سلام دوستان
امیدوارم که از این 3 سوپ خوشمزه لذت ببرید
سوپ مرغ سیب زمینی
این سوپ هم یه سوپ بسیار خود جوش و خوشمزه هست
بافت خیییییلی خیلی لطیف و نرمی داره
1. سیب زمینی هارو پوست بگیرین و به چند قسمت تقسیم کنین و همراه مرغ داخل شیر قرار بدین و بذارین با حرارت خیلی ملایم بپزن و کاملااا نرم بشن.
2. بعد از پخت مرغ و سیب زمینیا داخل شیر، مرغ رو از قابلمه خارج کنین و ریش ریش کنین.
3. شیر و سیب زمینی های پخته، ادویه جات و خامه رو هم با گوشت کوب برقی خوب مخلوط کنین تا سوپ بافت نرمی پیدا کنه.
4. مرغ های ریش ریش شده و رشته های ورمیشل رو داخل بقیه مواد اضافه کنین، بعد از اینکه ورمیشل ها نرم شدن، زیر شعله رو خاموش کنین و سِرو کنین و نوش جان کنین.
طرز تهیه سوپ شیر
مواد لازم.
١.فيله مرغ ٣٠٠ گرم
٢.جو پوست كنده ١٣٠ گرم
٣.قارچ اسلايس شده ٢٠٠ گرم
٤.هويج نگينى ١٠٠ گرم
٥.پياز نگينى ١ عدد
٦.آبليمو و جعفرى
٧.ادويه
نمك،فلفل سياه و كمى زردچوبه
طرز تهيه.
١.ابتدا داخل تابه روغن بريزيد و پياز را تفت دهيد وقتى رنگ پياز شفاف شد فيله هامرغ را اضافه كنيد و با كمى زردچوبه،نمك و فلفل تفت دهيد.وبعدآبليمو و آب جوش را اضافه كنيد و اجازه دهيد تا مرغ بپزد.
٢.قابلمه حاوي آب جوشو نمك را روى گاز بگذاريد وقتى جوش آمد جو را اضافه كنيد و درب قابلمه را ببنديد تا ٣ساعت با حرارت ملايم بپزد.
٣.بعد از ٣ساعت كه آب جو كمتر شد سس بشامل رااضافه كنيد و ١ساعت هم اجازه دهيد با جو بپزد.
سس بشامل سس سفيد
مواد لازم.
١.آرد گندم ٢قاشق سوپخورى
٢.كره ٥٠ گرم
٣.شير ٥٠٠ گرم
٤.نمك و فلفل سياه
طرز تهيه.
آرد و كره راباهم تفت دهيد تا بوى خامى آرد گرفته شودسپس شير راكم كم اضافه كنيد و مرتب به هم بزنيد تا آرد گوله نشود.بعد حرارت را كمي بيشتر كنيد مرتب هم بزنيد تا سس جوش آمده و غليظ شود و در آخر ادويه رااضافه كنيد.٤.هويج را بلانچ كنيد. ابتدا بايد داخل تابه آب جوش بريزيد وقتى جوش آمد هويج هاي نگيني را داخل آب در حال جوش بريزيد و ٥ دقيقه بعد داخل آبكش ريخته و بلافاصله داخل ظرف آب سرد و يخ بريزيد. راستی اگه خواستید که کامل تر طرز تهیه های خوشمزه یاد بگیرید می توانید به سایت
نكته.
دليل بردين شير
١.حتما سس سفيد رو درست كنيد و بعد بلببه سوپ اضافه كنيد يعني مستقيم شير رو داخل سوپ نريزيد.
٢.در حين پخت به سوپ آبلیمو اضافه نکنید جز همان آبليمو اول كه براي مزه دار شدن به مرغ ميزنيد.چون اسيدي هست و باعث بریدن شیر مي شود.اگر تمایل به ترشى داشتيد پس از اینکه سوپ را در ظرف مورد نظرتان کشیدید در کنار آن آبلیمو هم قرار دهيد.
سوپ ورمیشل
از سینه مرغ ریش شده و استاک مرغ(آب مرغ صاف شده) حتما استفاده کنید
هویج و پیاز و سیب زمینی و پیازچه رو حتما به صورت نگینی ریز خرد کنید
جعفری یا سبزی سوپ رو زیاد خرد نکنید
آخر پخت سبزی اضافه کنید( ۵ دقیقه اخر)
اگر برای بیمار درست میکنید پیاز رو تفت ندین ولی در کل پیاز و پیازچه رو با کره و زرچوبه و رب تفت بدین بعد ادامه پخت
زیاد رشته نریزین سفت و چسبنده میشه
بزارین سرد بشه لعاب میندازه اگر مواد و سبزیجات به اندازه بریزین حتما لعاب میندازه
در آخر یکم زرشک ساده و جعفری و برش لیموی تازه فراموش نشه
امیدوارم که از این 3 سوپ خوشمزه لذت ببرید
سوپ مرغ سیب زمینی
این سوپ هم یه سوپ بسیار خود جوش و خوشمزه هست
بافت خیییییلی خیلی لطیف و نرمی داره
1. سیب زمینی هارو پوست بگیرین و به چند قسمت تقسیم کنین و همراه مرغ داخل شیر قرار بدین و بذارین با حرارت خیلی ملایم بپزن و کاملااا نرم بشن.
