سلام.
من چند وقتی واقعا مو خوره دارم انقدر دارن زیاد میشن که دیگه نمیشه خودم سر موهام بچینم حتما باید دیگه برم ارایشگاه البته موهام خیلی چربی بالا امروز میرم حمام فردا باید برم فوق العاده چربی موهام بالا حالا چه شامپو بخرم که بهتر بشه ؟؟؟چربی مو کم بشه ؟؟؟ اگر دکلره کنم چربی مو کمتر میشه ؟؟ میگن رنگ خیلی تاثیر داره برای چربی مو؟؟؟
راستی اگر می خواهم مو کوتاه کنم چند تا مدل جدید پیشنهاد میدین؟؟
مشاهده فایلپیوست 1605
امروز این شینیون از آرایشگاه پارس آنا دیدم خیلی شیک امروزی هست به نظرم..البته اون کلی که توی مو کار برده از یک نواختی در امده و خیلی جالب تر کرده مدل مو ...
خیلی بانمکه اما حیف رنگای فانتزی رو مو کم میمونن ببینم اگه بخوام رنگ فانتزی فقط ده سانت باشه قیمتش با فویل کامل یکیه؟؟؟مثلا مثل این عکسه حدودا چقدر در میاد؟؟؟
اره منم رنگ های فانتزی رو خیلی دوست دارم حیفه زود میره من از این شامپو های رنگ خریدم با اونا هر هفته موهام رو ی رنگ میکنم
نمیدونم نازلی جون معمولا اینجور کارا رو قیمت دقیق نمیدن میگن باید بیاید ارایشگاه متخصص بهتون قیمت بده بستگی به حجم و بلندی مو داره :sweat:
مشاهده فایلپیوست 1574مشاهده فایلپیوست 1575مشاهده فایلپیوست 1576مشاهده فایلپیوست 1577
این هم چند مدل از شینیون پارس آنا که خواسته بودید منم براتون پیدا کردم....من که خیلی خیلی کار شینیون پارس آنا خوشم امد :Heart
بعد از صفر عروسی داریم از فامیلای نزدیکمونه. برام خیلی مهمه که آرایش صورتم شیک و دخترونه باشه. خسته شدم از بس هرجا رفتم زنونه آرایشم کردن. هرجا میرم وقتی آرایش میکنن انگار 40 سالمه. میخوره تو ذوقم. توروخدا اگه جایی میشناسید بگید. الکی نگید یه جای امتحان شده رو بگید
ممنونم از راهنماییت عزیزم. بازم بهم بهم معرفی کردن اما کاراشون بیشتر به دلم نشست. وقت گرفتم.من خودم نرفتم اما تو اینستا عکسای سالن پارسا رو دیدم پسندیدم. شما هم چک کن