دسترسی به فایلها مخصوص اعضای انجمن است، شما هم میتوانید عضو انجمن "یه حس خوب" شوید، کافیست ثبت نام کنید.
مواد لازم :
كالباس و سوسيس 250 گرم
فلفل دلمه اي 200 گرم
خمير پيتزا حدود نيم كيلو يا به تعداد 3 پيتزا
قارچ 250 گرم
پنير پيتزا 300 گرم
سس گوجه به مقدار لازم
آويشن به مقدار لازم
طرز تهيه :
* فر رو با دماي 250 درجه سانتيگراد گرمش كنيد .
* بعد خمیر راكمي ورز بدين تا هواي داخل بافت خمير خارج بشه .
* روي ميز كارمون آرد مي پاشيم تا خمير به سطح كارمون نچسبه .
دسترسی به فایلها مخصوص اعضای انجمن است، شما هم میتوانید عضو انجمن "یه حس خوب" شوید، کافیست ثبت نام کنید.
* خمير رو به سه قسمت تقسيم مي كنيم . اصطلاحا" به هر قسمت يه "چانه" مي گن . پس ما 3 چونه براي سه پيتزاي خوشمزه داريم .
دسترسی به فایلها مخصوص اعضای انجمن است، شما هم میتوانید عضو انجمن "یه حس خوب" شوید، کافیست ثبت نام کنید.
* خوب هر چونه رو به اين صورت درست كنيد :
* يك چهارم خمير رو جدا كنيد ( بعنوان گلوله هاي كناري پيتزا ) .پس توجه داشته باشيد كه از اين به بعد در مورد يه چونه داريم كار مي كنيم و دو چونه ديگه رو فعلا" بذاريد كنار .
دسترسی به فایلها مخصوص اعضای انجمن است، شما هم میتوانید عضو انجمن "یه حس خوب" شوید، کافیست ثبت نام کنید.
* سطح سيني يا ظرفي كه پيتزا رو در اون مي پزيد رو چرب كنيد .
دسترسی به فایلها مخصوص اعضای انجمن است، شما هم میتوانید عضو انجمن "یه حس خوب" شوید، کافیست ثبت نام کنید.
* روي ميز كارمون كمي خمير رو با وردنه باز مي كنيم بعد به سيني منتقل مي كنيم . مثل شكل زير :
دسترسی به فایلها مخصوص اعضای انجمن است، شما هم میتوانید عضو انجمن "یه حس خوب" شوید، کافیست ثبت نام کنید.
* بعد با دستمون بهش فرم قلب رو مي ديم ( خيلي راحت مي شه اينكارو انجام داد ) .
دسترسی به فایلها مخصوص اعضای انجمن است، شما هم میتوانید عضو انجمن "یه حس خوب" شوید، کافیست ثبت نام کنید.
* خوب الان اون يه چهارم چونه رو كه جدا كرده بوديم رو بصورت گلوله هاي كوچولو كوچولو درست كرده و اطراف خميرمون قرار مي ديم .
دسترسی به فایلها مخصوص اعضای انجمن است، شما هم میتوانید عضو انجمن "یه حس خوب" شوید، کافیست ثبت نام کنید.
* اين هم يه فرم ديگه :
دسترسی به فایلها مخصوص اعضای انجمن است، شما هم میتوانید عضو انجمن "یه حس خوب" شوید، کافیست ثبت نام کنید.
* اگه از فر مكروفر استفاده مي كنيد :
سيني رو روي سه پايه فلزي كوتاه قرار دهيد .
220 درجه سانتيگراد بمدت 8-6 دقيقه تنظيم كنيد ( زمانها بسته به فر شما داره براي من 6 دقيقه كافي بود )
* اگه از فر گاز استفاده مي كنيد :
180 درجه سانتيگراد بمدت 10-8 دقيقه ( لطفا" زمان رو با توجه به فرتون چك كنيد )
دسترسی به فایلها مخصوص اعضای انجمن است، شما هم میتوانید عضو انجمن "یه حس خوب" شوید، کافیست ثبت نام کنید.
* اگه درست كردن خمير براتون سخته مي تونيد از خمير پيتزاي آماده استفاده كرده و با چاقو به فرم قلب برش بدين .
* بعد روش سس گوجه مي ريزيم و با پشت قاشق روي سطح خمير پخش مي كنيم .
دسترسی به فایلها مخصوص اعضای انجمن است، شما هم میتوانید عضو انجمن "یه حس خوب" شوید، کافیست ثبت نام کنید.
دسترسی به فایلها مخصوص اعضای انجمن است، شما هم میتوانید عضو انجمن "یه حس خوب" شوید، کافیست ثبت نام کنید.
* بعد روش كمي پنير پيتزا بريزيد ( پنير پيتزا باعث مي شه بعد از پخت ، مواد از خمير جدا نشه ).
دسترسی به فایلها مخصوص اعضای انجمن است، شما هم میتوانید عضو انجمن "یه حس خوب" شوید، کافیست ثبت نام کنید.
* سپس سوسیس و کالباس ...
دسترسی به فایلها مخصوص اعضای انجمن است، شما هم میتوانید عضو انجمن "یه حس خوب" شوید، کافیست ثبت نام کنید.
* مجددا" كمي پنير بريزيد .
دسترسی به فایلها مخصوص اعضای انجمن است، شما هم میتوانید عضو انجمن "یه حس خوب" شوید، کافیست ثبت نام کنید.
* بعد قارچ و فلفل دلمه اي خرد شده رو روي مواد بريزيد .
دسترسی به فایلها مخصوص اعضای انجمن است، شما هم میتوانید عضو انجمن "یه حس خوب" شوید، کافیست ثبت نام کنید.
* و در نهايت با پنير پيتزا پوشش بدين .
دسترسی به فایلها مخصوص اعضای انجمن است، شما هم میتوانید عضو انجمن "یه حس خوب" شوید، کافیست ثبت نام کنید.
* براي اينكه گلوله هاي اطراف خوش رنگ تر بشن مي تونيد يه دونه تخم مرغ رو با چنگال هم بزنيد و با قلمو روي گلوله ها بماليد .
دسترسی به فایلها مخصوص اعضای انجمن است، شما هم میتوانید عضو انجمن "یه حس خوب" شوید، کافیست ثبت نام کنید.
* اگه از فر مكروفر استفاده مي كنيد :سيني رو روي سه پايه فلزي كوتاه قرار دهيد .220 درجه سانتيگراد بمدت 10-8 دقيقه تنظيم كنيد ( لطفا" كنترل كنيد كه روي پيتزا نسوزه براي من 9 دقيقه طول كشيد )* اگه از فر گاز استفاده مي كنيد :180 درجه سانتيگراد بمدت 12-10 دقيقه ( لطفا" زمان رو با توجه به فرتون چك كنيد از پاي پيتزاتون تكون نخورين كه مي سوزه و بدون ناهار يا شام مي مونيد )* موقع سرو روي پيتزاتون كمي پودر آويشن بپاشيد تا عطر اون فضاي ولنتاينتون رو پر كنه .نوش جان
دسترسی به فایلها مخصوص اعضای انجمن است، شما هم میتوانید عضو انجمن "یه حس خوب" شوید، کافیست ثبت نام کنید.
آخرین ویرایش: