ترشی هویج آسیایی
• میزان: 3 لیتر
• زمان تهیه: 55 دقیقه
• میزان: 3 لیتر
• زمان تهیه: 55 دقیقه
مواد لازم
• 450 گرم هویج (به تکه های 2 سانتی متری تقسیم کنید)
• یک قاشق چایخوری
• 1/4 پیمانه زنجبیل تازه رنده شده
• 3 عدد فلفل فرنگی (شیرین)
• ¾ پیمانه آب
• ¾ پیمانه سرکه برنج
• 1/3 پیمانه شکر قهوه ای
• 4 عدد میخک
• 4 عدد دانه فلفل سیاه
طرز تهیه
1. در یک قابلمه بزرگ، هویج را به همراه نمک و آب به مدت 3 دقیقه بجوشانید تا کمی نرم شود.
2. هویج ها را داخل شیشه بریزید. زنجبیل را میان شیشه ها تقسیم کنید. داخل هر شیشه یک عدد فلفل فرنگی بگذارید.
3. داخل قابلمه لعابی،3/4 پیمانه آب، سرکه، دانه های فلفل، شکر قهوه ای و میخک ها را با هم مخلوط کنید. روی حرارت بگذارید تا بجوشند. سپس حرارت را کم کنید و بگذارید 5 دقیقه بدون در نیم جوش شوند.
4. مخلوط داغ سرکه را روی هویج ها بریزید.
5. شیشه ها را به مدت 5 دقیقه داخل قابلمه پر از آب روی حرارت زیاد قرار دهید تا بجوشند. سپس سه ماه داخل یخچال نگهداری کنید.