توپك‌هاي مارسيپاني

روشنک m

مدیر تالار اسرار خانه داری
2013-12-01
1,103
1,110
0
توپك‌هاي مارسيپاني

3509_619.jpg



مواد لازم:

  • خمير مارسيپان: 500 گرم

  • رنگ آبي ژله‌‌اي: به ميزان لازم

  • فندق درسته: به ميزان لازم

  • شكر دانه درشت و تخم خرفه: به ميزان لازم



روش تهیه :

براي آماده كردن اين شيريني‌هاي كوچك و ساده، ابتدا خمير مارسيپان را توسط رنگ ژله‌اي رنگ كرده؛ به اين صورت كه يك مقدار از رنگ، ميان خمير مي‌ريزيم و آن‌قدر خمير را روي سطح كار ورز مي‌دهيم تا تمام خمير يكدست رنگي شود. يك قاشق چاي‌خوري را به عنوان پيمانه انتخاب كرده و با قاشق از خمير برمي‌داريم. فندق‌ها را خيس مي‌كنيم تا رطوبت آن‌ها باعث چسبندگي خمير به فندق شود. فندق را ميان خمير قرار داده و داخل دست كاملا به شكل توپي قرار مي‌دهيم. دستمان را كمي داخل آب سرد مي‌زنيم و توپك را داخل دست حركت مي‌دهيم تا سطح آن خيس و چسبنده شود. شكر و تخم خرفه را با هم مخلوط كرده و توپك‌هاي حاصل را داخل اين مخلوط مي‌غلتانيم. توپك‌ها را به مدت يك هفته در فضاي آزاد روي يك توري قرار مي‌دهيم پس از اين مدت، داخل ظرف دربسته و در يخچال نگهداري مي‌كنيم.
 

درباره ما

  • خوش آمدید ؛ یه حسِ خوب یک انجمن است که شما می توانید در آن عضو شده از امکانات آن استفاده کرده و دوستان جدید پیدا کنید. این مجموعه دارای نظارت 24 ساعته بوده تا محیطی سالم را برای کاربران خود فراهم آورد،از کاربران انتظار می رود که با رعایت قوانین ما را برای رسیدن به این هدف یاری کنند.
    از طرف مدیر وب سایت:
    "همواره آرزو دارم که هربازدید کننده ای بعد از ورود به انجمن، با یه حسِ خوب اینجارو ترک کنه!"

منوی کاربر