یک نوع دسر خوشمزه

روشنک m

مدیر تالار اسرار خانه داری
2013-12-01
1,103
1,110
0



مواد لازم (براي 6-5 نفر) :

زرده ي تخم مرغ 4 عددشكر 1 و يك چهارم پيمانه (200 گرم)وانيل يك چهارم قاشق چاي خوري آب پرتقال 2/5 پيمانه (380 گرم)خامه ي پاستوريزه 1 پيمانه (200 گرم)ورق ژلاتين ضخيم 4 ورقرنده ي پوست پرتقال نصف قاشق چاي خوري


روش تهيه :

زرده ي تخم مرغ، شكر و وانيل را با همزن بزنيد تا كرم رنگ و غليظ شود.
ورق ژلاتين را در آب سرد نرم كرده و در يك دوم پيمانه آب جوش حل كنيد.
زرده ي مخلوط شده با وانيل و شكر را با آب پرتقال مخلوط كنيد.
سپس ژلاتين حل شده را اضافه كرده و مجددا مخلوط كنيد و هم بزنيد.
در اين مرحله رنده ي پوست پرتقال و خامه را اضافه كنيد.
مايه ي كاملاً صاف و يكدست (اگر ناصاف بود از صافي رد كنيد) را در ظرف مخصوص دسر بريزيد و در يخچال قرار دهيد.
پس از 4-3 ساعت كه كرم بسته شد، قالب دسر را در آب ولرم قرار دهيد و بلافاصله در ظرف مخصوص سرو برگردانيد.


نكته :

به جاي ورق ژلاتين مي توانيد از چهار قاشق مرباخوري پودر ژلاتين استفاده كنيد.
 

درباره ما

  • خوش آمدید ؛ یه حسِ خوب یک انجمن است که شما می توانید در آن عضو شده از امکانات آن استفاده کرده و دوستان جدید پیدا کنید. این مجموعه دارای نظارت 24 ساعته بوده تا محیطی سالم را برای کاربران خود فراهم آورد،از کاربران انتظار می رود که با رعایت قوانین ما را برای رسیدن به این هدف یاری کنند.
    از طرف مدیر وب سایت:
    "همواره آرزو دارم که هربازدید کننده ای بعد از ورود به انجمن، با یه حسِ خوب اینجارو ترک کنه!"

منوی کاربر