▐✿ ◄افطار چی دارین؟....بفرمائید مهمان ما باشید....(قابل توجه کدبانوهای ایرانی)► ✿ ▐

zahra

مدیر ارشد
2013-09-24
3,072
2,573
0
49881589911337224618.gif


61365371238422604575.gif



هوالدلیل

باز هم ماه مهربان رمضان آمد
و باز هم مهمانی خداوند آغاز شد
یک ماه بر سر سفره ی مهربانی او می نشینیم
و البته
مادران و زنان کارگزاران این مهمانی بزرگ هستند
در این تاپیک برای کمک به بانوانی که نمیدونن امشب افطار چه غذایی آماده کنند یک سری غذاها و تزئینات ساده و زیبا رو میذاریم

انشاالله که استفاده کنید


61365371238422604575.gif
 
  • Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: Nafas

zahra

مدیر ارشد
2013-09-24
3,072
2,573
0
مرغ سرخ کرده با گوجه فرنگی


مواد لازم


گوجه فرنگی 1 پیمانه
شکر قهوه ای 1 قاشق سوپخوری
پولنتا 4/3 فنجان (غذای خوراکی به سبک ایتالیایی تشکیل شده از آرد ذرت و یا آرد نرم در آب جوش)
آرد 2/1 فنجان
آبدوغ (دوغ پس از گرفتن کره) 4/1 فنجان
سینه مرغ بدون پوست و استخوان 4 تکه
اسفناج 250 گرم




طرز تهیه
گوجه فرنگی‌ها را با چاقو شکاف دهید روی آن شکر قهوه‌ای پاشیده و در ماکرویو قرار دهید. حدود 3 دقیقه و یا تا موقعی که پوست آن از هم پاشیده شده و گوجه فرنگی‌ها نرم شوند. آنها را هم بزنید و جدا آن را کنار بگذارید.
در یک ماهی‌تابه 5/2 فنجان آب همراه با 1 قاشق چای خوری نمک ریخته تا به جوش آید، سپس پولنتا را در آن قرار داده حرارت را کم کنید و گاهی اوقات آن را هم بزندید و برای 5 دقیقه آن را بپزید.
در ظرف کم عمقی آرد را با 2/1 قاشق چای خوری نمک و فلفل مخلوط کرده و به آن آبدوغ را اضافه کنید، سپس مرغ‌ها را درون آن بغلتانید و سپس 3 قاشق سوپخوری روغن در یک ماهی‌تابه ریخته و با حرارت ملایم، آن‌ها را در 4 دقیقه و یا تا وقتی که صورتی شود سرخ کنید.اسفناج‌ها را بپزید و در بشقاب سروتان به همراه بقیه مواد تهیه شده قرار دهید.



morghsorkhkardebagojefarangi.jpg





24783507850411410999.gif
 

zahra

مدیر ارشد
2013-09-24
3,072
2,573
0
توپک خرمایی

24783507850411410999.gif


67626274388456047580.gif



24783507850411410999.gif


مواد لازم:

خرما بدون هسته و له شده 1 کیلو
کره50 گرم
مغز گردو 150گرم
بیسکویت پتی بورحدود یک بسته
پودر نارگیل یا کنجد و یا پسته برای تزیین

طرز تهیه :



یک کیلو خرما را که هسته آن رابیرون آوردیم
و با دست خوب ورز دادیم و له شده را در یک کاسه میریزیم
و وسط خرما یک گودی ایجاد میکنیم .


