کیک هویج
مواد لازم :
روش تهیه :
1. كشمشها را بهمدت 24 ساعت در آب پرتقال خيس كنيد.
2. فر را با حرارت 160درجه سانتيگراد گرم كنيد.
3. يك پيركس 25×12 سانتيمتري را با روغن چرب كرده و مقداري آرد كف ظرف بپاشيد.
4. آرد، شكر، جوش شيرين، دارچين و نمك را الك كرده و در كاسهاي بريزيد.
5. در يك كاسه ديگر روغن و تخممرغها را مخلوط كرده و سپس مخلوط آرد را به آن اضافه كنيد. بعد هويج رنده شده، گردو وكشمش را هم بيفزاييد.
6. مايه كيك آماده شده را در ظرف پيركس ريخته و در فر بهمدت يك ساعت بپزيد.
7. وقتي كيك آماده شده براي تزئين روي آن پودر قند بريزيد.
مواد لازم :
- كشمش: 850 گرم
- آرد: 180 گرم
- شكر قهوهاي: 175 گرم
- جوش شيرين: 2 قاشق چايخوري
- دارچين: يك قاشق چايخوري
- نمك: يك دوم قاشق چايخوري
- روغن آفتابگردان: 125 گرم
- تخممرغ: 2 عدد
- هويج رنده شده: 175 گرم
- گردو خرد شده: 50 گرم
- پودر قند: براي تزئين
- آب پرتقال:به ميزان لازم
روش تهیه :
1. كشمشها را بهمدت 24 ساعت در آب پرتقال خيس كنيد.
2. فر را با حرارت 160درجه سانتيگراد گرم كنيد.
3. يك پيركس 25×12 سانتيمتري را با روغن چرب كرده و مقداري آرد كف ظرف بپاشيد.
4. آرد، شكر، جوش شيرين، دارچين و نمك را الك كرده و در كاسهاي بريزيد.
5. در يك كاسه ديگر روغن و تخممرغها را مخلوط كرده و سپس مخلوط آرد را به آن اضافه كنيد. بعد هويج رنده شده، گردو وكشمش را هم بيفزاييد.
6. مايه كيك آماده شده را در ظرف پيركس ريخته و در فر بهمدت يك ساعت بپزيد.
7. وقتي كيك آماده شده براي تزئين روي آن پودر قند بريزيد.