هسته های خرما را پس از شستن خارج کرده و درون آنها، مغز گردو قرار دهید.
در دیس گردی یک ردیف خرما بچینید و سپس آرد و روغن را طوری تفت بدهید که کاملاً طلایی شود و بعد کمی که خنک شد نصف آن را روی خرماها ریخته و کمی پودر قند روی آن بپاشید و دوباره یک ردیف خرمای آماده شده را روی آن چیده و بقیه آرد سرخ شده را روی خرماها ریخته و باقی مانده پودر قند را بر روی آن بپاشید.
در انتها می توانید سطح رنگینک را با دارچین و پودر پسته تزئین کنید. نکات تغذیه ای : این گونه دسرها دارای انرژی زیادی هستند. به همین دلیل برای ماه مبارک رمضان مناسب می باشند تا در هنگام روزه داری فرد دچار گرسنگی و بی حالی نشود.
در تهیه این دسر از خرما ، کره ، آرد گندم و مغز گردو به مقدار زیاد استفاده شده است که در مجموع انرژی زیادی معادل ۸۰۹۳ کالری دارا می باشند.
اگر این مقدار رنگینک، توسط ۲۰- ۱۵ نفر خورده شود، به طور متوسط سهم هر فرد از انرژی ۴۶۲ کالری خواهد بود.
گردوي خرد شده :200 گرم پودر پسته يا نارگيل: مقداري براي تزئين
حالا وقت آماده کردن رنگینکه
ابتدا هسته خرما رو در مياريم و خرما رو چرخ مي كنيم.
هم با هر وسيله اي مي تونيد خرما رو له كنيد . اگه بخواهيد نرم تر شه و كار باهاش راحت تر شه مي تونيد يكم توي يه ظرف روي حرارت بذاريدش واگه بخواهيد خوشمزه تر شه روي حرارت يكم كره بهش اضافه كنيد .
بعد خرما رو روي نايلوني كه يكم با روغن مايع چرب كرديم قرار مي ديم و با وردنه چرب شده به شكل مربع يا مستطيل بازش مي كنيم .
حالا آرد رو توي يه ظرف مي ريزيم و تفت مي ديم تا رنگش برگرده و كمي قهوهاي بشه.مثل حلوا بعد روغن رو بهش اضافه مي كنيم و مي ذاريم با روغن كمي بو بخوره و بوي خامي آرد از بين بره.
بعد از روي حرارت بر مي داريم .و به دلخواه دارچين رو اضافه مي كنيم.كمي كه سرد شد اون رو روي خرما مي ريزيم و پهن مي كنيم . بعد گردوي خرد شده رو روي حرارت كمي تفت مي ديم(مواظب باشيد نسوزه)و اون رو روي آرد مي پاشيم .
حالا به كمك نايلون خرما رو لوله مي كنيم.در هر مرحله با دست خرما رو خوب فشار بديد تا مواد به هم بچسبه، بعد نايلون رو دور خرما مي پيچيم و بافشار دست حالتش مي ديم.
بعد اون رو 2-3 ساعت توي يخچال مي ذاريم.تا سفت شه.از يخچال در مياريم و به قطر 2 سانت برش مي زنيم.
خرما یکی از خوراکی هایی است که روزه داران در ماه رمضان زیاد مصرف می کنند. شکلات خرمایی نیز یکی از محصولات متشکل از خرما است که دراین ماه نیز می تواند در مهمانی ها استفاده شود.
خرما را با پودر بیسكویت و گردو خوب چرخ كنید. گلاب را به مواد اضافه و كمی ورز دهید. شكلات تختهای سفید را رندهكرده و با بقیه مواد هم بزنید. خمیر باید حالتی داشته باشد كه در دست خوب گلوله شود. پس از گلوله شدن آن را در پودر نارگیل یا كنجد غلتانده و در ظرف مورد نظر بچینید. مواظب باشید روی هم قرار نگیرند.
نكته :
1. به جای پودر نارگیل میتوانید از كنجد استفاده كنید.
2. اگر خمیر شل بود كمی پودر بیسكویت اگر سفت بود كمی گلاب اضافه كنید.