طرز تهیه نان برنجی کرمانشاهی

Atash

افتخاری
2013-07-17
1,568
3,723
0
طرز تهیه نان برنجی کرمانشاهی





مواد لازم
• ۴ پیمانه آرد برنج
• ۱ پیمانه + ۳ قاشق غذاخوری
کره آب شده
• ۱ پیمانه پودر قند
• نصف پیمانه گلاب
• ۱ عدد تخم‌مرغ درشت
• پودر هل
• ۱ قاشق غذاخوری زعفران دم‌کرده
• ۱ قاشق غذاخوری پودر کاکائو
• تخم خرفه و خلال پسته برای تزئین

طرز تهیه
۱٫ سفیده تخم‌مرغ را با هم‌زن برقی و سرعت بالا هم بزنید تا کاملا پف کند و اسفنجی شود.
۲٫ در ظرفی دیگر، زرده تخم‌مرغ، پودر قند، هل و کره آب شده را خوب با هم مخلوط کنید. سفیده تخم‌مرغ و گلاب را به آنها اضافه کنید و هم بزنید. در آخر، آرد برنج را اضافه کنید و خوب ورز دهید تا خمیر یکدستی حاصل شود. خمیر را درون پلاستیک قرار دهید و به مدت ۲ ساعت در فضای آشپزخانه بگذارید تا خمیر ور بیاید.
۳٫ فر را با دمای ۳۰۰ درجه سانتی‌گراد روشن کنید.
۴٫ روی سطحی صاف، آرد بپاشد و خمیر را به قطر نیم سانتی‌متر باز کنید. آنها را به شکل دلخواه قالب بزنید. روی نان ها تخم خرفه و خلال پسته بریزید و با فاصله یک سانتی‌متری از هم داخل سینی فر بچینید.
۵٫ آنها را به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه در فر بپزید تا پخته و ترد شوند.
۶٫ برای تغییر رنگ نان برنجی می توانید در مایه آن پودر کاکائو حل شده در یک قاشق آب گرم یا زعفران بریزید تا رنگ های زرد یا شکلاتی پیدا کنند.
۷٫ باید توجه داشته باشید در طول پخت نان برنجی، به هیچ عنوان نباید در فر را باز کنید.


 
  • Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: zahra، zelzeleh و Sina

درباره ما

  • خوش آمدید ؛ یه حسِ خوب یک انجمن است که شما می توانید در آن عضو شده از امکانات آن استفاده کرده و دوستان جدید پیدا کنید. این مجموعه دارای نظارت 24 ساعته بوده تا محیطی سالم را برای کاربران خود فراهم آورد،از کاربران انتظار می رود که با رعایت قوانین ما را برای رسیدن به این هدف یاری کنند.
    از طرف مدیر وب سایت:
    "همواره آرزو دارم که هربازدید کننده ای بعد از ورود به انجمن، با یه حسِ خوب اینجارو ترک کنه!"

منوی کاربر