خواص ذرت در طب سنتی -

Mohadlove

مدیر بخش آرایش و زیبایی
2014-02-16
1,290
1,063
0
[h=1]خواص ذرت در طب سنتی -
[/h]
ذرت
نحوه استفاده : کاکل و ریشه آن به صورت دم کردنی و جوشانده و میوه آن به صورت پخته شده
خواص : ذرت از نظر طب قدیم ایران سرد و خشک است .
سایر خواص آن عبارتند از :
- پماد ذرت خشک کننده زخم ها می باشد.
- ذرت غذای خوبی برای پیشگیری از سرطان است.
- استفاده مداوم از ذرت ازپوسیدگی دندان جلوگیری می کند .
- روغن ذرت کلسترول خون را پائین می آورد .
- روغن ذرت برای درمان اگزما و بیماری های پوستی مفید است.


خواص درمانی کاکل ذرت




zorat-aka.jpg
[h=2]خواص ذرت در [h=3]طب سنتی[/h] [/h]
کاکل ذرت را قبل از رسیدن کامل میوه یعنی قبل از پژمرده شدن آن می چینند و به سرعت خشک می کنند . کاکل ذرت بعد از خشک شدن رنگ قهوه ای پیدا می کند .
برای درست کردن دم کرده کاکل ذرت ،‌مقدر 30 گرم از آ ن را در یک لیتر آب جوش
ریخته وبه مدت پنج دقیقه دم کنید .
- کاکل ذرت دارای مقدار زیادی پتاسیم است، به همین دلیل دم کرده آن ادرار آور است و
آرام کننده دستگاه ادراری است .
- درد وناراحتی های دستگاه ادرار را تسکین می دهد .
- سنگ مثانه ،‌التهاب و درد مثانه را از بین می برد .
- کاکل ذرت بطور کلی دستگاه ادراری را تمیز می کند .
به غیر از کاکل ذرت از برگ ، ریشه وساقه بلال نیز استفاده طبی به عمل می آید .
- جوشانده ساقه وسط بلال خونریزی بینی را بند می آورد.
- برای دفع سنگ مثانه از جوشانده برگ های ذرت استفاده کنید .
- جوشانده ریشه ذرت برای سوزش مجاری ادرار مفید است .
- جوشانده وسط ذرت درد شکم و معده را از بین می برد .
- در قدیم برای معالجه سوزاک از جوشانده ساقه بلال استفاده می کردند .
 
  • Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: mahdi km

درباره ما

  • خوش آمدید ؛ یه حسِ خوب یک انجمن است که شما می توانید در آن عضو شده از امکانات آن استفاده کرده و دوستان جدید پیدا کنید. این مجموعه دارای نظارت 24 ساعته بوده تا محیطی سالم را برای کاربران خود فراهم آورد،از کاربران انتظار می رود که با رعایت قوانین ما را برای رسیدن به این هدف یاری کنند.
    از طرف مدیر وب سایت:
    "همواره آرزو دارم که هربازدید کننده ای بعد از ورود به انجمن، با یه حسِ خوب اینجارو ترک کنه!"

منوی کاربر