کاپریس شکمپر
• تعداد: 4 نفر
• زمان تهیه: 25 دقیقه
• زمان سرد شدن: 120 دقیقه
• تعداد: 4 نفر
• زمان تهیه: 25 دقیقه
• زمان سرد شدن: 120 دقیقه
مواد لازم
• 4 عدد گوجه فرنگی کوچک
• ¼ قاشق چایخوری نمک دریایی یا نمک ساده
• 1/8 قاشق چایخوری فلفل سیاه
• 3 قاشق غذاخوری روغن زیتون
• 3 قاشق غذاخوری سرکه سفید
• نصف قاشق چایخوری شکر
• 85 گرم پنیر موزارلا رنده شده
• ¼ پیمانه پیاز قرمز
• ¼ پیمانه ریحان تازه
• نمک دریایی
• فلفل سیاه
طرز تهیه
1. حدود ¼ از انتهای گوجه فرنگی ها را برش دهید. با قاشق داخل آنها را خالی کنید. روی پوسته باقی مانده نمک و فلفل بپاشید و آنها را داخل بشقاب بچینید.
2. برای تهیه سس، روغن زیتون، سرکه و شکر را با هم مخلوط کنید. آنها را خوب هم بزنید. 1.5 قاشق غذاخوری از آن را نگهدارید و بقیه را داخل گوجه فرنگی ها بریزید.
3. در یک کاسه متوسط، پنیز موزارلا، پیاز قرمز، ریحان و سس باقی مانده را با هم مخلوط کنید و داخل گوجه فرنگی ها بریزید. در آنها را بگذارید و رویشان را با پلاستیک بپوشانید. سپس به مدت 2 ساعت داخل یخچال قرار دهید. برای سرو، روی آنها دوباره نمک و فلفل بپاشید و سرو کنید.