طرز تهیه مدلین زنجبیل
آماده سازی : 15 دقیقه
پخت : 13 دقیقه
مواد لازم برای 12 نفر :[TABLE="class: zebra, width: 339, align: center"]
[TR]
[TD="class: center"]آرد سفید
[/TD]
[TD="class: center"]125 گرم
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: center"]دارچین پودر شده
[/TD]
[TD="class: center"]1/2 قاشق چای خوری
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: center"]نمک
[/TD]
[TD="class: center"]1/8 قاشق چای خوری
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: center"]تخم مرغ
[/TD]
[TD="class: center"]2 عدد
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: center"]شکر
[/TD]
[TD="class: center"]200 گرم
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: center"]کره آب شده
[/TD]
[TD="class: center"]90 گرم
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: center"]زنجبیل خرد شده
[/TD]
[TD="class: center"]1 قاشق غذا خوری
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: center"]پودر قند برای تزئین
[/TD]
[TD="class: center"]به میزان لازم
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
طرز تهیه :
فر خود را به دمای 190 درجه ساتی گراد رسانده و بگذارید گرم شود.
یک قالب 12 تایی مدلین را چرب کنید و کمی آرد بپاشید.
آرد سفید ، پودر دارچین و نمک را درون ظرفی مخلوط کنید.تخم مرغ و شکر را به مدت 3 دقیقه با دور تند همزن بزنید تا مایه ضخیم و کرم مانند به دست آید.
زنجبیل خرد شده و کره آب شده را مخلوط کنید و به مخلوط تخم مرغ و آرد اضافه کنید و مایه را با یک قاشق پلاستیکی هم بزنید تا یکدست شود.با قاشق چای خوری قالب ها را پر کنید و بگذارید به مدت 13-10 در فر بپزد تا طلایی شود.
سپس از فر در آورده و روی کاغذ روغنی بچینید و روی آنها را پودر قند بپاشید. منبع : beryooni.com
![fo2372.jpg](http://www.beytoote.com/images/stories/food/fo2372.jpg)
آماده سازی : 15 دقیقه
پخت : 13 دقیقه
مواد لازم برای 12 نفر :[TABLE="class: zebra, width: 339, align: center"]
[TR]
[TD="class: center"]آرد سفید
[/TD]
[TD="class: center"]125 گرم
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: center"]دارچین پودر شده
[/TD]
[TD="class: center"]1/2 قاشق چای خوری
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: center"]نمک
[/TD]
[TD="class: center"]1/8 قاشق چای خوری
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: center"]تخم مرغ
[/TD]
[TD="class: center"]2 عدد
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: center"]شکر
[/TD]
[TD="class: center"]200 گرم
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: center"]کره آب شده
[/TD]
[TD="class: center"]90 گرم
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: center"]زنجبیل خرد شده
[/TD]
[TD="class: center"]1 قاشق غذا خوری
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: center"]پودر قند برای تزئین
[/TD]
[TD="class: center"]به میزان لازم
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
طرز تهیه :
فر خود را به دمای 190 درجه ساتی گراد رسانده و بگذارید گرم شود.
یک قالب 12 تایی مدلین را چرب کنید و کمی آرد بپاشید.
آرد سفید ، پودر دارچین و نمک را درون ظرفی مخلوط کنید.تخم مرغ و شکر را به مدت 3 دقیقه با دور تند همزن بزنید تا مایه ضخیم و کرم مانند به دست آید.
زنجبیل خرد شده و کره آب شده را مخلوط کنید و به مخلوط تخم مرغ و آرد اضافه کنید و مایه را با یک قاشق پلاستیکی هم بزنید تا یکدست شود.با قاشق چای خوری قالب ها را پر کنید و بگذارید به مدت 13-10 در فر بپزد تا طلایی شود.
سپس از فر در آورده و روی کاغذ روغنی بچینید و روی آنها را پودر قند بپاشید. منبع : beryooni.com