کره را در ظرفی ذوب میکنیم و در وسط خرما میریزیم
و ورز میدهیم تا به خورد خرما برود سپس مغز گردو را با دست
خورد میکنیم و به خرما اضافه میکنیم و در آخر هم بیسکویت
را با دست خورد میکنیم و اضافه میکنیم

توجه داشته باشید که تکه های گردو و بیسکویت باید به اندازه ای
باشد که زیر دندان احساس شودو میزان بیسکویت هم بستگی
به ذائقه خودمان دارد تمام مواد را خوب مخلوط میکنیم و از آن توپهای
کوچکی به اندازه یک گردو درست میکنیم


و در پودر نارگیل یا کنجد میغلتانیم و نوش جان میکنیم
خیلی مقوی و خوشمزه و البته مخصوص برای بچه هایی
که از خوردن خرما امتناع میکنن


24783507850411410999.gif

 
  • Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: Nafas

zahra

مدیر ارشد
2013-09-24
3,072
2,573
0

24783507850411410999.gif



حلوای شیر

مواد لازم


آرد برنج نصف پیمانه

گلاب نصف پیمانه
شیر 1 لیتر
شکر 2 پیمانه
نشاسته 1 پیمانه
آب 4 پیمانه

طرز تهیه:
نشاسته را در 4 پیمانه آب سرد حل می‌کنیم و آن را از صافی می‌گذرانیم. سپس آرد برنج را در شیر حل، آن را هم از صافی رد می‌کنیم (توجه داشته باشید که شیر باید سرد باشد). سپس شکر، نشاسته حل شده و محلول آرد برنج و شیر را باهم مخلوط می‌کنیم و در ظرفی می‌ریزیم و روی حرارت ملایم می‌گذاریم.


دقت داشته باشید برای آن که مایع نسوزد و به ته ظرف نچسبد، باید آن را مرتب هم بزنیم. این کار را آنقدر ادامه می‌دهیم تا مایع به جوش آید و غلیظ شود. بعد گلاب را به آن اضافه می‌کنیم. وقتی خط قاشق روی مواد به جا ماند و محو نشد یعنی حلوای ما آماده است و باید از روی حرارت برداشته شود. این حلوا را اغلب شیرازی ‌ها در ماه مبارک رمضان درست می‌کنند.


fo277.jpg





24783507850411410999.gif
 

zahra

مدیر ارشد
2013-09-24
3,072
2,573
0

24783507850411410999.gif


سوپ قارچ با سبزیجات


مواد لازم


سیب‌زمینی‌ یک عدد

هویج یک عدد
جعفری و کرفس خرد شده یک پیمانه
پیاز 2 عدد
قارچ خرد شده 2 پیمانه


بلغور جو یا گندم یا جو و گندم پرک شده یک پیمانه
پودر جوانه گندم‌ 2 قاشق سوپخوری
کدو 2 عدد


شیر یک پیمانه

طرز تهیه:

پیازها را نگینی خرد کرده، کمی تفت دهید و سپس قارچ را به آن اضافه کنید. در این مرحله مقداری پودر جوانه گندم به مواد اضافه کنید تا آب نیندازد. سپس کرفس، هویج و کدوهای خرد شده را نیز به مواد اضافه کنید و در آخر سیب‌زمینی‌های ریز شده را نیز به مواد قبلی اضافه کنید و به اندازه مناسب در آن آبجوش بریزید. وقتی آب به جوش آمد گندم یا جوی پرک شده را نیز به مواد اضافه کنید.


%D8%B3%D9%88%D9%BE-%D9%82%D8%A7%D8%B1%DA%86-%D9%88-%D8%AA%D9%88%D9%81%D9%88.jpg

اجازه دهید تا مواد به حدی بپزد که سوپ دارای غلظت شود. وقتی سوپ خوب غلیظ شد یک لیوان شیر و جعفری را به آن اضافه کنید و بگذارید تا سوپ با در باز بجوشد تا سبزی سبز ‌رنگ باقی بماند. در مرحله آخر نمک، فلفل و ادویه را نیز به سوپ اضافه کنید و بعد از مدتی آن را از روی شعله بردارید. اگر غلظت سوپ کافی نبود در آخرین مراحل می‌توانید به آن کمی دیگر پودر جوانه گندم اضافه کنید. این سوپ با مقداری پنیر گودا طعم خوبی پیدا می‌کند، اما اگر می‌خواهید سوپ سبکی داشته باشید از پنیر صرفنظر کنید



