یه شیرینی فوق العاده خوشمزه که توی تبریز و اردبیل و کلا آذربایجان شرقی تهیه میشه.
و به نوعی سوغات این شهر به حساب میاد.
قرابيه
نوقا یا لوکا نوعی شیرینی محلی است که در شهر تبریز محبوبیت دارد
قطاب عسلی (خلخال) شیرینی سنتی ایرانی که در آذربایجان شرقی درست می شود
و بسیار خوشمزه و پر طرفدار است و در عین حال به شدت گرم و مقوی است.
[TABLE="class: cms_table_cms_table, align: right"]
[TR="class: cms_table_cms_table_table_even"]
[TD="align: center"][/TD]
[TD="align: center"][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"][/TD]
[TD="align: center"][/TD]
[/TR]
[/TABLE]
مثل همون خوراک سمبوسه پیچیده میشه اما خیلی کوچک تر است و داخلش مغز و پودر نارگیل و قند سابیده میکنند.
تو فریزر میشه تا یک سال هم نگه داری کرد. هر وقت مهمان میاد تازه تازه سرخ میکنند. بسیار خوشمزه هست.
البته در شیرینی فروشی ها پیدا نمیشه.
از دو ماه قبل از عید یه خانم هایی تو خونه شروع میکنند به درست کردن. سفارش میگیرن. اگر خانه یک دارابی دعوت شدید در همه سال سمبوسه در فریزر دارند! ازشان بخواهید برایتان درست کنند. بسیار لذیذ است!