[SUP]فرمول بی نظير بستنی خانگی[/SUP]در اين پست قصد دارم نوعی بستنی خانگی را به شما آموزش بدم که طعم بستنیهای کارخانهای را دارد و نيازی هم به داشتن بستنیساز نيست.
حتماً ديديد که وقتی طبق کتابهای آشپزی بستنی درست میکنيد يا بلور میبنده و يخمک ميشه و يا اين که سفت ميشه، موقع همزدن خامه، آبش تبخير ميشه و کره ميشه.
کافی هست به ازای هر 250 گرم خامه، نصف ليوان شير اضافه کنيد، وانيل، کاکائو، ثعلب، شکر يا حتی عسلش هم اهميتی نداره چقدر باشه.
موقع هم زدن اين ترکيب که تصادفاً خواهرم پيدا کرده ديگه آب خامه خشک نميشه.
خب حالا اين ترکيبات رو داخل فريزر بذاريد و بدون اين که بعد از اون زحمت هم زدن را به خودتون بديد میبينيد که طعمی کاملاً مشابه با کيفيتترين بستنی کارخانهای را داره.
حتماً ديديد که وقتی طبق کتابهای آشپزی بستنی درست میکنيد يا بلور میبنده و يخمک ميشه و يا اين که سفت ميشه، موقع همزدن خامه، آبش تبخير ميشه و کره ميشه.
کافی هست به ازای هر 250 گرم خامه، نصف ليوان شير اضافه کنيد، وانيل، کاکائو، ثعلب، شکر يا حتی عسلش هم اهميتی نداره چقدر باشه.
موقع هم زدن اين ترکيب که تصادفاً خواهرم پيدا کرده ديگه آب خامه خشک نميشه.
خب حالا اين ترکيبات رو داخل فريزر بذاريد و بدون اين که بعد از اون زحمت هم زدن را به خودتون بديد میبينيد که طعمی کاملاً مشابه با کيفيتترين بستنی کارخانهای را داره.