24783507850411410999.gif
 

zahra

مدیر ارشد
2013-09-24
3,072
2,573
0

24783507850411410999.gif


زولبیا و بامیه خانگی


مواد لازم برای شربت:


شكر 2فنجان
آب یك فنجان
گلاب 2 قاشق سوپخوری
زعفران حل شده یك قاشق مرباخوری
آبلیمو یك قاشق مربا خوری


طرز تهیه شربت:
آب و شكر را روی حرارت ملایم قرار می دهیم تا بجوشد. بعد گلاب و زعفران را اضافه كرده، سپس آبلیمو را می ریزیم. پس از چند جوش، شربت آماده شده را از روی شعله بر می داریم.

images


مواد لازم برای تهیه زولبیا:

نشاسته 200 گرم
ماست 180 گرم
آرد 20 گرم
زعفران حل شده یك قاشق سوپخوری
روغن جامد یك قاشق چایخوری
جوش شیرین یك دوم قاشق چایخوری
آب یا گلاب یك قاشق سوپخوری


طرز تهیه:
نشاسته و ماست را مخلوط كرده، چند دقیقه ای صبر می كنیم تا نشاسته در ماست خیس خورده و به راحتی حل شود. سپس آرد را اضافه می كنیم و با همزن خوب به هم می زنیم تا مایع زولبیا صاف و یكدست شود. روغن جامد را اضافه كرده و در حین به هم زدن آب یا گلاب را همراه با زعفران حل شده به مایع اضافه می كنیم و آن را در قیف مخصوص می ریزیم. در این مرحله جوش شیرین را هم اضافه می كنیم و مایع را خوب به هم زده، در حالی كه روغن روی شعله قرار دارد، زولبیا را توسط قیف در روغن كاملا داغ به صورت دایره های بزرگ و كوچك فرم می دهیم و بلافاصله پس از كمی سرخ شدن آنها را پشت و رو می كنیم.

زولبیاها را در شربت قرار می دهیم و پس از15- 10 دقیقه آنها را از شربت خارج كرده و در صافی قرار می دهیم تا شربت اضافه آن خارج شود.





مواد لازم برای تهیه بامیه:

آرد 200 گرم
آب 300 گرم
تخم مرغ 3عدد
روغن جامد یك قاشق سوپخوری
شكر نیم كیلو
نمك یك سوم قاشق چایخوری
آبلیمو 2 قاشق سوپخوری
گلاب به مقدار لازم
9484_410872501_%D8%B2%D9%88%D9%84%D8%A8%DB%8C%D8%A7.jpg



طرز تهیه :
آب را جوش آورده، با شعله ملایم آرد را اضافه می كنیم و مرتب به هم می زنیم تا خمیر تقریباً سفتی به دست آید. بعد روغن را اضافه كرده و مرتب به هم می زنیم ( در حدود 3-2 دقیقه )، به طوری كه خمیر به صورت یك تكه درآید. سپس بعد از كمی سرد شدن خمیر، تخم مرغ ها را یكی یكی اضافه می كنیم و خوب خمیر را ورز می دهیم تا خمیر نرم و لطیف شود. برای این كه بامیه رنگ زیباتری به خود بگیرد، بهتر است از شربت بامیه یك قاشق سوپخوری به خمیر بامیه اضافه كرده و با خمیر مخلوط كنیم. بعد خمیر را در قیف با ماسوره كنگره دار متوسط می ریزیم و سپس در روغن مایع سرخ می كنیم.

برای سهولت كار بهتر است روغن را كمی داغ كرده، بامیه ها را به وسیله دست و یا با قیچی مخصوص آشپزخانه در روغن ریخته، بعد آن را روی حرارت مستقیم قرار دهیم تا بامیه ها سرخ شوند. بامیه ها را در حین سرخ شدن مرتب به هم می زنیم تا به هم نچسبند و یك دست سرخ شوند. بامیه ها را در همان حال كه داغ می باشد، به شربت گرم اضافه می كنیم تا شربت را خوب به خود جذب كنند، در غیر این صورت بامیه ها شربت را جذب نخواهند كرد. اگر بامیه پس از چند ساعت شربت خود را از دست داد، علت آن رقیق بودن شربت می باشد.


