نصب پمپ آبرسانی ساختمان

mojtaba_br

همراه نمونه
2015-09-21
406
41
0
نصب پمپ آبرسانی ساختمان : امروزه با بیشتر شدن جمعیت شهر ها و وجود عواملی مثل نشتی و خرابی لوله های آبرسانی در ساختمان ها ، افت های حاصل از اتصالات در مسیر جریان پمپ ها ، بیشتر شدن مقدار آب مصرفی در ساعات اوج مصرف ، نیاز به یک سیستم مناسب جهت تقویت فشار آب ، ضرورت بسیاری پیدا کرده است. پس می توان گفت برای هر ساختمان مسکونی یا تجاری نیاز به وجود دارد. جهت تامین فشار آب مورد نیاز ساختمان ها و آپارتمان ها می توان از پمپ های آبرسانی تحت فشار در کنار منبع دیافراگم دار و یا ست کنترل استفاده کرد. ولی پیشنهاد می شود برای ساختمان هایی با واحد های محدود به دلیل استهلاک کمتر از ست کنترل استفاده شود.

DSC_0243.jpg


روش عملکرد پمپ آبرسانی ساختمان
بوستر پمپ های آبرسانی ساختمان همواره با فشار ثابت و معینی که از قبل توسط تنظبم شده است ، شبکه مصرف را نگه می دارد. چنانچه مصرف آب در شبکه بیشتر شود ، یکی از پمپ ها شروع به کار می کند و آب مورد نیاز را تامین می کند. اگر میزان مصرف باز هم بیشتر شود ، نسبت به میزان مصرف سایر پمپ ها به ترتیب و به طور خودکار وارد مدار می شوند. در صورتی که میزان مصرف کم شود به همان ترتیب پمپ ها به ترتیب خاموش می شوند. با انجام این روش ضمن این که فشار آب در شبکه ثابت خواهد ماند از استهلاک بیش از اندازه پمپ ها نیز جلوگیری می شود و نیاز به به تاخیر می افتد ، همچنین در مصرف برق نیز تا حد مطلوبی صرفه جویی خواهد شد.

نصب پمپ آبرسان
استفاده از افراد متخصص (تعمیر کار پمپ آبرسانی یا ) در زمینه راه اندازی و نصب پمپ آبرسانی ، علاوه بر کاهش هزینه ها به دلیل استفاده بهینه از مواد اولیه و.. ، نیاز شما را نیز در آینده برای تعمیرات پمپ آبرسانی کاهش می دهد، حتما قبل از نصب پمپ ، با نصاب و یا تعمیرکار پمپ آبرسانی مشاوره های لازم را برای انتخاب یک پمپ مناسب انجام دهید ، تا با انتخابی مناسب در آینده نیازی به تعمیرات پی در پر نداشته باشید.

تعمیرات کولر گازی

کولر گازی را می توانیم به دو دسته ی کلی زیر تقسیم بندی نماییم:

1- گروهی که برق خود را همچون اسپلیت ها از شبکه برق می گیرند
اما در فرایند تبرید بخشی از انرژی خود را از گرمای خورشید و محیط (از جمله خود کندانسور) می گیرند بنابراین انرژی کمتری از شبکه برق دریافت می کنند. این دسته از اسپلیت های خورشیدی در نوع معمول خود به طور متوسط 30 درصد و در نوع اینورتری خود تا 70 درصد نسبت به کولرهای اسپلیت معمولی صرفه جویی دارند. همین جا به این نکته اشاره می شود این کولرها نسبت به کولرهای اسپیلت نوع اینورتری بدون پنل خورشیدی هم انرژی کمتری مصرف می کنند.

(نحوه استفاده از انرژی گرمایی در فرایند سرمایش و همچنین استفاده از تکنولوژِی اینورتر برای کاهش مصرف در پست های مربوطه توضیح داده خواهد شد. ) بر عکس دسته دوم این نوع کولر های اسپلیت در برخی از کشورها چون استرالیا، برخی از ایالت های امریکا و چین در حال فراگیر شدن هستند. و محصولات جایگزین و تجاری بسیاری در این زمینه از برندهای امریکایی، استرالیایی و چینی وجود دارد که برخی از آنها در این وبلاگ توضیح داده می شود و با هم مقایسه می شوند.




2- گروهی که برق خود را از یک پنل خورشیدی فتوولتائیک می گیرند.

عیب این دسته تولید انرژی تنها در صورت تابش مناسب خورشید است و نیازمند منبع ذخیره مثل باتری برای تولید در زمانی که خورشید نیست ، هستند(مثل شب هنگام یا مواقع ابری) .

cooler-air.jpg


عیب دیگر آنها بزرگ شدن پنل خورشیدی برای تولید توان قابل ملاحظه خواهد بود و سرانجام این امور منجر به افزایش قابل توجه هزینه ساخت و خرید آنها می شود. بنابراین این دسته هنوز به طور فراگیر و تجاری مورد بهره برداری قرار نگرفته اند و کاربرد خاص دارند و دراین وبلاگ به آنها پرداخته نخواهد شد.

تکنوفن آریا همچنین مفتخر است که در زمینه های و و ارسال یا و و در تمام نقاط تهران شما مشتریان عزیز را همراهی می نماید.
 

درباره ما

  • خوش آمدید ؛ یه حسِ خوب یک انجمن است که شما می توانید در آن عضو شده از امکانات آن استفاده کرده و دوستان جدید پیدا کنید. این مجموعه دارای نظارت 24 ساعته بوده تا محیطی سالم را برای کاربران خود فراهم آورد،از کاربران انتظار می رود که با رعایت قوانین ما را برای رسیدن به این هدف یاری کنند.
    از طرف مدیر وب سایت:
    "همواره آرزو دارم که هربازدید کننده ای بعد از ورود به انجمن، با یه حسِ خوب اینجارو ترک کنه!"

منوی کاربر