کرم کارامل
مواد لازم :
10 عدد تخم مرغ - 1 لیتر شیر - 10 قا شق غذا خوری شکر - 8 / 1 قاشق چای خوری وانیل
3 قا شق غذا خوری کارامل
طرز تهیه :
تخم مرغ را با شکر مخلوط می کنیم باید با قا شق هم رده شود سپس وانیل را اضافه می کنیم و در آخر شیر را داغ داغ اضافه می کنیم و خوب هم می زنیم سپس در قالب کرم کاراملی که کارامل ریخته –
ایم می ریزیم وآن را به طریق بن ماری در فر 300 فارنهایت یا 150 سانتی گراد به مدت 5 /1 ساعت می-
ریزیم بعد از آماده شدن در یخچال به مدت 8 ساعت قرار می دهیم و بعد در بشقاب مورد نظر برمی گردانیم
طرز تهیه کارامل :
2 قاشق شکر را به همراه 1 قاشق غذ ا خوری آب روی حرارت می گذ اریم تا شکر آب شود و رنگ آن خرمایی روشن شود.
در مورد پودر دسر میوه اگر منظورتان همان پودر ژله است که تهیه آن به صورت زیر است:
پودر را درون یک ظرف خالی کرده و یک لیوان آب جوش روی آن ریخته و بلافاصله هم می زنیم تا درون آب جوش حل شود بعد از آن یک لیوان آب سرد به آن اضافه کرده و دوباره هم می زنیم تا کاملاً مخلوط شود. مایع را درون قالب ریخته و درون یخچال می گذاریم. بعد از دو تا سه ساعت مایع خودش را می گیرد. از یخچال بیرون آورده و ته قالب را درون آب ولرم به اندازه 5 ثانیه می گذاریم و بعد قالب را درون ظرف مورد نظر برمی گردانیم.
اینکه کرم کارامل ما مثل بیرون نمی شود یا از اینکه مواد را به اندازه درست استفاده نکرده ایم و یا اینکه حتماً باید دو سه بار آن را درست کرده و تجربه کافی در مورد تهیه آن پیدا کنیم.
مواد لازم :
10 عدد تخم مرغ - 1 لیتر شیر - 10 قا شق غذا خوری شکر - 8 / 1 قاشق چای خوری وانیل
3 قا شق غذا خوری کارامل
طرز تهیه :
تخم مرغ را با شکر مخلوط می کنیم باید با قا شق هم رده شود سپس وانیل را اضافه می کنیم و در آخر شیر را داغ داغ اضافه می کنیم و خوب هم می زنیم سپس در قالب کرم کاراملی که کارامل ریخته –
ایم می ریزیم وآن را به طریق بن ماری در فر 300 فارنهایت یا 150 سانتی گراد به مدت 5 /1 ساعت می-
ریزیم بعد از آماده شدن در یخچال به مدت 8 ساعت قرار می دهیم و بعد در بشقاب مورد نظر برمی گردانیم
طرز تهیه کارامل :
2 قاشق شکر را به همراه 1 قاشق غذ ا خوری آب روی حرارت می گذ اریم تا شکر آب شود و رنگ آن خرمایی روشن شود.
در مورد پودر دسر میوه اگر منظورتان همان پودر ژله است که تهیه آن به صورت زیر است:
پودر را درون یک ظرف خالی کرده و یک لیوان آب جوش روی آن ریخته و بلافاصله هم می زنیم تا درون آب جوش حل شود بعد از آن یک لیوان آب سرد به آن اضافه کرده و دوباره هم می زنیم تا کاملاً مخلوط شود. مایع را درون قالب ریخته و درون یخچال می گذاریم. بعد از دو تا سه ساعت مایع خودش را می گیرد. از یخچال بیرون آورده و ته قالب را درون آب ولرم به اندازه 5 ثانیه می گذاریم و بعد قالب را درون ظرف مورد نظر برمی گردانیم.
اینکه کرم کارامل ما مثل بیرون نمی شود یا از اینکه مواد را به اندازه درست استفاده نکرده ایم و یا اینکه حتماً باید دو سه بار آن را درست کرده و تجربه کافی در مورد تهیه آن پیدا کنیم.