نکته: برای سرخ كردن بامیه و زولبیا و گوش فیل از روغن مایع استفاده كنید، چون روغن جامد باعث سفت شدن آنها خواهد شد.



images




24783507850411410999.gif
 

zahra

مدیر ارشد
2013-09-24
3,072
2,573
0
سینی خرما

24783507850411410999.gif



84036186182174517629.gif



24783507850411410999.gif


برای درست کردن این سینی خرمای خوشمزه به مقدار لازم خرما نیاز دارید
و مقداری برگ درخت مو (انگور)و صد البته مقدار قابل توجهی چاشنی عشق

بهتره تو ظرف سفید درست کنید که جلوش و بیشتر میکنه
چیدمان هم که توی عکس کاملاً مشخصه

24783507850411410999.gif




 

zahra

مدیر ارشد
2013-09-24
3,072
2,573
0
حلوای خرما

24783507850411410999.gif



69352677008692796334.gif



24783507850411410999.gif


مواد لازم :

آرد گندم : 150 گرم
خرما : 500 گرم

روغن مایع : 120 گرم
گلاب : 2 قاشق سوپ خوری
زعفران دم كرده : 1 قاشق مرباخوری

پودر پسته : 1 قاشق سوپ خوری
پودر بادام : 1 قاشق سوپ خوری

طرز تهیه :

آرد را دو بار الك‌ می‌كنیم و در روغن تفت‌ می‌دهیم
تا رنگ آن مایل به قهوه ای شود .


روغن را به آرد‌ می‌افزاییم و خوب هم‌ می‌زنیم‌ .

می‌توانید به جای روغن از 200 گرم كره استفاده كنید فقط مراقب
باشید كه كره خیلی زود‌ می‌سوزد، اما با كمی دقت حلوایی خوش طعم تر
وخوش عطر تر و لطیف تر خواهید داشت .


خرما را از هسته جدا‌ می‌كنیم با گلاب و زعفران دم كرده به آرد تفت داده‌
می‌افزاییم و با قاشق بزرگی آن را هم‌ می‌زنیم.

بعد از این كه این مواد كاملا با هم مخلوط شدند ظرف محتوی حلوا را از
روی حرارت بر‌ می‌داریم تا حلوا كمی سرد شود ( در این مرحله اگر با تكان دادن
ظرف حلوا را ورز دهید تا روغن پس بدهد بهتر است)


بعد حلوا را در ظرف مناسبی ریخته و با پودر پسته و بادام آن را تزئین‌ می‌كنیم.
این حلوا را‌ می‌توانید با دست به شكل‌های مختلف در آورده بعد در ظرف مناسب بچینید .

24783507850411410999.gif
 

zahra

مدیر ارشد
2013-09-24
3,072
2,573
0
24783507850411410999.gif



رولت خرما


مواد لازم:

آرد ۳ پیمانه
کره سه چهارم پیمانه
پودرقند یک دوم پیمانه
زرده تخم‌مرغ ۱ عدد
وانیل یک چهارم قاشق چای‌خوری
شیر یک دوم پیمانه
خرما حدود ۵۰ عدد
گردوی خرد شده ۱ پیمانه
پودر پسته
دارچین ۱ قاشق غذاخوری

شکر یک دوم پیمانه
سفیده تخم‌مرغ به مقدار لازم
روش تهیه:

