طرز تهیه کیک شکلاتی عاشقانه

Melika

افتخاری
2013-06-21
747
1,415
0
برای شروع مثل همیشه به کیک نیاز داريم که همینطور که قبلا گفتم اصلا مهم نیست چه کیکی باشه حتی میتونید کیک آماده بخرید. بهتره از کیک شکلاتی استفاده کنید. کافیه کیک رو با چنگال خورد کنید.

kc01.jpg

برای ساده شدن کار اینبار از سس شکلات هرشیز استفاده کردم ولی شما میتونید از هرکدوم از گزینه های قبلی که ذکر شد ( مثلا پودینگ شکلاتی ) استفاده کنید. یک نکته رو لازمه تذکر بدم ... این کیک شکلاتی از یه ته مزه تلخی برخورداره که چون این سس شکلاتی هرشیز هم ته مزه تلخی داره حتما حواستون باشه که دارید واسه کی سروش میکنید. هرکسی این طعم شکلاتی تلخ رو نمیپسنده (مخصوصا بچه ها)، پس بهتره این رو مد نظر داشته باشید.

kc02.jpg

من برای این سه لیوان خورده کیک دو قاشق غذاخوری سس هرشیز استفاده کردم. خواهید دید که این کیک شکلاتی من بسیار مرطوبه و بافت خاصی داره پس حتما میزان سس رو با میزان رطوبت کیکتون تنظیم کنید. زیاد هم سس استفاده نکنید (هرچي كمتر بهتر) همین که خمیری شد کفایت میکنه مهم نیست که روی سطح کار ترک ببینید. اگه خمير كيك شل شه بعدا کیکها از چوبها جدا خواهند شد.

kc03.jpg

از مخلوط کیک به میزان دلخواه برداشته و به شکل توپ درشون میاریم. سایز توپها دست خودتونه. با این میزان من 20 تا توپ کیک-شکلاتی درست کردم. حالا واسه چند دقیقه ای توی فریزر میذاریمشون (حتما روی کاغذ روغنی باشن)

kc04.jpg

به دلیل اینکه کیک و سس هر دو کم شیرین هستن من واسه کاور دیگه شکلات تلخ کار نکردم ( البته اگه قرار بود واسه خودم درستش کنم حتما کاورش رو هم شکلات تلخ میزدم که دزش بره بالاتر!) و از شکلات نیمه تلخ استفاده کردم. اگه دارید واسه بچه ها درستش میکنید شکلات شیری گزینه خوبیه

kc05.jpg

شکلات رو خورد کرده ، توی ظرف کوچیک و عمیق ریخته و میذاریمش توی مایکروفر و هر 10 ثانیه همش میزنیم تا زمانی که کاملا ذوب شه. از کنارش تکون نخورید که نسوزونیدش. من مخصوصا به خاطر اینکه خیلی هاتون توی رقیق کردن شکلات با کره یا روغن مشکل دارید، اینبار شکلات رو رقیق هم نکردم که ببینید بدونش هم میشه سطح کیک چوبی رو تمیز و صیقلی از آب درآورد.

kc06.jpg

من واسه چوبهاش از سیخ کباب سایز بزرگ استفاده کرده و هر سیخ رو نصف کردم که کوتاه شه
kc07.jpg

چوب رو يك سانت توی شکلات مذاب فرو میبریم

kc08.jpg

و تا وسط توپ کیکیمون فرو میبریم
kc09.jpg

به همین ترتیب همه رو درست میکنیم
به دلیل خنک بودن توپها، شکلات سریع میبنده و چوبها به توپها میچسبن و دیگه جدا نخواهند شد


kc10.jpg

حالا نوبت به کاور کردن میرسه... کیک چوبی رو برداشته و آروم توی ظرف شکلات فرو میبریم تا کامل کاور شه

