ترشی گلپر
مواد لازم:
سرکه:5لیتر
نمک:به میزان لازم
سبزی:نیم کیلو گرم
گلپر:نیم کیلو گرم
سیب زمینی:100گرم
موسیر:100گرم
ریحان:100گرم
طرز تهیه:
ساقه های گلپر را خرد کرده
و رو ی آن را مقداری نمک می پاشیم و
یک شب می گذاریم بماند تا کمی آب بیندازد،سپس
آن را خالی می کنیم و مقداری سرکه به حدی که روی گلپر را بگیرد
داخل ظرف می ریزیم .گلپر آماده شده را در شیشه ریخته،شیشیه
را با سرکه پر می کنیم .لایه لای گلپر را مقداری سبزی
خرد کرده از قبیل نعناع،ترخان و ریحان می ریزیم .
در صورتی که گلپر کمی تلخ باشد آ ن را با
مقداری سرکه می جوشانیم
تا تلخی آن گرفته شود.
سرکه:5لیتر
نمک:به میزان لازم
سبزی:نیم کیلو گرم
گلپر:نیم کیلو گرم
سیب زمینی:100گرم
موسیر:100گرم
ریحان:100گرم
طرز تهیه:
ساقه های گلپر را خرد کرده
و رو ی آن را مقداری نمک می پاشیم و
یک شب می گذاریم بماند تا کمی آب بیندازد،سپس
آن را خالی می کنیم و مقداری سرکه به حدی که روی گلپر را بگیرد
داخل ظرف می ریزیم .گلپر آماده شده را در شیشه ریخته،شیشیه
را با سرکه پر می کنیم .لایه لای گلپر را مقداری سبزی
خرد کرده از قبیل نعناع،ترخان و ریحان می ریزیم .
در صورتی که گلپر کمی تلخ باشد آ ن را با
مقداری سرکه می جوشانیم
تا تلخی آن گرفته شود.