آنها را حلقه ای برش دهید. در یک قابلمه استیل لعابی آب، سرکه، شکر و نمک را با هم مخلوط کنید. روی حرارت متوسط بگذارید تا بجوشد.

2. سپس آنها را داخل شیشه بریزید و حدود 1 سانتی متر از سر شیشه را خالی نگه دارید. در شیشه را سفت ببندید و آن را 10 دقیقه روی حرارت داخل آب بجوشانید تا کاملا استرلیزه شود.

3. به مدت یک هفته کنار بگذارید تا به اصطلاح ترشی برسد.

4. می توانید به جای سرکه سفید از سرکه سیب هم استفاده کنید و به آن فلفل تند چیلی و دو حبه سیر از وسط نصف شده نیز اضافه کنید.

5. اگر بخواهید ترشی بیش از این شیرین باشد، میزان شکر را به سه پیمانه افزایش دهید.
 

درباره ما

  • خوش آمدید ؛ یه حسِ خوب یک انجمن است که شما می توانید در آن عضو شده از امکانات آن استفاده کرده و دوستان جدید پیدا کنید. این مجموعه دارای نظارت 24 ساعته بوده تا محیطی سالم را برای کاربران خود فراهم آورد،از کاربران انتظار می رود که با رعایت قوانین ما را برای رسیدن به این هدف یاری کنند.
    از طرف مدیر وب سایت:
    "همواره آرزو دارم که هربازدید کننده ای بعد از ورود به انجمن، با یه حسِ خوب اینجارو ترک کنه!"

منوی کاربر