[h=1]نکات دانستنی در مورد لیمو عمانی -
[/h]
[h=2]نکات دانستنی در مورد لیمو عمانی [/h]
لیمو عمانی همان لیمو ترش معمولی خشک شده است . اما شهرت آن به اسم لیمو " عمانی " به دلیل این است که شهر عمان پایتخت کشور اردن معروف ترین نوع لیمو را دارد . کشورهای اردن، لبنان و فلسطین بین سایر کشورها از نظر محصولات مرکباتی ، بسیار به نام هستند و طعم و عطر این محصولاتشان مثل پسته دامغان یا سیب اهر و یا زعفران قائن و خربزه مشهد!! شهرت جهانی دارد. ولی بعضی ها به اشتباه، این لیمو را لیموی عمانی می نامند. چنانکه میدانید کشور عمان فاقد هر نوع محصولات مرکباتی معروف است و زیتون این کشور بسیار معروف است !
در مورد استفاده از لیمو عمانی نیز همانطور که قبلا توضیح داده ام، بهتر است به جای سوراخ کردن پوست لیمو با چنگال، لیمو را با چاقو از وسط ببرید و هسته های آن را خارج کنید و به همین صورت داخل [h=3]خورش[/h] استفاده کنید تا به جای طعم پوست لیمو ، از طعم و عطر خود لیمو بهره مند شوید .
بعضی ها نیز از گرد لیمو عمانی استفاده می کنند که در بعضی از خوراک ، باعث کدر و تیره شدن رنگ خوراک میشود . و معروف ترین روش استفاده از لیمو عمانی نیز همان روش خیساندن در آب ولرم و بعد سوراخ کردن پوست لیمو و استفاده از آن داخل [h=3]خورش[/h]هاست که راجع به این موضوع قبلا کاملا توضیح داده ام . در این روش بیشتر از آنکه عطر و مزه لیمو داخل [h=3]خورش[/h] شود ، [h=3]خورش[/h] مزه پوست لیموی خشک شده میگیرد و روش زیاد جالبی به نظر نمیرسد . (( البته با نهایت احترام به پیشکسوتانی که همچنان از این روش استفاده می کنند عقیده و تجربه و تحقیقات شخصی را بیان کردم ))
ولی خوب در هر صورت از هر کدام از روشها که استفاده می کنید ، دقت داشته باشید که لیمو عمانی در [h=3]خورش[/h] بیشترین مقدار چربی را به خود جذب میکند و بهتر است هنگام میل کردن غذا ، از خوردن لیموی داخل [h=3]خورش[/h] صرف نظر کنید .
[/h]
لیمو عمانی همان لیمو ترش معمولی خشک شده است . اما شهرت آن به اسم لیمو " عمانی " به دلیل این است که شهر عمان پایتخت کشور اردن معروف ترین نوع لیمو را دارد . کشورهای اردن، لبنان و فلسطین بین سایر کشورها از نظر محصولات مرکباتی ، بسیار به نام هستند و طعم و عطر این محصولاتشان مثل پسته دامغان یا سیب اهر و یا زعفران قائن و خربزه مشهد!! شهرت جهانی دارد. ولی بعضی ها به اشتباه، این لیمو را لیموی عمانی می نامند. چنانکه میدانید کشور عمان فاقد هر نوع محصولات مرکباتی معروف است و زیتون این کشور بسیار معروف است !
در مورد استفاده از لیمو عمانی نیز همانطور که قبلا توضیح داده ام، بهتر است به جای سوراخ کردن پوست لیمو با چنگال، لیمو را با چاقو از وسط ببرید و هسته های آن را خارج کنید و به همین صورت داخل [h=3]خورش[/h] استفاده کنید تا به جای طعم پوست لیمو ، از طعم و عطر خود لیمو بهره مند شوید .
بعضی ها نیز از گرد لیمو عمانی استفاده می کنند که در بعضی از خوراک ، باعث کدر و تیره شدن رنگ خوراک میشود . و معروف ترین روش استفاده از لیمو عمانی نیز همان روش خیساندن در آب ولرم و بعد سوراخ کردن پوست لیمو و استفاده از آن داخل [h=3]خورش[/h]هاست که راجع به این موضوع قبلا کاملا توضیح داده ام . در این روش بیشتر از آنکه عطر و مزه لیمو داخل [h=3]خورش[/h] شود ، [h=3]خورش[/h] مزه پوست لیموی خشک شده میگیرد و روش زیاد جالبی به نظر نمیرسد . (( البته با نهایت احترام به پیشکسوتانی که همچنان از این روش استفاده می کنند عقیده و تجربه و تحقیقات شخصی را بیان کردم ))
ولی خوب در هر صورت از هر کدام از روشها که استفاده می کنید ، دقت داشته باشید که لیمو عمانی در [h=3]خورش[/h] بیشترین مقدار چربی را به خود جذب میکند و بهتر است هنگام میل کردن غذا ، از خوردن لیموی داخل [h=3]خورش[/h] صرف نظر کنید .