ماهی فیویج (ماهی شکم پر گیلانی)

روشنک m

مدیر تالار اسرار خانه داری
2013-12-01
1,103
1,110
0

اگر طرفدار ماهی هستید و با طعم کمی ترش میانه خوبی دارید حتما این ماهی را درست کنید و برای من دعای خیر کنید!
4.gif



موادلازم:
ماهی سفیدمتوسط یا کوچک 1 عدد
گردو پودر شده 1 لیوان یا 2/3 لیوان
رب انار ترش 1 ق غ سرپر
تخم ماهی سفید 1 عدد
پیاز کوچک رنده شده و آب گرفته 1 عدد
سیر رنده شده 1/2 ق غ
سبزیجات معطر (من از نعناع و پونه و ریحان و خالواش استفاده کردم.) مقداری
نمک، فلفل، گلپر، سماق قرمز
آب انار ترش در صورت لزوم برای اینکه مواد حالت خمیری پیدا کند.

طرز تهیه:
ابتدا کف سینی فر یا ظرفی که می خواهیم ماهی را در فر قرار دهیم را فویل بزرگی که از ظرف بیرون بزند قرار می دهیم. ماهی را از پشت چاک زده تا حدی که به شکم ماهی (یعنی تخمهایش) آسیب نرسد و ماهی از یک طرف باز شده باشد. ماهی را روی فویل می گذاریم. روی ماهی را کمی نمک، گلپر و سماق می پاشیم.

تخم را از شکم ماهی جدا کرده و کمی فشار می دهیم تا تخمها از پوسته نازکشان خارج شوند و پوسته را دور می ریزیم. پیاز، سیر، گردو، رب انار، سبزیجات معطر را به همراه تخمها، نمک، فلفل، گلپر، سماق در ظرفی ریخته

و خوب مخلوط می کنیم. اگر حالت خمیری نداشت آب انار می زنیم تا کمی شل شود. من 3 ق غ آب انار ریختم.

تمام سطح ماهی را با این ماده می پوشانیم.


کناره های فویل را در بالا جمع کرده تا به حالت بقچه در آید. دقت کنید که فویل با مواد تماس نداشته باشد چون وقتی می پزد به آن می چسبد.

بعد در فر گذاشته و به مدت یک ساعت و نیم با دمای پایین از پایین بپزد. یک ربع آخر روی فویل را باز کرده می گذاریم رویش هم کمی خشک شود.


 

درباره ما

  • خوش آمدید ؛ یه حسِ خوب یک انجمن است که شما می توانید در آن عضو شده از امکانات آن استفاده کرده و دوستان جدید پیدا کنید. این مجموعه دارای نظارت 24 ساعته بوده تا محیطی سالم را برای کاربران خود فراهم آورد،از کاربران انتظار می رود که با رعایت قوانین ما را برای رسیدن به این هدف یاری کنند.
    از طرف مدیر وب سایت:
    "همواره آرزو دارم که هربازدید کننده ای بعد از ورود به انجمن، با یه حسِ خوب اینجارو ترک کنه!"

منوی کاربر