کسی از این تخفیف پارس آنا استفاده کرده ؟
من میخوام بخرم ولی دو دلم
من که با خبر شدم به دوستم گفتم چون مراسم خواهر شوهرش بود و هر دو رفتیم ببینیم کار آرایشگاه پارس آنا چطور هست
اول که رفتیم انقدر شلوغ بود انگار همه منتظر تخفیف بودن
:Hihi:
به دوستم گفتم فقط ما هستیم انگار کارامون میزاریم دقیقه 90 اما بازم فهمیدیم خداروشکر پارس آنا تخفیف برای پکیج عروس ها و شینیون و میکاپ تخفیف گذاشته کاراشون دیده بودیم تو اینستاگرام ولی وقتی از شرایط تخفیفشون برامون گفتن کلی شوک شدیم چون هیج ارایشگاهی انقدر خوب تخفیف نمیده به دوستم گفتم خدا شانس بده اگر من برای آرایشگاه میرفتم هیج کجا تخفیف نمیزدنند هیچ تازه نوبتم نداشتن:LoOL:
دوستم از کار ارایشگاه پارس آنا خوشش امد بیشتر به خاطر این که یک نفر نبود برای شینیون و میکاپ و چند نفر بودن و بین هر کدوم که میخواست انتخاب میکرد دوستم برای میکاپش خانم پارسا انتخاب کرد و برای مو مژده را انتخاب کرد ولی خوبیش این بود پکیج شینیون میکاپش این بود هزینه کامل پرداخت میکینی و دو تا مراسم میتونی از این پکیج استفاده کنی تا اخر سال:e41f::e41f:
من که با خبر شدم به دوستم گفتم چون مراسم خواهر شوهرش بود و هر دو رفتیم ببینیم کار آرایشگاه پارس آنا چطور هست
به دوستم گفتم فقط ما هستیم انگار کارامون میزاریم دقیقه 90 اما بازم فهمیدیم خداروشکر پارس آنا تخفیف برای پکیج عروس ها و شینیون و میکاپ تخفیف گذاشته کاراشون دیده بودیم تو اینستاگرام ولی وقتی از شرایط تخفیفشون برامون گفتن کلی شوک شدیم چون هیج ارایشگاهی انقدر خوب تخفیف نمیده به دوستم گفتم خدا شانس بده اگر من برای آرایشگاه میرفتم هیج کجا تخفیف نمیزدنند هیچ تازه نوبتم نداشتن:LoOL:
دوستم از کار ارایشگاه پارس آنا خوشش امد بیشتر به خاطر این که یک نفر نبود برای شینیون و میکاپ و چند نفر بودن و بین هر کدوم که میخواست انتخاب میکرد دوستم برای میکاپش خانم پارسا انتخاب کرد و برای مو مژده را انتخاب کرد ولی خوبیش این بود پکیج شینیون میکاپش این بود هزینه کامل پرداخت میکینی و دو تا مراسم میتونی از این پکیج استفاده کنی تا اخر سال:e41f::e41f:
من خریدم خیلی خوشحالم
امسال ی عروسی داریم ولی احتمال دومی هم داریم که داشته باشیم اخه دختر عمه ام تازه نامزد کرده
باید برم تشویقش کنم عروسیشون رو امسال بگیرن که منم بتونم از پکیجم کامل استفاده کنم :Fufu:
فرزانه نپرسیدی تا کی تخفیف پارس آنا هست ؟؟
چقدر ارایشش ملیحه و ناز خوشم اومدکلا ارایش به چشم هر چقدر ارایش چشمت قشنگ آرایش کنند بیشتر ارایشت به چشم میاد الانم که لایت مده خدارو شکر از خلیجی از اون ارایش رنگی رنگی امدن بیرون:grimace:
تو گوگل داشتم سرچ میکردم یک میکاپ دیدم که با سلیقه من جور بود میفرستم شما ببینید
مشاهده فایلپیوست 1607
چقدر ارایشش ملیحه و ناز خوشم اومد
اره واقعا خدا رو شکر که دیگه خلیجی مد نیست خیلی بد بود
اره خوب نه خیلی ملیح نه خلیجی تعادلش قشنگه :slobber:ارایشگاه ملیح هر جوریش قشنگ نیست
خیلی ملیح ساده هم قشنگ نیست
باید تعادل تو ارایش باشه