کره و پودر قند را با همزن بزنید، زرده تخم‌مرغ و وانیل را اضافه کرده، شیر و آرد را هم به تدریج اضافه نمایید و ورز دهید تا خمیر به دست نچسبد؛ هسته‌های خرما را درآورده و یک چهارم مغز گردوی در آن قرار دهید؛ خمیر را به قطر نیم سانت باز کنید و به صورت نوارهای ۲ سانتی‌ برش دهید، نوار را یک دور دور خرما بپیچید؛ سفیده را با چنگال بزنید و خرماها را در سفیده و سپس در مخلوط شکر، پودر پسته و گردوی خرد شده و دارچین بغلطانید و در سینی فر چرب شده قرار دهید، آن‌گاه در فر با حرارت ۳۵۰ درجه فارنهایت و در طبقه وسط به مدت ۲۰ دقیقه بپزید، سپس صبر کنید تا سرد شود و در ظرف بچینید. برای ماندگاری بیشتر رولت خرما باید آن‌ها را در ظرف دردار و داخل یخچال نگهداری نمایید.
نکته تغذیه‌ای: بهتر است در ماه مبارک رمضان عوض استفاده دائم و هر روزه از زولبیا و بامیه، گاهی نیز از شیرینی‌های مقوی خانگی همانند رولت خرما که حاوی موادی مغذی چون گردو و خرماست استفاده کنید.



50125591015794354168.jpg



24783507850411410999.gif
 

zahra

مدیر ارشد
2013-09-24
3,072
2,573
0
قیسی


24783507850411410999.gif


خرمای هسته گرفته شده : 30 عدد
کره : 30 گرم
گردوی خرد شده :1/3 پیمانه
دارچین : 1 قاشق مرباخوری
تخم مرغ :2 عدد
شیر : 1/5 پیمانه

خرما ها را از وسط نصف کرده و در ماهیتابه می چینیم ، کره را هم به آنها اضافه کرده و روی حرارت ملایم چند دقیقه تفت می دهیم. بعد شیر اضافه کرده و اجازه می دهیم تا شیر تبخیر شود.بعد دارچین و گردو را افزوده و از روی حرارت برداشته و تخم مرغ ها را خوب هم میزنیم و به مواد خرما اضافه کرده و خوب هم زده و چند دقیقه روی حرارت کم قرار میدهیم تا مواد سفت شود.


24783507850411410999.gif
 

zahra

مدیر ارشد
2013-09-24
3,072
2,573
0
حلوا با استفاده از شیر خشک
(حلوای عربی)

24783507850411410999.gif


94605984716973429120.gif


24783507850411410999.gif


مواد لازم

1- یک لیوان آرد
2- نصف لیوان شیر خشک
(کمی بشتر هم شد اصلا اشکال نداره)
3- یک لیوان شکر


4- نصف لیوان آب
5- زعفران و گلاب به میزان دلخواه
6- کره و کمی روغن مایع


طرز تهیه

برای این حلوا احتیاج به یک شیره ی رقیق داریم
و ابتدا هم شیره را درست می کنیم و زیرش را خاموش می کنیم
تا کمی حرارتش کم شود بعد به سراغ تهیه حلوا می ریم


تهیه ی شیره

آب و شکر را با هم می گذاریم روی حرارت تا فقط شکر در آب حل شود
احتیاج به جوش زیاد ندارد بعد گلاب و زعفران
را اضافه می کنیم و شیره را خاموش می کنیم

تهیه ی حلوا

بعد آرد و شیر خشک را چند بار الک می کنیم تا صاف و یک دست بشه
بعد آن را با روغن مایع تفت می دهیم احتیاج به روغن زیاد نداره چون
حلوا خیلی لطیف و نرمه اگر زیاد روغن بریزید بعد از اتمام کار روغن ها را
پس می ده در حدی که آرد به شکل لطیف در بیاد کافیه بعد هم که کره را
می ریزیم و تفت می دهیم تا به رنگ قهوه ای روشن در بیاد سعی کنید زیاد تیره نشه


بعد زیر آن را خاموش می کنید و شیره که حالا کمی از حرارت افتاده
را بهش اضافه می کنیم و هم می زنیم اصلا دیگه احتیاج به حرارت نداره


بعد هم که در ظرف مورد نظر ریختید می تونید با گردو
پودر پسته و کنجد تزیین کنید


یک نکته هم در مورد شیر خشک

در کشورهای عربی شیر خشکی دارند که پاکتیه و در صد چربی بالایی داره
که حلوا را از اون تهیه می کنند ان شاالله وقتی به این شهر ها سفر کردید
حتما از آنجا شیر خشک را تهیه کنید البته من در قم هم این شیر خشک را دیدم