2. بعد از پخت مرغ و سیب زمینیا داخل شیر، مرغ رو از قابلمه خارج کنین و ریش ریش کنین.
3. شیر و سیب زمینی های پخته، ادویه جات و خامه رو هم با گوشت کوب برقی خوب مخلوط کنین تا سوپ بافت نرمی پیدا کنه.
4. مرغ های ریش ریش شده و رشته های ورمیشل رو داخل بقیه مواد اضافه کنین، بعد از اینکه ورمیشل ها نرم شدن، زیر شعله رو خاموش کنین و سِرو کنین و نوش جان کنین.
طرز تهیه سوپ شیر
مواد لازم.
١.فيله مرغ ٣٠٠ گرم
٢.جو پوست كنده ١٣٠ گرم
٣.قارچ اسلايس شده ٢٠٠ گرم
٤.هويج نگينى ١٠٠ گرم
٥.پياز نگينى ١ عدد
٦.آبليمو و جعفرى
٧.ادويه
نمك،فلفل سياه و كمى زردچوبه
طرز تهيه.
١.ابتدا داخل تابه روغن بريزيد و پياز را تفت دهيد وقتى رنگ پياز شفاف شد فيله هامرغ را اضافه كنيد و با كمى زردچوبه،نمك و فلفل تفت دهيد.وبعدآبليمو و آب جوش را اضافه كنيد و اجازه دهيد تا مرغ بپزد.
٢.قابلمه حاوي آب جوشو نمك را روى گاز بگذاريد وقتى جوش آمد جو را اضافه كنيد و درب قابلمه را ببنديد تا ٣ساعت با حرارت ملايم بپزد.
٣.بعد از ٣ساعت كه آب جو كمتر شد سس بشامل رااضافه كنيد و ١ساعت هم اجازه دهيد با جو بپزد.
سس بشامل سس سفيد
مواد لازم.
١.آرد گندم ٢قاشق سوپخورى
٢.كره ٥٠ گرم
٣.شير ٥٠٠ گرم
٤.نمك و فلفل سياه
طرز تهيه.
آرد و كره راباهم تفت دهيد تا بوى خامى آرد گرفته شودسپس شير راكم كم اضافه كنيد و مرتب به هم بزنيد تا آرد گوله نشود.بعد حرارت را كمي بيشتر كنيد مرتب هم بزنيد تا سس جوش آمده و غليظ شود و در آخر ادويه رااضافه كنيد.٤.هويج را بلانچ كنيد. ابتدا بايد داخل تابه آب جوش بريزيد وقتى جوش آمد هويج هاي نگيني را داخل آب در حال جوش بريزيد و ٥ دقيقه بعد داخل آبكش ريخته و بلافاصله داخل ظرف آب سرد و يخ بريزيد. راستی اگه خواستید که کامل تر طرز تهیه های خوشمزه یاد بگیرید می توانید به سایت
برای مشاهده لینک نیاز به ثبت نام دارید؛ برای ثبت نام کلیک کنید
مراجعه کنید ٥ دقيقه هم در آب سرد بماند و بعد دوباره داخل آبكش كرده و داخل سوپ بريزيد. ٥.داخل تابه اى بريزيد و قارچ هاي اسلايس شده را ١٠ دقيقه با كره تفت دهيد ولي سرخ نكنيد و سپس به سوپ اضافه كنيد. ٦.خامه صبحانه و مرغ را بريزيد. ٧.يكربع بعد سوپ را از روى حرارت برداريد وجعفرى رااضافه كنيد.نكته.
دليل بردين شير
١.حتما سس سفيد رو درست كنيد و بعد بلببه سوپ اضافه كنيد يعني مستقيم شير رو داخل سوپ نريزيد.
٢.در حين پخت به سوپ آبلیمو اضافه نکنید جز همان آبليمو اول كه براي مزه دار شدن به مرغ ميزنيد.چون اسيدي هست و باعث بریدن شیر مي شود.اگر تمایل به ترشى داشتيد پس از اینکه سوپ را در ظرف مورد نظرتان کشیدید در کنار آن آبلیمو هم قرار دهيد.
سوپ ورمیشل
از سینه مرغ ریش شده و استاک مرغ(آب مرغ صاف شده) حتما استفاده کنید
هویج و پیاز و سیب زمینی و پیازچه رو حتما به صورت نگینی ریز خرد کنید
جعفری یا سبزی سوپ رو زیاد خرد نکنید
آخر پخت سبزی اضافه کنید( ۵ دقیقه اخر)
اگر برای بیمار درست میکنید پیاز رو تفت ندین ولی در کل پیاز و پیازچه رو با کره و زرچوبه و رب تفت بدین بعد ادامه پخت
زیاد رشته نریزین سفت و چسبنده میشه
بزارین سرد بشه لعاب میندازه اگر مواد و سبزیجات به اندازه بریزین حتما لعاب میندازه
در آخر یکم زرشک ساده و جعفری و برش لیموی تازه فراموش نشه