ترشی کلم قرمز
موادلازم:
كلمقرمز يك عدد
نمك سه قاشق غذاخوري
سركه سفيد به ميزان لازم
كلمقرمز را در اندازههاي دلخواه خرد كرده و در آبكش ميريزيم. نمك را روي كلمها پاشيده و آنها را كمي هم ميزنيم تا نمكها حل شوند و مواد را به مدت يك ساعت به همين صورت ميگذاريم بماند، سپس كلمها را آبكشي كرده، كمي كه آب آن رفت در ظرف موردنظر ريخته و روي آن را با سركه پر ميكنيم. اين ترشي را ميتوان در كنار غذاهاي گوشتي سرو كرد يا سركه آن را كه بسيار خوشرنگ است با مايونز تركيب كرده و ميتوانيم از آن براي سالاد استفاده كنيم و براي اين كه ترشي زياد سركه را از بين ببريم بهتر است دو قاشق شكر به مايونز اضافه كنيم.
كلمقرمز يك عدد
نمك سه قاشق غذاخوري
سركه سفيد به ميزان لازم
كلمقرمز را در اندازههاي دلخواه خرد كرده و در آبكش ميريزيم. نمك را روي كلمها پاشيده و آنها را كمي هم ميزنيم تا نمكها حل شوند و مواد را به مدت يك ساعت به همين صورت ميگذاريم بماند، سپس كلمها را آبكشي كرده، كمي كه آب آن رفت در ظرف موردنظر ريخته و روي آن را با سركه پر ميكنيم. اين ترشي را ميتوان در كنار غذاهاي گوشتي سرو كرد يا سركه آن را كه بسيار خوشرنگ است با مايونز تركيب كرده و ميتوانيم از آن براي سالاد استفاده كنيم و براي اين كه ترشي زياد سركه را از بين ببريم بهتر است دو قاشق شكر به مايونز اضافه كنيم.
آخرین ویرایش: