میوه آرایی

روشنک m

مدیر تالار اسرار خانه داری
2013-12-01
1,103
1,110
0
















 

روشنک m

مدیر تالار اسرار خانه داری
2013-12-01
1,103
1,110
0












 

روشنک m

مدیر تالار اسرار خانه داری
2013-12-01
1,103
1,110
0
icon1.gif















 

روشنک m

مدیر تالار اسرار خانه داری
2013-12-01
1,103
1,110
0

برای آماده کردن ظرفی از مواد خوراکی حتماً لازم نیست از فضای داخل میوه هایی مانند هندوانه،خربزه، آناناس و... استفاده کنید.

برای این منظور راهکارهای ابتکاری جالب توجهتر دیگری نیز وجود دارد. به عنوان مثال سبدبافی از پوست گریپ فروت یکی از اینهاست.


مواد لازم برای درست کردن یک سبد:

- یک برش مقطعی به قطر 5/1سانتیمتر از قسمت گردن کدو حلوایی
- یک عدد گریپ فروت بزرگ
- تعدادی خلال دندان
- یک چاقوی تیز


طرز کار:

1- ابتدا با یک عدد چاقوی نوکتیز شروع به بریدن پوست گریپ فروت از قسمت سر آن کنید؛ به صورتی که پوست آن - مانند تصویر - به تکه نواری به عرض نیم تا یک سانتیمتر تبدیل شود.


hou1659.jpg


2- برای آماده کردن پایه این سبد، برش کدو حلوایی را روی سطح صافی قرار داده و با فروکردن چوبهای خلال دندان در دور تا دور آن، حصاری از خلال دندان ایجاد کنید.


نکته یک:

برای آنکه بافت سبد به خوبی انجام گیرد، تعداد خلال دندانها را فرد انتخاب کنید.

نکته دو:

خلال ها را به یک اندازه در کدو فرو کنید تا طول خلالها با هم برابر باشد.


3- بعد از آنکه پایههای خلالی آماده شدند، با استفاده از پوست نواری گریپ فروت، شروع به بافتن سبد کنید.

برای این منظور ابتدا سر نوار را با استفاده از یکی از خلالها به کدو حلوایی محکم کرده، سپس به صورت یکی در میان، یکی از پشت و یکی از روی خلالها رد کنید تا یک ردیف کامل شود.


hou1660.jpg


ردیف بعد را نیز از بالای نوار بافته شده ردیف اول به صورت برعکس انجام دهید؛ به این معنا که اگر ردیف اول نوار از پشت خلال دندان رد شده، این بار باید از روی خلال عبور کند. این کار را آنقدر ادامه دهید تا تمام طول خلال دندان را پوست بافته شده گریپ فروت دربر بگیرد.
در پایان انتهای نوار پوستی را با استفاده از سر یکی از خلالها در جای خود ثابت نگه دارید.
حالا سبد آماده است و همانطور که پیش از این نیز اشاره شد، شما میتوانید از آن به عنوان ظرفی برای دانههای انار و ازگیل استفاده کنید.


hou1661.jpg
 

روشنک m

مدیر تالار اسرار خانه داری
2013-12-01
1,103
1,110
0

طرز تهیه :

طالبی درشت و سفت را انتخاب کرده و بعد از شستن و خشک کردن ، تقریبا یک سوم از بالای طالبی را با چاقو برش زده جدا کنید و قسمت داخل طالبی را کامل خالی کرده و تمیز کنید حالا طالبی را برش های یک تا یک و نیم سانتی زده با عمق ۲ میلی متر و با چاقو این برش ها را تا پایین به صورت نوار باریک جدا کنید ولی از انتها وصل باشد و جدا نشود سپس ما بین همین نوارها را دوباره به همان اندازه برش بزنید و نوک گلبرگ ها را هم به صورت ۸ برش زده تا نوک تیز باشند و گلبرگ ها ی ردیف بیرونی که پوست طالبی محسوب می شود را از داخل طرح برگ انداخته و شیار بزنید و داخل طالبی را به وسیله توپی ، طالبی و گرمک بریزید یا هر میوه دلخواه


hou1556.jpg

hou1557.jpg

hou1555.jpg



منبع: نشریه هنر آشپزی
 

روشنک m

مدیر تالار اسرار خانه داری
2013-12-01
1,103
1,110
0

hou1595.jpg



وسایل مورد نیاز :

تربچه ، چاقو


روش كار :

ساقه تربچه را ببرید و آنرا به 4 قسمت مساوی متصل به هم تقسیم كنید.

در هر قسمت سه گلبرگ كوچكتر ایجاد كنید.

گل را در آب سرد بگذارید تا باز شود.

ساقه تربچه را ببرید. در سطح آن 6 شیار ایجاد كرده و دور آنها را كمی گرد كنید.

بین شیارها را ببرید بطوری كه در انتها به هم وصل باشند.

گل را در آب سرد بگذارید تا باز شود.
 

درباره ما

  • خوش آمدید ؛ یه حسِ خوب یک انجمن است که شما می توانید در آن عضو شده از امکانات آن استفاده کرده و دوستان جدید پیدا کنید. این مجموعه دارای نظارت 24 ساعته بوده تا محیطی سالم را برای کاربران خود فراهم آورد،از کاربران انتظار می رود که با رعایت قوانین ما را برای رسیدن به این هدف یاری کنند.
    از طرف مدیر وب سایت:
    "همواره آرزو دارم که هربازدید کننده ای بعد از ورود به انجمن، با یه حسِ خوب اینجارو ترک کنه!"

منوی کاربر