kc11.jpg

بدون چرخوندن بیرونش میاریم و ... حالا یک کیک چوبی با کاور شکلاتی صاف و صیقلی و یکنواخت و تمیز داریم. چند نکته رو مجددا تکرار میکنم چون دیدم باهاش مشکل داشتید... اول اینکه کیکتون باید سرد باشه. بعد اینکه ظرف شکلاتتون عمیق باشه. شکلات خیلی داغ نباشه. سرد هم نشده باشه. کیک چوبی رو توی شکلات نچرخونید وگرنه سطحش بد فرم میشه. اگه کیکتون بیش از اندازه سرد باشه بعد از مدتی که کاورش سفت شد، روی شکلات ترک میخوره. اینا همه با تجربه کم کم حل خواهد شد. اگه نتیجه کاراتون اوایلش زیاد خوب نشد زیاد خودتون رو ناراحت نکنید. کم کم درست میشه. و نکته آخر اینکه دمای کیکهای چوبی بعد از مدتی باعث میشه شکلات زیادی سرد شه و کمی ببنده ، پس وقتی اینطور شد یه 5 ثانیه ای بذاریدش توی مایکروفر تا گرم شه و به كارتون ادامه بديد

kc12.jpg


کیک ها رو اینقدر روی سطح ظرف شکلات نگه میداریم تا شکلات اضافی ازش بچکه... سریع یه دونه "جامبو هارت ویلتون" روش میذاریم که تا شکلات نبسته، بهش بچسبه. اگه نتونستید با سرعت عمل کار کنید... کافیه با نوک خلال دندون کمی شکلات به پشت قلب بزنید و به کیک بچسبونیدش.
کیکها رو روی کاغذ روغنی میذاریم تا سفت شن. اون میزان شکلاتی که پایین کیک جمع میشه باعث خواهد شد که کیک سر جاش بایسته.


kc14.jpg


اگر از این ترافلها ندارید از اسمارتیز قلبی استفاده کنید یا اینکه با فوندانت قلب درست کنید یا با رویال آیسینگ قرمز روی کاغذ روغنی قلب بکشید و بذارید خشک شه و تبدیل به همین ترافلها شه. یا با شکلات قرمز روش قلب بکشید. یا با شکلات توت فرنگی قلب درست کنید. یا توپهای ترافلی کوچولو رو به شکل قلب روی کیک ها بچینید. خلاصه گزینه زیاده ... و یا اینکه اصلا ساده سروش کنید. کافیه روی چوبها ، سه-چهار سانتی کیک ها ، روبان قرمز بپیچید و پاپیون بزنید و حسابی خوشگلش میکنه.


شکلات به دلیل سرد بودن کیکها در عرض 5 ثانیه سفت میشه و سطح کار کاملا صاف و تمیز از آب درمیاد.


وقتی که گازش میزنیم یه کاور سفت ولی نازک شکلاتی داریم با یه بافت کیکی که همینطور که گفتم نباید زیادی سس استفاده کنیم که خمیری نشه. اینطوری هم خوشگلتره هم خوشمزه تر... هم کیکتون از چوب جدا نمیشه.


kc17.jpg

این مدل کیکهای چوبی واسه سرو توی مهمونی ها بسیار مناسبن و میز رو شیک میکنه.


هنگام چیدن توی ظرف بهتره کف ظرف رو کاغذ روغنی ساده یا رنگی بندازیم. اگه دارید از کاغذ کادوی رنگی ساده استفاده میکنید حواستون باشه که ممکنه بهش کمی بچسبه يا روغن پس بده پس بهتره از نوع روغنیش استفاده کنید یا اینکه روی کاغذ کادو رو با پلاستیک بپوشونید.


من از زر ورق قرمز استفاده کردم که به راحتی توی همه نوشت افزاری ها میتونید پیداش کنید


kc20.jpg
 
  • Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: zahra

درباره ما

  • خوش آمدید ؛ یه حسِ خوب یک انجمن است که شما می توانید در آن عضو شده از امکانات آن استفاده کرده و دوستان جدید پیدا کنید. این مجموعه دارای نظارت 24 ساعته بوده تا محیطی سالم را برای کاربران خود فراهم آورد،از کاربران انتظار می رود که با رعایت قوانین ما را برای رسیدن به این هدف یاری کنند.
    از طرف مدیر وب سایت:
    "همواره آرزو دارم که هربازدید کننده ای بعد از ورود به انجمن، با یه حسِ خوب اینجارو ترک کنه!"

منوی کاربر