مرغ کبابی با سبزیجات زیرزمینی

روشنک m

مدیر تالار اسرار خانه داری
2013-12-01
1,103
1,110
0
در این مقاله روش پخت مرغ سرخ‌شده همراه با سبزیجات زیرزمینی ( ریشه‌کرفس، سیب‌زمینی، شلغم و ...) را آموزش می‌دهیم.

1405233950.jpg
برای 4 نفر
زمان آماده شدن : یک ساعت و نیم

ارزش غذایی


  1. مقدار ارزش غذایی

    1
    کالری
    420
    2
    پروتئین
    43 گرم
    3
    کربوهیدرات
    39 گرم
    4 چربی
    12 گرم
    5 چربی اشباع شده
    2 گرم
    6 فیبر
    12 گرم
    7 شکر
    0 گرم
    8 نمک
    1.11 گرم


مواد لازم


  1. مواد لازم

    مقدار

    1 ریشه‌ی کرفس کوچک 1 عدد، پوست‌کنده و به تکه‌های 2.5 سانتی تقسیم شود 2 شلغم 400گرم، پوست‌کنده و به قسمت‌های 2.5 سانتی بریده شود 3 سیب‌زمینی شیرین بزرگ 2 عدد، پوست‌کنده و به قسمت‌های 2.5 سانتی بریده شود 4هویج وحشی متوسط 2 عدد، پوست‌کنده و از طول به 4 تکه تقسیم شود 5 گل سیر بزرگ 2 عدد، نازک پوست‌کنده شود 6 روغن زیتون 2 قاشق غذاخوری 7 زیره ی سبز 1.2 قاشق چای‌خوری 8 مریم گلی چند عدد 9 فیله سینه‌ی مرغ 4 عدد، بدون پوست و استخوان، که هر کدام حدود 140 گرم وزن داشته باشد 10 ژامبون 4 تکه


طرز تهیه

فر را حدود 200 درجه گرم‌ کنید. ریشه‌ی کرفس، شلغم، سیب‌زمینی شیرین، هویج وحشی و سیر را در یک ماهیتابه فر بزرگ قرار دهید، روغن زیتون و زیره سبز را روی آن پاشیده و به آن نمک و فلفل اضافه کنید، سبزیجات را به هم بزنید تا لایه نازکی از روغن روی آنها را بپوشاند، آن را داخل فر گذاشته و برای 30 دقیقه بپزید.

در همین حین، چند جفت برگ مریم گلی روی هر سینه‌ی مرغ گذاشته، سپس هر کدام را با یک تکه ژامبون بپیچید تا بسته بماند.

ماهیتابه‌ی کبابی را از فر خارج کرده و سبزیجات را برگردانید، حالا مرغ را روی آنها قرار دهید. برای 30 تا 35 دقیقه بیشتر کباب کنید، تا سبزیجات ترد شده و مرغ آماده شود، سپس آن را با بروکلی بخارپز یا کلم پخته‌شده سرو نمایید.



منبع:مرغ کبابی با سبزیجات زیرزمینی
 

درباره ما

  • خوش آمدید ؛ یه حسِ خوب یک انجمن است که شما می توانید در آن عضو شده از امکانات آن استفاده کرده و دوستان جدید پیدا کنید. این مجموعه دارای نظارت 24 ساعته بوده تا محیطی سالم را برای کاربران خود فراهم آورد،از کاربران انتظار می رود که با رعایت قوانین ما را برای رسیدن به این هدف یاری کنند.
    از طرف مدیر وب سایت:
    "همواره آرزو دارم که هربازدید کننده ای بعد از ورود به انجمن، با یه حسِ خوب اینجارو ترک کنه!"

منوی کاربر