ترشی هفت بیجار
موادد لازم:
پونه، اسفناج،تره، شوید، ترخون، گشنیز، 250گرم
نعناع، جعفری، کرفس، مرزه، شنبلیله، ریحان، 250گرم
نمک3 قاشق سوپ خوری
فلفل قرمز1قاشق مربا خوری
دانه فلفل سیاه 1قاشق مربا خوری
گلپر1قاشق مربا خوری
سیر250گرم
بادمجان1کیلوگرم
موسیر250گرم
فلفل سبز100گرم
طرز تهیه:
بادمجان وموسیر را خرد کرده و15دقیقه با سرکه بجوشانید
وبگذارید سرد شود. سبزیجات را شسته وبگذارید کاملاً خشک شود.
سپس آنها را ریز خرد کرده وبه همراه ادویه وفلفل وسیر خرد شده ونمک
داخل ظرف مناسب ریخته وآن قدر سرکه اضافه کنید تا روی آن
را بگیرد وبعد از 20روز این ترشی آماده است.
پونه، اسفناج،تره، شوید، ترخون، گشنیز، 250گرم
نعناع، جعفری، کرفس، مرزه، شنبلیله، ریحان، 250گرم
نمک3 قاشق سوپ خوری
فلفل قرمز1قاشق مربا خوری
دانه فلفل سیاه 1قاشق مربا خوری
گلپر1قاشق مربا خوری
سیر250گرم
بادمجان1کیلوگرم
موسیر250گرم
فلفل سبز100گرم
طرز تهیه:
بادمجان وموسیر را خرد کرده و15دقیقه با سرکه بجوشانید
وبگذارید سرد شود. سبزیجات را شسته وبگذارید کاملاً خشک شود.
سپس آنها را ریز خرد کرده وبه همراه ادویه وفلفل وسیر خرد شده ونمک
داخل ظرف مناسب ریخته وآن قدر سرکه اضافه کنید تا روی آن
را بگیرد وبعد از 20روز این ترشی آماده است.