حالا اگر در دسترستون نیست پیشنهاد می دم از شیر خشک نیدو استفاده کنید
چون ما بقی شیر خشکها زیاد برای این کار مناسب نیستند


ببخشید که سرتون را درد آوردم
ان شاالله که این حلوا را تهیه می کنید و از طعم بی نظیرش لذت می برید

24783507850411410999.gif

 

zahra

مدیر ارشد
2013-09-24
3,072
2,573
0

24783507850411410999.gif




67747169498449801524.jpg


24783507850411410999.gif

فرنی

مواد لازم :

آرد برنج : نصف لیوان
آب + شیر : 2.5 تا 3 لیوان (نسبت آب و شیر بستگی به دلخواه خودتون داره و حتی می تونیم یکی از اون ها رو حذف کنیم)
شکر : نصف لیوان
کره : یک قاشق غذاخوری
گلاب : یک قاشق غذاخوری (در صورت تمایل)
زعفران : یک هشتم قاشق چایخوری (در صورت تمایل)

طرز تهیه :

آرد برنج رو در کم آب یا شیر سرد حل می کنیم و بعد بقیه ی آب و شیر را اضافه می کنیم و روی حرارت متوسط قرار میدیم و مدام هم می زنیم تا کم کم آرد برنج لعاب بیاندازه و مخلوط غلیظ بشه .
وقتی غلظت مخلوط کمی بیشتر از ماست شد ، شکر رو به اون اضافه می کنیم و باز هم می زنیم
بعد از حل شدن شکر ، کره رو به فرنی اضافه می کنیم و صبر می کنیم تا کره آب بشه و در صورت تمایل گلاب یا زعفران و یا هر چاشنی دیگه ای که خواستیم رو به اون اضافه می کنیم و فرنی رو از روی حرارت بر می داریم
کمی که فرنی سرد شد ، می تونیم اون رو توی ظرف دلخواهمون بریزیم و ...
نوش جان


24783507850411410999.gif




67645330145005176572.jpg


24783507850411410999.gif
 

zahra

مدیر ارشد
2013-09-24
3,072
2,573
0
تزیین برنج


24783507850411410999.gif


76086276782808776767.gif



24783507850411410999.gif



ابتدا داخل ظرف مورد نظر رو با روغن مايع چرب مي كنيم.

بعد با برنج هاي رنگي طرح مورد نظري كه در ذهن داريد
رو ته ظرف (قالب) تزئين مي كنيد و به آرامي برنج سفيد رو روي
برنج هاي رنگي مي ريزين كه طرح تون بهم نخوره.


در آخر با پشت كفگير برنج ها رو فشار ميدين
كه شكل قالب رو به خودش بگيره .

بعد سيني يا ديس مورد نظر رو روي قالب ميذاريم و برنج رو برميگردونيم
و اگر تمايل داشتيد مي تونين با پسته و زرشك و... روي برنج رو بيشتر تزئين كنيد.


24783507850411410999.gif


نکته:
برنج زرد توسط زعفران و برنج صورتي توسط آب زرشك تازه رنگين شده.
ضمنا بعضي براي صورتي كردن برنج از آب لبو هم استفاده مي كنند.
 
  • Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: Atash

درباره ما

  • خوش آمدید ؛ یه حسِ خوب یک انجمن است که شما می توانید در آن عضو شده از امکانات آن استفاده کرده و دوستان جدید پیدا کنید. این مجموعه دارای نظارت 24 ساعته بوده تا محیطی سالم را برای کاربران خود فراهم آورد،از کاربران انتظار می رود که با رعایت قوانین ما را برای رسیدن به این هدف یاری کنند.
    از طرف مدیر وب سایت:
    "همواره آرزو دارم که هربازدید کننده ای بعد از ورود به انجمن، با یه حسِ خوب اینجارو ترک کنه!"

منوی کاربر