Thirtynader-TimeFrame Mirror

• نویسنده موضوع نویسنده موضوع Sina
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
👋 سلام!

انجمن یه حس خوب جایی برای گفت‌وگو، تجربه‌های مفید و ارتباط دوستانه است. برای ارسال پیام، چت خصوصی، یا دانلود فایل‌ها، کافیه ثبت‌نام کنی.

📝 [ثبت‌نام کن و شروع کن!]
:As a trader and developer, I always faced one problem
. I wanted to watch multiple timeframes at the same time, but switching charts constantly was slowing me down and with limited screen space, it was even harder
.So… I built a solution
.Thirtynader-TimeFrame Mirror lets you mirror your main chart into a small window, making multi-timeframe analysis easier than ever
. Whether you’re on an ultrawide monitor or just a laptop, this tool will save space and speed up your trading decisions
✅ Saves screen space
✅ No chart switching
✅ Simple & effective
: Get it free here GitHub
به عنوان یک معامله‌گر و توسعه‌دهنده، همیشه با یک مشکل مواجه بودم:
می‌خواستم چندین تایم‌فریم را همزمان تماشا کنم، اما تغییر مداوم نمودارها سرعتم را کم می‌کرد و با فضای محدود صفحه نمایش، این کار حتی سخت‌تر هم می‌شد.

بنابراین... من یک راه حل ساختم. 🎯

Thirtynader-TimeFrame Mirror به شما امکان می‌دهد نمودار اصلی خود را در پنجره‌های جدید آینه کنید و تجزیه و تحلیل چند تایم‌فریم را آسان‌تر از همیشه انجام دهید.

چه از یک مانیتور فوق عریض استفاده کنید و چه فقط از یک لپ‌تاپ، این ابزار در فضا صرفه‌جویی می‌کند و تصمیمات معاملاتی شما را سرعت می‌بخشد.

✅ در فضای صفحه صرفه‌جویی می‌کند
✅ بدون تغییر نمودار
✅ ساده و مؤثر

دانلود از گیت هاب:
دانلود از سرور یه حس خوب:

درباره ما

• انجمن یه‌حس‌خوب در اردیبهشت سال 1392 با هدف ایجاد یک شبکه اجتماعی شامل موضوعات سرگرمی، علمی، دانشگاهی، فناوری و ... شروع بکار کرد و بیش از یک دهه آنلاین است. این مجموعه کاربرمحور بوده و اعضای آن در طول این سال‌ها تجارب خود را برای شما بازدیدکنندگان عزیز به اشتراک گذاشتند. این مجموعه دارای نظارت 24 ساعته بوده تا محیطی سالم را برای کاربران خود فراهم آورد، از کاربران انتظار می رود که با رعایت قوانین ما را برای رسیدن به این هدف یاری نمایند.

منوی کاربر