برگر مرغ
chicken burger
chicken burger
مواد لازم برای ۵ نفر :
ـ مرغ متوسط ۱ عدد
ـ جعفری خرد شده ۱ قاشق غذا خوری
ـ ریحان خرد شده ۱ قاشق غذا خوری
ـ آب لیمو یک فاشق غذا خوری
ـ پیاز بزرگ ۱ عدد
ـ پنیر پارمسان رنده شده ۴ قاشق غذا خوری
ـ سیر ۱ حبه
ـ نان تست یا همبرگر ۱۰ عدد
ـ گوجه فرنگی ۳ عدد درشت یا ۵ عدد کوچک
ـ کاهو به مقدار کافی
ـ نمک و فلفل سیاه و قرمز به میزان لازم
ـ سس مایونز کم چرب یا هر سس دلخواه تان
طرز تهیه :
پس از جدا کردن پوست مرغ تمام بخش های گوشتی ران و سیته را از استخوان جدا نموده و خوب شسته روی صافی گذاشته تا خشک شود سپس گوشت مرغ را دو بارچرخ می کنیم .
پیاز و سیر را هم با کارد ریز ریز خرد میکنیم . تمام مواد را با هم مخلوط کرده و در نایلون فریزر گذاشته و هوای داخل نایلون را خارج کرده و در نایلون را می بندیم نا یکی دوساعت در یخچال بماند و گوشت مزه دار شود .
با اضافه کردن ۴ قاشق غذا خوری خرده های نان ساندویچی میتوانید این غذا را برای ۶ نفر آماده کنید .
هنگام طبخ گوشت را از یخچال خارج کرده و به ۵ قسمت مساوی تقسیم کرده و هر قسمت را طوری فرم دهید که هم اندازه و فرم نانها شود . در این تصویر از نان چند غله استفاده شده که ۴ گوش است به همین خاطر برگر ها را ۴ گوش فرم داده ام تا زمانی که در نان قرار می گیرد هم اندازه باشد . برعکس گوشتهای قرمز که در ماهی تابه پس از پختن سایزش کوچک میشود سایز گوشت مرغ تغییری نمی کند وبا نگاه کردن به اندازه نانها میتوانید گوشت را فرم دهید . ماهی تابه رژیمی را روی حرارت گذاشته و کف ماهیتابه را کمی چرب کرده و برگر ها را دو تا دو تا در ماهی تابه بچینید و درب ماهی تابه را ببندید و صبر کنید تا یک طرف آن پخته شود بعد برگردانده و طرف دیگر را هم بپزید
بعد از آماده کردن به همراه گوجه فرنگی و کاهو بین نان هاگذاشته و با سس مایونز یا هر سس دیگری که دوست دارید از خوردن این غذای خوشمزه در کنار خانواده لذت ببرید .
خانمهای کارمند با آماده سازی این غذا در هنگام فراغت و گذاشتن ۵۰ دقیقه وقت پس از باز گشت از سر کار میتوانند یک غذا سالم و زیبا و فوری تهیه کنند .
ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــ
مراحل تهیه برگر مرغ
__________________